به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری فارس، آیت الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضاییه با صدور پیامی از حضور مردم در انتخابات هفتم اسفند تقدیر کرد.
متن کامل پیام رئیس قوه قضاییه به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
اینک که به فضل الهی و با حضور گرم و چشمگیر مردم عزیز و همیشه در صحنه ایران اسلامی، پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی به پایان رسیده است، وظیفه خود می دانم تقدیر و تشکر صمیمانه ام را نثار ملت شریف و عظیم الشان ایران نمایم.
استقبال گرم مردم آگاه و هوشیار ایران اسلامی در سراسر کشور از انتخابات، نشان از درایت انقلابی و بصیرت آنان در پاسداری از دستاوردهای انقلاب اسلامی و تبعیت از وصایای امام راحل(ره) و فرامین مقام معظم رهبری(مدظله العالی) داشت و مسئولیت منتخبان را در عرصه خدمتگزاری، دو چندان کرد.
مردم وفادار ایران اسلامی با درایت و هوشیاری خود نشان دادند، تبلیغات رسانه های دشمنان عنود جمهوری اسلامی ایران، نمی تواند در عزم راسخ آنان خللی ایجاد نماید و بار دیگر پوشالی بودن تحلیل های آنان را اثبات نمود.
در طول قریب به دو ماه رسانه های متعلق به دولت آمریکا و انگلیس و خصوصاً رسانه های متعلق به سازمان های جاسوسی آنان و نیز ضد انقلابیون فراری از کشور و اصحاب خارج نشین فتنه 88 که از کشورهای غربی ارتزاق می کنند، تلاش بی وقفه نمودند تا برخی مسئولین عالی رتبه نظام را از مجلس خبرگان رهبری حذف کنند و به خیال واهی خود به مطامع شان نزدیک شوند و با کمال تأسف، اصلاح طلبان داخلی و حتی برخی کسانی که علی القاعده باید در تشخیص مصالح نظام از دیگران پیشی بگیرند، در حرکتی کاملاً هماهنگ با رسانه های آمریکا و انگلیس و اذناب آنان همچون رسانه های وهابیت تکفیری عربستان و داعشی ها، سعی کردند در برخی از استانها خادمان ملت را از راهیابی به مجلس خبرگان مانع شوند. واقعاً اینگونه همنوایی با اجانب برای حذف چهره های خدوم از حضور در مجلس خبرگان، جزو مصالح نظام است؟!
بحمدالله مردم آگاه و بصیر و متدین و شهیدپرور استان مازندران با اعتماد به این فرزند خطه خویش و با رأی اوّل به این خادم مؤتمن، چنان به دهان اجانب و اذناب داخلی آنان کوفتند که برای سالیان متمادی مایه عبرت آنان خواهد شد. البته ملّت بزرگوار و فهیم و نیز مسئولین کشور عنایت خواهند داشت که بعد از انتخابات باید رقابت ها، جای خویش را به وحدت و همدلی و همزبانی و تلاش بی وقفه برای سازندگی دهد و لکن همنوایی با اجانب و دشمنان قسم خورده این ملت بزرگ و شجاع، داستان دیگری است که نیاز به پیگیری، تحلیل و بررسی های عمیق تر دارد.
اینجانب به سهم خود از این حضور مقتدرانه ملت به ویژه از حضور باشکوه مردم شریف مازندران در انتخابات و رای مجدد به خادم خود در مجلس خبرگان رهبری، صمیمانه و از سر اخلاص تقدیر و تشکر می نمایم و توفیقات همه دست اندرکاران در امر انتخابات را از خداوند بزرگ مسئلت دارم.
صادق آملی لاریجانی
نهم اسفند 1394
انتهای پیام/
دشمن در قبال آیات جنتی، یزدی و مصباح حماقت کرد/ رئیس جمهور میخواهد فضا را دوقطبی کند
حجتالاسلام علیرضا پناهیان نیز در سخنانی به فرمایشات امروز مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه انتخابات یک عید و جشن ملی است، اشاره کرد و گفت: نظام ما بعد از 37 سال آن قدر به اوج اقتدار رسیده است که رهبری با خیال آسوده و افتخار اعلام میکنند که هر کسی نظام را هم قبول ندارد باید رأی دهد. یعنی رأی دادن در کشور امر ثابت شدهای است.
پناهیان اضافه کرد: این موضوع نشان میدهد آنچه که دیگران درباره انتخابات تردیدافکنی میکردند باطل شده است. یعنی دیگر هیچ اثری از فتنه 88 باقی نمانده است. البته شاید در افراد باقی مانده باشد اما در افکار عمومی از تردیدافکنیهای فتنه 88 چیزی نمانده است.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه کشور ما توانسته سلامت انتخاباتش را بر کسانی که نظام را هم قبول ندارند ثابت کند، گفت: انتخابات ما صادقانه، سلامت و با ثبات است، غربیها هم نمیتوانند ادعا کنند انتخابهایشان به صلابت، سلامت و صداقت انتخابهای ما است.
وی در ادامه تصریح کرد: امروز تمام کسانی که در فتنه 88 خون به دل ملت کردند، با تواضع و شرمندگی عذرخواهی کردند و دیگران را به رأی دادن دعوت میکنند. ما این را به مثابه عذرخواهی تلقی میکنیم. البته بخشش به این مربوط است که عذرخواهی صریح صورت گیرد اما بالاخره اینان در عمل درباره سلامت انتخابات در جمهوری اسلامی سر تعظیم فرود آوردند.
پناهیان با بیان اینکه عدهای در انتخابات 88 جشن ملی را به وقایع ناگوار تبدیل کردند،گفت: ما باید بدانیم انتخابات جشن ملی است و انتخابات پیش رو را نیز میتوان به عنوان جشن اتحاد ملی عید گرفت.
این استاد حوزه و دانشگاه اضافه کرد: کسانی که زمانی میگفتند باید با آتش زدن سطل زبالهها به مطالبه ناحقمان برسیم امروز رفتار مدنی اتخاذ کردند.
وی با بیان اینکه مردم مسئولیت خود را برای حفظ کشور متوجه شدهاند، گفت: این رشد معرفت سیاسی مردم جای جشن گرفتن دارد.
پناهیان با بیان اینکه باید آدابی را در این جشن ملی رعایت کنیم، گفت: در این انتخابات یکی از آدابی که دشمنان ما اضافه کردهاند زیر پا گذاشتن پرچم انگلیس خواهد بود البته ما مردم انگلیس را بیتقصیر میدانیم. خوب است مردم این کشور پرچمهایشان را از زیر پای مردم مستضعف با تکان دادن مسئولان خبیثشان بیرون بیاورند.
این استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: دخالتهای نابجای دولت انگلیس موجب شده مردم به طور خاص نفرتشان را به این کشور بیش از پیش نشان دهند. کسانی که حاضر نبودند مرگ بر انگلیس بگویند امروز با رأی خود، دارند مرگ بر انگلیس میگویند. حتی کسانی که در لیست مورد حمایت انگلیس نیز بودند امروز میگویند انگلیس غلط کرده است.
پناهیان در ادامه با اشاره به برنامههای شبکههای ماهوارهای برای انتخابات ایران گفت: شاید برنامهها در کوتاه مدت تأثیراتی را در برخی اندیشهها بگذارد اما در بلند مدت نمیتواند. دولتهای خبیث غربی همان کسانی بودند که با بمباران تبلیغاتی میگفتند که مردم ایران اصلا رأی ندهند. حال ببینید که نظام ما چگونه اینان را ادب کرده است.
وی در ادامه سخنان خود با انتقاد از تلاش برخی برای دوقطبی کردن فضای جامعه گفت: یکی از مواردی که آزادی را محدود میکند همین دوقطبیسازیها است که باعث میشود بسیاری صداها شنیده نشود و برخی صداها زیاد نمایش داده شود.
این استاد حوزه و دانشگاه افزود: من این مطلب را بارها گفتهام که رئیسجمهور فضا را دوقطبی تحویل نگرفتهاند اما رئیسجمهور پس از آن تلاش میکند فضا را دوقطبی کند. البته در همین فضایی که برخی سعی میکنند آن را دوقطبی کنند باز مشاهده میکنیم که گفتمان انقلاب یک گفتمان قوی است.
پناهیان در ادامه خاطرنشان کرد: لیست واحد اصولگرایی توانست اقدام خوبی در مقابل تلاش برخی که میخواستند فضای دوقطبی درست کنند، انجام دهد. اتاق فکر کوچکی سعی میکرد فضای انتخابات را سیاه و سفید کند و رقیب را طالبان و خود را سفید برفی نشان دهند. البته برخی حیاتشان با تشنج است چون منطقشان جاذبه نفوذ در دلها ندارد و فقط در فضای دوقطبی است که میتوانند حرفشان را به کرسی بنشانند.
وی با تأکید بر اینکه برخی تنها در فضای دوقطبی باقی میمانند، گفت: بنده در انتخابات گذشته مجلس در جلسات هر دو گروه میرفتم چرا که معتقدم انتخابات باید در فضای آرامی باشد. من جناحی یا سیاسی نیستم و مردم هم اصلا دوست ندارند که به آنها گفته شود جناحی هستید.
پناهیان پیرامون انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری نیز، گفت: نظر من درباره انتخابات مجلس لیست واحد است که درباره انتخابات خبرگان نیز همین است که طبق کارشناسیها به نظر مشخصی برسیم.
وی در ادامه با اشاره به تلاشهای انگلیس برای دخالت در انتخابات ایران گفت: انگلیس با کمال حماقت میخواهد در آراء مردم تأثیر بگذارد و نسبت به افرادی که مردم صلابت آنان را میپسندند، توهین کنند.
این استاد حوزه و دانشگاه افزود: شاید به طور عادی این هیجان در میان مردم نسبت به مظلومیت بزرگوارانی مانند آیات یزدی، مصباح و جنتی که استوانههای انقلاب و آیات الهی هستند نبود ولی شما در ورامین دیدید که مردم چه استقبالی کردند. افتخار برای آیتالله جنتی همین بس که مردم اینگونه علاقه و این استوانه نظام نشان دادند.
وی با بیان اینکه مردم دلشان گواهی میدهد که چه کسی برای شبکههای بیگانه کار میکند، گفت: آنانی که توسط دشمن تخریب میشوند در درازمدت به صورت اسطوره در دل مردم خواهند ماند. هیچکس در آینده برای کسانی که به انگلیسیها دست میدهند کف نمیزنند.
پناهیان در ادامه با اشاره به جایگاه بالای آیات یزدی، مصباح و جنتی در انقلاب اسلامی و بین مردم گفت: به آقایان یزدی، مصباح و جنتی تبریک میگویم که دشمن از ایشان ناامید شدند. حال افرادی که دشمن از آنان ناامید نشده فکری به حال خودشان کنند.
این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه تصریح کرد: مسئولین کشور هر موقع دشمن را به خودشان امیدوارتر کردند ضربههای کاری از دشمن خوردند. بعضیها میخواهند خودشان را مقابل دشمن نرم نشان دهند تا دشمن به آنان ضربه نزند اما دشمن بیشتر ضربه میزند. هر زمان که ما در مقابل دشمن در اوج قاطعیت ایستادیم برنده شدیم.
پناهیان در ادامه سخنان خود اظهار داشت: هر کسی مانند آیات یزدی، مصباح و جنتی در دفاع از رهبری پایدار ایستادند خدا به آنان محبوبیت داد. اینان در ولایتمداری آنقدر زیبا عمل میکنند که یک بار به خاطر مقاومتشان اینان را دوست دارند و یک بار هم به خاطر اینکه اینان رهبری را تنها نمیگذارند.
وی در پایان سخنان خود پیرامون اقدامات تبلیغاتی برخی گروهها گفت: کسانی که فکرشان در انتخابات منتقل نمیشود در خیابان میآیند و سر و صدا میکنند. اینان چون فهمیدهاند تعدادشان کم است میخواهند با شلوغکاری خود را زیاد نشان دهند.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به سخنان امامِ هوشیار و مجرّب مبنی بر اینکه گاهی اوقات سخن دشمن با چند واسطه از زبان افراد موجه شنیده میشود، افزودند: این فردِ موجه، نه پولی گرفته و نه تعهدی داده است، اما بدون آنکه بداند، سخن دشمن را تکرار میکند و در واقع به نوعی زمینهساز نفوذ شده است .
حضرت آیتالله خامنهای به نمونههایی از نفوذیهایی که احیاناً خودشان هم متوجه نبودهاند، اشاره کردند و گفتند: در سالهای گذشته در صحن علنی مجلس، یکی از نمایندگان، با تکرار حرف دشمن، نظام اسلامی را متهم به دروغگویی کرد.
رهبر انقلاب در اشاره به نمونهای دیگر افزودند: در دورانی که هیأت مذاکره کننده هستهای کشورمان، مشغول مذاکره سخت و در واقع مبارزه با طرف مقابل بود و رئیس جمهور محترم فعلی نیز، رئیس هیأت مذاکره کننده بود، عدهای طرحی سه فوریتی را به مجلس آوردند که تأیید حرف طرف مقابل ما در مذاکرات بود و رئیس جمهور محترم فعلی در آن زمان از این طرح گلایه کرد و گفت این طرح به نفع دشمن است.[1]
کدام نماینده نظام را به دروغگویی متهم کرد؟
احمد شیرزاد، نماینده حزب منحل مشارکت از اصفهان در مجلس ششم در نطق پیش از دستور خود مباحثی را مطرح کرد که سبب رسمی شدن ادعاهای بیاساس غرب درباره نقض حقوق بشر و پیگیری ایران برای رسیدن به سلاح هستهای بود و در آن نطق دروغهای زیادی به نظام اسلامی نسبت داده شده بود. در ادامه بخشهایی از این نطق شیرزاد را ملاحظه میکنید:
«امروز در جهان از ما چهره رژیمی ساختهاند خشن، سرکوبگر و بریده از مردم، متکی بر قدرت نظامی و ابزار سرکوب. تصویر رژیمی که هیچ سخن انتقادآمیزی را برنمیتابد و روز به روز مرزهای خطوط قرمز آن گسترش مییابد. چهره حکومتی که در خفا، رفتاری متفاوت با ادعاهایش دارد و به فکر تهیه سلاحهای مرگبار و ابزار تهدیدکننده بشریت است. از این رژیم چنان تصویری منعکسشده است که گویی منطق گفتگو با جهان را نمیداند و تنها زبان تهدید را میشناسد و با خشنترین و قسیترین گروههای تروریستی در ارتباط است. میگویند رد پای او در بسیاری از حوادث تروریستی در گوشه و کنار جهان وجود دارد و دین برای او ابزار سرکوب است. از ما تصویر رژیمی ساختهاند که دروغ میگوید و به تعهدات خود در جامعه جهانی پایبند نیست، وقسعلیهذا. چند روز پیش تیتر درشت برخی از روزنامههای اروپا این بود: «جمهوری اسلامی 19 سال به جهانیان دروغ گفته است.»
وی ادامه داد: «میتوان تمام این تبلیغات را به رسانههای صهیونیستی نسبت داد، میتوان مثل همیشه آنها را توطئههای استکبار جهانی دانست و داد از مظلومیت جمهوری اسلامی زد. میتوان کماکان خود را محور خوبیهای جهان پنداشت و تمام اتهامات را به دشمنی دشمن منسوب کرد، اما یک نکته بسیار ساده این میان وجود دارد، آنها سرنخها، دم خروسها و مدارک و مستنداتی از ما دارند که آنها را در ادعاهایشان محق جلوه میدهد. این مدارک و مستندات، نوعاً در داخل کشور منعکس نمیشود و مردم ما بهدرستی و دقت نمیدانند که رسانههای جهان چه اتهامات و تقصیرهایی را متوجه جمهوری اسلامی میکنند و بابت این اتهامات چه شواهدی برای اثبات وجود دارد، اما هر چه هست در ماههای اخیر، آن دشمنان قسمخورده انقلاب و آن رسانههای استکباری و صهیونیستی به نحو بیسابقهای توانستهاند افکار عمومی مردم جهان را نسبت به ادعاهای همیشگیشان متقاعد کنند. آنها امروز حق بجانبتر از همیشه ظاهر شدهاند. این واقعیت تلخی است اما واقعیت است. کاری کردهایم که آمریکاییها سرفرازتر از همیشه بگویند، ببینید آنچه ما درباره رژیم جمهوری اسلامی میگفتیم صحت داشت.»
شیرزاد گفت: «دشمن کارش دشمنی است، وقتی رابطه خود را با رژیمی که از همه نوع ابزار سیاسی، نظامی، فرهنگی، تبلیغی برخوردار است از نوع دشمنی تعریف و تنظیم میکنیم باید بدانیم که در این تخاصم حلوا خیر نمیکنند. ورود در این دعوا کیاست و درایت هم میخواهد. تنها سرهای پرباد کفایت نمیکند. در معادلهای که براساس دشمنی با استکبار و صهیونیسم تنظیم میشود باید انتظار هر نوع تبلیغات سوئی از دشمن داشت. مهم این است که در اینسوی قضیه ما تا چه حد خوراک تبلیغاتی و شواهد و مستندات برای او فراهم میکنیم.»
نماینده مجلس ششم از حزب مشارکت افزود: «امروز کسانی سخاوتمندانه دستاندرکار تهیه مستندات تبلیغات استکباری هستند. آن زمان که مستانه به صحنه آمدند و همگان را متهم به توطئه کردند، دانشجویان، روشنفکران و روزنامهنگاران را به زندان افکندند، زهرا کاظمی را در زندان کشتند، بر هفتهها و ماهها محرومیت زندانیان در سلولهای انفرادی حکم راندند، روزنامهها را یکی پس از دیگری بستند، بیمحابا حکم اعدام صادر کردند و کردند آنچه توانستند، باید چنین روزی را پیشبینی میکردند که به دست خود، مستندات نمایش رژیمی سرکوبگر، ناقض حقوق بشر، مخالف آزادی بیان و غیر دموکراتیک را به رسانههای استکباری و صهیونیستی پیشکش کردهاند. (رئیس ـ وقتتان تمام است) آن زمانی که سادهلوحانه سرخود را به زیر برف کردند، پروژههای بلندپروازانه بیهدف طراحی کردند، نامعقولترین و نامتعارفترین شیوهها را برای دستیابی به فناوری هستهای برگزیدند و فکر نکردند که آنچه میکنند روزی در معرض دید و بررسی متخصصان جهان قرار میگیرد، آن روز که سایت عظیم (50) هزار متری طراحی کردند تا در چند مترمربع (رئیس ـ وقتتان تمام است) از یکگوشه آن چند دستگاه کوچک نصب کنند، فکر نکردند که اگر از این چاه، آب فناوری استراتژیک درنیاید، نان تبلیغات استکباری درخواهد آمد. آری در آن روز باید روزی را میدیدند که علیه ما تیتر شود «جمهوری اسلامی (19) سال دروغ گفت». آیا با فرض هر موفقیتی این ضربه معنوی (رئیس ـ وقتتان تمام است) و تبلیغاتی قابل توجیه است؟»
در قبال این نطق جنجالی و دروغین، نمایندگان مجلس اصلاحطلب مجلس ششم نه تنها واکنشی نسبت به شیرزاد نداشتند، بلکه از اظهارات وی دفاع کردند و الهه کولایی، محسن آرمین و رجبعلی مزروعی از پیشگامان حمایت از شیرزاد بودند.[2]
طرح سهفوریتی مجلس ششم چه بود؟
بسیاری از نمایندگان مجلس ششم مخالف صنعت هستهای بودند و تمایل داشتند که صنعت هستهای ایران تعطیل شود و بر همین اساس اصرار داشتند که دولت پروتکل الحاقی به صورت الزامآور قبول کند. حسن روحانی که در آن زمان مسئول پرونده هستهای ایران بود، در این باره در کتاب خاطرات خود مینویسد:
«مسئله این بود که تعدادی از نمایندگان مجلس، طرح سه فوریت برای الزام دولت به پذیرش پروتکل الحاقی را امضاء کرده و در پی آن بودند تا آن را تقدیم مجلس کنند.
به رئیسجمهور گفتم اگر طرح سه فوریت در مجلس مطرح شود، من استعفا میدهم. گفتم ظاهراً مجلس از آغاز کار، کارشکنی را شروع کرده است.
در این زمینه من و نیز آقای خاتمی با آقای کروبی (رئیس مجلس) صحبت کردیم تا این طرح متوقف شود و در مجلس مطرح نشود. خوشبختانه ایشان مانع شد و طرح در صحن علنی مجلس مطرح نشد، ولی متأسفانه سفرای اروپایی از تهیه این طرح در مجلس باخبر شده بودند.»[3]
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیت الله سید احمد علم الهدی عضو مجلس خبرگان رهبری با حضور در همایشی که به منظور تجلیل از فقهای ضد انگلیسی تحت عنوان نه به انگلیس که در حوزه هنری برگزار شد، اظهار داشت: امروز با گذشت 37 سال از انقلاب مقدس مان می توانیم یک دورنمای شفافی را از ویژگی های حضرت علی (ع) در سیره سیاسی امام (ره) طی 12 سال و رهبر انقلاب در 25 سال ببینیم.
وی ادامه داد: کسانی که در کشور ما می خواهند با نفوذ و جرح و تعدیل در عرصه دینی جامعه را به میدان عیاشی و خورد و برد خود تبدیل کنند طبیعی است نسبت به عواملی که هم پای رهبری و سرباز رهبری هستند دچار بغض و کینه شوند.
آیت الله علم الهدی تاکید کرد: دلبسته های به استکبار جهانی و کسانی که به غرب لبخند زده و به بیگانگان دل می سپارند تا به این وسیله به قدرت برسند از عناصری که با آنها مقابله می کنند دچار بغض و کینه هستند.
عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: رسانه های استعماری انگلیس فکر می کنند مردم ما به غرب گوشه نگاهی دارند در حالی که این افراد سد راه نفوذ هستند و برای سوداگران سیاست و فرصت طلبان قابل تحمل نخواهند بود.
آیت الله علم الهدی با بیان اینکه در رأس آنان سه نماد مقدس از استوانه های انقلاب قرار دارد یادآور شد: آیت الله جنتی با وجود سن بالای خود روزانه 14 ساعت در عرصه انقلاب سرسختانه فعالیت می کند و با وجود تهاجم و اهانت سنگر را رها نمی کند و مردانه در مسیر دفاع از انقلاب ایستاده است.
وی تاکید کرد: عمر انقلابی این سه شخصیت از عرصه پیروزی انقلاب تاکنون بیشتر است این بزرگان 52 سال در عرصه انقلاب فعالیت کردند و با رژیم ستمشاهی به مقابله پرداختند؛ به تبعید رفتند اما امور مادی در زندگی شان بروز نکرد.
عضو مجلس خبرگان رهبری آیت الله مصباح را تئوریسین نیم قرن انقلاب برشمرد و افزود: ایشان در کارگاه نخبه پروری برای اسلام و انقلاب فعالیت می کند و به فرموده مقام معظم رهبری خلا مرحوم آیت الله طباطبایی و شهید مطهری را پر کرده است از این رو دشمن تلاش می کند تا این افراد از عرصه کنار زده شوند.
وی حرکت اخیر رسانه انگلیسی را در شرایط کنونی حرکت سوم در یک کودتا بعد از دو کودتا تلقی کرد و افزود: نظام استعماری بریتانیا پس از چند سال در حکومت قاجار متوجه شد که تنها فعالیت جاسوسی در این نظام جواب نمی دهد و تلاش کرد تا از طریق کودتا کل نظام را تصرف کند و برای همیشه رقیب خود را از میدان خارج کند از این رو رضاخان عامل سرسپرده و انگلیسی با کودتای سوم اسفند و تاسیس نظام حکومتی پهلوی مستقر شد و به این ترتیب انگلیس مالک یکپارچه ایران شد.
عضو مجلس خبرگان رهبری دومین کودتا را اتفاق 28 مرداد برشمرد و گفت: پس از 62 سال که با انقلاب اسلامی سفره آمریکا و انگلیس از این کشور جمع شد آنها درصدد ایجاد یک کودتای سوم برآمدند و پیام رسانه سلطنتی انگلیس باعث شد که پس از 62 سال کودتای سوم رخ دهد و هدفشان برای تصرف کشور را نشان دادند و از این طریق خواستار ایجاد آخوند انگلیسی و غیر انگلیسی شدند.
آیت الله علم الهدی تاکید کرد: انگلیس با این تصور واهی که می تواند همان توطئه مشروطه را تکرار کند پیامی می دهد که مردم به چه کسی رأی دهند و به چه کسی رای ندهند تا مجلس خبرگان را به این مسئله آلوده کند غافل از اینکه آن روز در زمان مشروطه جامعه ما از یک رهبر بیدارهوشیارساز همچون رهبر انقلاب بی بهره بود و امروز خوشبختانه وجود این رهبر بزرگترین عامل خنثی ساز توطئه آمریکا و انگلیس است.
عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: انگلیس و دشمن بصیرت و آگاهی شما مردم را که با چشم باز در عرصه دفاع از انقلاب ایستاده اید را نادیده گرفته است امروز روزی نیست که انگلیس بتواند این توطئه ها را آغاز کند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه مشاور اتاق فکر کاخ سفید اعلام کرده است که برای سکولاریزه شدن نظام ایران باید نهاد رهبری و شورای نگهبان زیر سوال برده شود، گفت: زمانی که آنها مشاهده می بینند که به شورای نگهبان حمله و اهانت می شود به این نتیجه می رسند که وقت آن رسیده تا این نظام سکولاریزه شود.
وی بیان داشت: در حقیقت انگلیس با این اقدام به جایگاه حضرات آیات جنتی مصباح و یزدی جسارت نکرد بلکه این جسارت به کسانی شد که انگلیس از آنها طرفداری می کند؛ اگر در کشور یک حزباللهی و دلسوخته نقادی کند داد آنها بلند می شود که چرا به یک عنصر ساده انقلاب اهانت می کنید اما حال که از شما حمایت میکند از آن اعلام برائت نمی کنید؟ یک جریان استعمارگر پیر که در طول دو قرن دنیای اسلام را به آتش کشانده از شما حمایت کرده حال نه تنها عکس العملی نشان ندادید حداقل اظهار بیزاری کنید.
عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: این مسئله برای ما خیلی سنگین است، ما یک زمانی برخی افراد را در عرصه انقلاب از خودمان جلوتر می دیدیم اما امروز همین افراد آن طرف میز قرار داشته و از یک اظهارنظر هم طرفه می روند.
آیت الله علم الهدی درپایان با تاکید براینکه باید تا نفس می کشیم از انقلاب دفاع کنیم، خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی را خداوند نگه می دارد چون شاید بناست که این انقلاب بماند تا زمینه ظهور امام زمان(عج) را فراهم کند.