سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مدیر وبلاگ
 
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 191
بازدید دیروز : 415
کل بازدید : 137928
کل یادداشتها ها : 545
خبر مایه


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
شکست اعتدالیون در سراسر کشور خصوصا برای حسن روحانی خبر بدی است چرا که عن قریب در خرداد 96 باید از سراسر کشور رای بگیرد نه تهرانی ها. درباره تهران هم پیش تر نوشتم مسئله اصلی این است که تصمیم گرفته کمی بیشتر به دولت زمان بدهد.
تهرانی‌ها کمی بیشتر به دولت زمان دادند
به گزارش مشرق، مهدی محمدی پس از اعلام نتایج اکثر صندوق‌های شمارش‌شده انتخابات مجلس در کانال تلگرام خود نوشت:

ما در انتخابات مجلس شکست نخورده ایم اما موظفیم خود را شکست خورده به حساب بیاوریم. اصلاح طلبان و دولتی ها تنها در یک صورت می توانند در این انتخابات اعلام پیروزی کنند و آن زمانی است که رای تهران را کما فی السابق " رای تر" حساب کند. شکست اعتدالیون در سراسر کشور خصوصا برای حسن روحانی خبر بدی است چرا که عن قریب در خرداد 96 باید از سراسر کشور رای بگیرد نه تهرانی ها. درباره تهران هم پیش تر نوشتم مسئله اصلی این است که تصمیم گرفته کمی بیشتر به دولت زمان بدهد.

با این حال ما شکست خورده ایم. باید خود را شکست خورده به حساب بیاوریم تا حرکت مجددی آغاز شود. بزرگترین شکست اصولگرایان به عقیده من این است که به اندازه کافی شجاع نبوده اند. شجاعت ائتلاف، باید با شجاعت نقد و شجاعت خارج شدن از موضع مصلحت ترکیب می شد. من گمان می کنم انرژی های جدیدی آزاد شده که در زمانی کوتاه امکان پیمودن راه های میان بر را فراهم خواهد کرد.

 


  

هیبت‌الله!


درباره انتخابات دو مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری که روز جمعه با حضور پرشور مردم در سراسر کشور برگزار شد و نتایج حاصل از آن، گفتنی‌هایی هست که شاید در نگاه اول چندان به چشم نیاید و یا در هیاهوی تبلیغاتی این روزها، پنهان بماند. یادداشت پیش روی  اشاره‌ای گذرا به برخی از این نکات است.
1- این واقعیت میدانی - تاکید می‌شود میدانی- قابل تردید نیست که لیست مشترک سه گروه موسوم به اصلاحات، کارگزاران و حامیان دولت، در تهران، اکثریت آراء را به خود اختصاص داده است.
2- درباره لیست سه گروه یاد شده برای مجلس خبرگان در استان تهران گفتنی است که 8 تن از نامزدهای این لیست، با فهرست نامزدهای معرفی شده از سوی جامعه مدرسین و جامعه روحانیت مبارز مشترک هستند. بنابراین؛ 8نامزد مورد اشاره برای خبرگان را نمی‌توان نامزدهای وابسته به سه گروه یاد شده تلقی کرد، بلکه این 8 تن اصالتا نامزدهای جامعه مدرسین و جامعه روحانیت مبارز هستند که سه گروه اصلاحات و کارگزاران و اعتدال از لیست جامعتین وام گرفته و در لیست خود جای داده بودند که مخالفت و اعلام بی‌اطلاعی اکثر آنان را در پی داشت. بنابراین اگرچه نامزدهای لیست مشترک سه گروه یادشده برای مجلس شورای اسلامی، در تهران بیشترین آراء را به خود اختصاص داده‌اند ولی اکثریت قاطع نامزدهای مجلس خبرگان از حوزه استان تهران، به اصولگرایان تعلق دارند و نه اصلاح‌طلبان.
3- جریان یاد شده در حالی خود را پیروز انتخابات دو مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری معرفی می‌کند که اولا؛ اکثریت نزدیک به تمام  نامزدهای مجلس خبرگان در سراسر کشور به جبهه اصولگرایان تعلق دارند و ثانیا؛  در مجلس شورای اسلامی نیز فقط حائز اکثریت در تهران هستند و در سطح کشور اکثریت نمایندگان مجلس دهم را اصولگرایان برعهده دارند، بنابراین  جریان مزبور برخلاف ادعای تبلیغاتی - و البته زودگذر و بی‌دوام خود - برنده و پیروز انتخابات روز هفتم اسفند نیست.
4- دیروز، روزنامه‌های زنجیره‌ای و سایت‌های داخلی و خارجی حامی جریان مورد اشاره، در اقدامی هماهنگ صفحات اول خود را با تیترهای درشت به پیروزی این جریان در انتخابات هفتم اسفند اختصاص داده بودند و از کنار این واقعیت غیرقابل انکار عبور کرده بودند، که «ایران فقط تهران نیست» و مجلس دهم با حضور همه نمایندگان تشکیل می‌شود و نه فقط نمایندگان تهران. گفتنی است در انتخابات ریاست‌جمهوری 88 نیز عده‌ای از فتنه‌گران با استناد به رأی بیشتر در تهران، اصرار داشتند آن برتری رأی را به حساب کل کشور جا بزنند که... بگذریم! 
5- طی سی و چند سال گذشته، همواره در مجلس‌هایی که بعد از انتخابات ریاست‌جمهوری تشکیل شده‌اند، اکثریت با نمایندگان حامی دولت - صرفنظر از این یا آن دولت- بوده است. مثلا - و فقط به عنوان مثال - در مجلس ششم که بعد از انتخاب آقای خاتمی تشکیل شده بود، 220 تن از نمایندگان جبهه اصلاحات حضور داشتند و حال آن که براساس آمار موجود از نتیجه انتخابات اخیر، مجموعه نمایندگان حامی دولت و اصلاح‌طلب و کارگزارانی مجلس پیش‌روی، نه فقط اکثریت ندارند بلکه در اقلیت نیز هستند و اکثریت با نمایندگان اصولگراست که اگرچه ضددولت نیستند - و نباید هم باشند - ولی تابلوی تعریف شده حامیان دولت را هم ندارند.
بنابراین به وضوح می‌توان نتیجه گرفت؛ انتخابات هفتم اسفند برخلاف ادعای پرسر و صدای این روزها، نشانه اقبال مردم به دولت و حامیان آن نیست و رضایت ملت از عملکرد 3 ساله دولت محترم را در پی ندارد.
6- باید توجه داشت که جریان یاد شده طی چند ماه گذشته بی‌آن که دستاورد قابل توجهی از برجام نظیر لغو تحریم‌ها، گشایش سوئیفت، برقراری روابط تجاری، سرمایه‌گذاری خارجی، گشایش اقتصادی، بازگشت دارایی‌های مسدود شده و... - که هیچکدام تحقق نیافته است - ارائه دهد، اصرار داشت از برجام با عناوینی مثل فتح‌الفتوح! بزرگترین دستاورد تاریخ ایران! و... یاد کند و در همان حال از انتخابات هفتم اسفند با عنوان «برجام 2» یاد می‌کردند. ولی نتیجه انتخابات به گونه‌‌ای که شرح آن گذشت نشان داد مردم هوشیارتر از آنند که «از دست داده‌های نقد» را با «وعده‌های نسیه»!  هم‌وزن تلقی کنند!
7- این روزها رسانه‌ها و برخی از مقامات آمریکایی و اروپایی با استناد به توهم پیروزی مدعیان اصلاحات در انتخابات هفتم اسفندماه، بر طبل توخالی «تغییر رفتار جمهوری اسلامی ایران»! می‌کوبند! و با نادیده گرفتن این واقعیت محسوس و غیرقابل انکار که اکثریت قاطع مجلس دهم نیز در اختیار اصولگرایان است، آرزوی همیشه بر باد رفته خود را به این خبر تبدیل می‌کنند که مدعیان اصلاحات با حضور حداکثری! در مجلس آینده، برای تغییر سیاست‌های جاری ایران اسلامی تلاش خواهند کرد! این توهم‌پراکنی در حالی است که مدعیان اصلاحات بعد از عبور از چند مرحله ناموفق قبلی و شکست‌های پی در پی، چاره‌ای جز تمکین و تسلیم در برابر اصول و مبانی نظام ندیده‌اند. این جریان سیاسی، در مجلس ششم که اکثریت قاطع آن را در دست داشت - 220 نماینده از 297 نماینده آن دوره مجلس- به هوس تغییر در رفتار و ساختار نظام افتاد و با تصویب لوایح مغایر با قانون اساسی که از سوی دولت وقت - دولت اصلاحات - ارائه شده بود و تصویب چند طرح مشابه، خیال خام خود را دنبال کرد و تا آنجا پیش رفت که جمع قابل توجهی از نمایندگان مدعی اصلاحات مجلس ششم و تعدادی از دولتمردان وقت در اعتراض به ناکامی خود، ابتدا دست به تحصن زدند اما، نظام اسلامی با پشتوانه توده‌های عظیم مردمی، راسخ‌تر از آن بود که با این حرکت کمترین خمی به ابروی خود بیاورد. و بعد از ناکامی تحصن که از حمایت گسترده و آشکار دولت‌های خارجی برخوردار بود، نمایندگان مدعی اصلاحات و تعدادی از دولتمردان با اعلام استعفای خویش، اقدام به «خروج از حاکمیت» کردند که این حرکت نیز با بی‌اعتنایی نظام و مردم روبرو شد.
این جماعت در انتخابات ریاست‌ جمهوری سال 88 با مدیریت بی‌پرده مثلث آمریکا و انگلیس و اسرائیل، خیانت بزرگتری را به صحنه آورده و علیه حاکمیت خروج کردند. این اقدام خائنانه نیز راه به جایی نبرد و مدعیان اصلاحات - و نه همه اصلاح‌طلبان -  در ادامه با تحریم انتخابات مجلس نهم، بار دیگر وزن خود را در مقابله با نظام اسلامی آزمایش کردند و باز هم مثل گذشته، شکست خوردند و سرافکندگی دیگری را به کارنامه خود افزودند.
امروزه اما، جریان یاد شده با درک این واقعیت که نظام اسلامی بیدی نیست که با این بادها بلرزد، به بستر قانون روی آورده و در انتخاباتی شرکت کرده‌اند که با همان ساز و کار همیشگی انجام می‌شود و این اعتراف صریح به ناکامی در خروج از حاکمیت، خروج علیه حاکمیت، تحریم انتخابات و... است. بنابراین برخلاف توهم‌پراکنی بیگانگان که با سکوت برخی از مدعیان اصلاحات نیز همراه است، بازگشت کنونی این جریان به شرکت در انتخابات حاصل تنبیه آنان از سوی ملت است و یک پیروزی بزرگ و مثال‌زدنی برای جمهوری اسلامی ایران و حاکمیت مقتدرانه آن تلقی می‌شود.
8- این روزها  افرادی از جریان مزبور در حالی که در تبلیغات انتخاباتی خود از گشایش اقتصادی و بهبود معیشت مردم دم می‌زنند - بی‌آن که توضیح بدهند طی 3 سال گذشته چه گام مثبتی در این‌ راه برداشته‌اند- در همان حال شماری از آنها - و نه همه آنان - در اظهارات «یک خط در میان» خود، سعی دارند برخی از اصول و مبانی تعریف شده نظام، نظیر استکبارستیزی، حمایت از خط مقاومت در منطقه و تکیه بر توان داخلی در اقتصاد و... را زیر سوال کشیده و از حضور خویش در مجلس با عنوان تلاش برای تغییر و جابجایی این گزاره‌ها یاد می‌کنند! که دراین‌باره، علاوه بر آنچه در بند قبلی آمده است باید گفت؛
9- ساختار نظام و حمایت توده‌های ده‌ها میلیونی مردم از آن به گونه‌ای است که اولا؛ هیچیک از جریانات سیاسی، نمی‌توانند کمترین تاثیری در تغییر ساختار و یا رفتار برگرفته از اصول نظام داشته باشند و اساسا رأی مردم به نمایندگان در محدوده وظایف قانونی و تعریف شده آنها در قانون اساسی است. و باید گفت؛ در دوره موسوم به اصلاحات، تمامی دولت، و اکثریت قاطع مجلس را در اختیار داشتید و از هیچ کوششی برای تغییرات یاد شده دریغ نکردید. خب! به کجا رسیدید؟ 
10- اگرچه سخن از پیروزی و شکست در انتخابات، سخن پسندیده‌ای نیست ولی به روال جاری  و آنچه بر سر زبان‌هاست، جریان یاد شده در کلیت انتخابات هفتم اسفند شکست خورده است و ضمن آن که اکثریت مجلس دهم در اختیار اصولگرایان است، مجلس خبرگان نیز، اولا شرح وظایفی کاملا متفاوت با مجلس شورای اسلامی دارد و ثانیا،  اکثریت نزدیک به تمامی آنها  در سراسر کشور از لیست اصولگرایان برخاسته‌اند و عالمان وارسته و فرهیخته‌ای هستند که طی سال‌های متمادی بارها نشان داده‌اند، تنها دغدغه‌ آنان دفاع از اسلام، انقلاب، رهبری و نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده و هست. بنابراین برخی از ادعاهای این روزها تنها در قالب «لاف گزاف» قابل ارزیابی است و بیرون از این حد و اندازه، کمترین وزنی ندارد. و مخصوصا یکی دو تن از کسانی که زبان به لاف‌های گزاف مورد اشاره گشوده‌اند، از این واقعیت بیشتر از دیگران باخبرند و به نظر می‌رسد در پی آنند که با  اینگونه توهم‌پراکنی‌ها، به خیال خود،  روی روحیه حزب‌الله  و توده‌های وفادار اثر منفی بگذارند ولی اینگونه لاف‌ها به حکایت آن شخص شبیه است که از او پرسیدند نامت چیست؟ و او برای ترساندن سؤال‌کنندگان گفت؛ «هیبت‌الله»! و طرف‌های مقابل به کنایه پرسیده بودند «راست می‌گویی یا می‌خواهی ما را بترسانی»؟!
حسین شریعتمداری

 


  

 سرویس سیاسی -
با روشن شدن تدریجی نتیجه انتخابات مجلس دهم و خبرگان پنجم، اصلاح طلبان با تکیه بر نتایج به دست آمده تهران خبر از پیروزی بزرگ می‌دهند با وجود این و با نگاهی به نتایج سراسری انتخابات به خوبی مشخص می‌شود که اصولگرایان در سراسر کشور پیروزی قاطعی را به دست آورده و مدعیان این بار نیز با چشم بستن بر واقعیات و آمار حقیقی انتخابات، دروغ را پیشه خود ساخته اند. 
با گذشت دو روز از انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری دیروز آخرین نتایج به دست آمده از صندوق‌های رای منتشر شد. 
به گزارش جدول منتشر شده در خبرگزاری فارس آن چه که از آمار نهایی انتخابات و نامزدهایی که به صورت قطعی جواز ورود به بهارستان را کسب کرده‌اند یا به دور دوم رسید‌ه‌اند نشان از آن دارد که در مقابل 111 اصلاح طلب پیروز انتخابات در سراسر کشور 153 اصولگرا به مجلس راه یافته‌اند. 
روزنامه‌های زنجیره‌ای دیروز بر پیروزی قاطع اصلاح طلبان متمرکز شدند تا نشان دهند که اصلاح طلبان ریاضیات جدیدی را کشف کرده و معیار عمل خود قرار داده‌اند.
به عنوان نمونه روزنامه اعتماد در گزارش یک دیروز خود از خانه تکانی در پارلمان خبر داد و روزنامه شرق نیز با تکیه بر آمار اولیه تهران و ادعای پیروزی لیست اصلاح‌طلبان در این شهر از پیروزی قاطع در کل کشور سخن گفت!
روزنامه آرمان نیز با تکیه بر نتایج اولیه انتخابات خبرگان فریاد پیروزی سر داد تا برای مخاطبان خود این را اثبات کند که در سراسر کشور مردم به اصلاح طلبان رای داده‌اند. 
بر این اساس و برای اصلاح طلبان 111 بزرگ‌تر از 153 بوده و اقلیت مجلس می‌تواند لباس اکثریت پوشیده و پز دهد!
آخرین خبرها از نتایج انتخابات خبرگان
در انتخابات پنجمین دوره خبرگان رهبری از حوزه انتخابیه تهران نیز از مجموع 5946 صندوق و 4037628 آراء مأخوذه شمارش شده اکبر هاشمی رفسنجانی، محمد آقاامامی، حسن روحانی، محسن قمی،  محمدعلی موحدی، قربانعلی دری‌نجف‌آبادی، سید ابوالفضل میرمحمدی، محمد محمدی‌نیک،  ابراهیم حاج‌امینی نجف‌آبادی،  سید محمود علوی، نصراله شاه‌آبادی، محمدعلی تسخیری، محسن اسماعیلی، محمدحسن زالی، احمد جنتی و سیدهاشم بطحائی توانستند اکثریت آرا را به خود اختصاص دهند. 
خبر دیگر اینکه به رغم تبلیغات سنگین و مسمومی که طی هفته‌های اخیر و در آستانه انتخابات مجلس خبرگان از سوی رسانه‌های بیگانه و نیز برخی جریان‌های خاص سیاسی در داخل کشور علیه آیت‌الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه به راه افتاده بود، مردم مازندران با رای قاطع خود، وی را به عنوان منتخب اول روانه مجلس خبرگان کردند.
آیت الله سیداحمد خاتمی امام جمعه موقت تهران و عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان فعلی نیز  در حالی که طی هفته‌های اخیر و در آستانه انتخابات در معرض سنگین‌ترین هجمه‌های تخریبی رسانه‌ها و شبکه‌های ماهواره‌ای خارجی و نیز  برخی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی داخلی منتسب به جریان اصلاحات قرار داشت، با رای قاطع بیش از 700هزار نفری مردم استان کرمان، کرسی اول مجلس خبرگان در این استان را کسب کرد.
اکثریت مجلس دهم
 منتقد دولت 
حجت‌الاسلام نصرالله پژمان‌فر نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به رأی مردم به منتقدان دولت در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: مردم در انتخابات به افرادی رأی دادند که اکثریت آنها در واقع همسو با دولت نبودند.
وی افزود: اکثریت قاطع کسانی که در انتخابات مجلس دهم رأی آوردند همسو با دولت نیست و چه اصولگرایان و چه حتی اصلاح‌طلبانی که به مجلس راه پیدا کرده‌اند منتقد دولت هستند.
منتخب مردم مشهد در مجلس دهم اظهار داشت: بعضی‌ها درصدد هستند تا این مسئله را القاء کنند که نگاه مردم در انتخابات اخیر تغییر کرده که این موضوع کاملا غلط است و می‌توان آن را در رأی مردم به نمایندگان مشاهده کرد.
اولین دولتی که نتوانست مجلس همسو تشکیل دهد 
پرویز سروری عضو شورای مرکزی رهپویان انقلاب اسلامی نیز اظهار داشت: این اولین دولت در جمهوری اسلامی است که نمی‌تواند در دوره اول 4 ساله خود مجلسی همسو با خود داشته باشد و این نشاندهنده این است که مردم از عملکرد دولت رضایت چندانی ندارند.
وی با بیان اینکه مردم در این انتخابات هر دو خواسته رهبری را جامه عمل پوشاندند، گفت: اول حضور حداکثری بود که شاهد رکورد مشارکتی در دنیا هستیم که افتخار بزرگی برای نظام مردمسالاری دینی است که نشان داد علیرغم نقدهای جدی که به دولت وارد است، مردم به نظام عشق می‌ورزند و بین نظام و دولت تفاوت قائل هستند.
عضو شورای مرکزی رهپویان انقلاب اسلامی در همین زمینه افزود: مردم با تمام قدرت برای لبیک به ندای رهبری حضوری پرشور داشتند و ولایتمداری خود را با رای خود به اثبات رساندند. همچنین قدرت و مقبولیت نظام اسلامی را باری دیگر به رخ دنیا کشیدند.
نتیجه انتخابات در هر حالتی مورد احترام است
علیرضا زاکانی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نیز در خصوص نتیجه انتخابات دهمین دوره از مجلس با توصیه بر تمکین از قانون، اظهار داشت: نتیجه انتخابات هر چه بود پس از تأیید مجاری قانونی حتماً خیر و برکتی برای جامعه خواهد داشت و باید مورد احترام واقع شود.
وی مردم‌سالاری دینی را یکی از ویژگی‌های ممتاز نظام اسلامی دانست که فارغ از الگوهای دروغین غربی و دموکراسی القایی غرب، رأی مردم را محترم می‌داند و به عنوان حق‌الناس از آن صیانت و دفاع خواهند کرد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: اصولگرایان با رعایت اخلاق انتخاباتی منعکس در تمکین از قانون و ارج نهادن به رأی مردم و کمک به منتخبان مردم برای خدمت شایسته براساس منافع ملی و مصالح انقلابی، آن را مکلف می‌دانند، از همه کسانی که رأی دادند (چه کسانی که به ما رأی دادند یا عزیزانی که به رقبای ما رأی دادند) تشکر می‌کنم و اذعان بدارم که رأی مردم ارزشمند بوده و مجاری قانونی فصل‌الخطاب خواهد بود.
زاکانی در ادامه فرق اصولگرایان به عنوان عناصر قانونمدار با کسانی که تمکین از رأی مردم و قانون در فتنه 88 نکردند را در معتبر دانستن رأی مردم و تمکین از قانون دانست.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: ما رأی مردم را به خوب و بد تقسیم نمی‌کنیم و قانون را نیز به نفع خود تفسیر نمی‌کنیم و معتقدیم آنچه مهم است، حرکت جامعه به سمت خیر و صلاح، آبادی معنوی و مادی و همچنین رفع موانع رشد و پیشرفت آن است، لذا امیدواریم مجلس دهم رسالت خود را در گره‌گشایی از زندگی مردم و تسریع در ساخت ایران اسلامی و اهداف انقلاب بنماید و رسالت خود را انجام دهد.
نمایندگان مجلس فردا جلسه علنی دارند
نمایندگان مجلس دهم اسفندماه پس از 3 هفته تعطیلات، نشست علنی خواهند داشت. آخرین جلسه علنی وکلای ملت 13 بهمن‌ماه برگزار شد.
بررسی لوایح بودجه سال 1395 کل‌کشور و همچنین برنامه ششم پنجساله توسعه جمهوری اسلامی ایران مهمترین دستورکار پارلمان تا پایان سال خواهد بود.
مجلس شورای اسلامی از امروز تا 26 اسفندماه نشست علنی خواهد داشت.
مجلس این هفته روزهای دوشنبه و سه‌شنبه نشست علنی دارد و از هفته آینده به روال سابق بازگشته و روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه‌شنبه جلسات علنی خود را برگزار خواهد کرد. مخاطبان گرامی می‌توانند جدول مربوط به آخرین نتایج انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی براساس آمار رسمی اعلام شده تا لحظه تنظیم این گزارش را در زیر مشاهده کنند.

 


  

 

 

اصلاح طلبان داخلی و برخی افراد در حرکتی هماهنگ با بیگانگان برای حذف چهره‌ها از مجلس خبرگان تلاش کردند/ واقعاً اینگونه همنوایی با اجانب جزو مصالح نظام است؟!

 

 

 

خبرگزاری فارس: اصلاح طلبان داخلی و برخی افراد در حرکتی هماهنگ با بیگانگان برای حذف چهره‌ها از مجلس خبرگان تلاش کردند/ واقعاً اینگونه همنوایی با اجانب جزو مصالح نظام است؟!

 

 

به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری فارس، آیت الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضاییه با صدور پیامی از حضور مردم در انتخابات هفتم اسفند تقدیر کرد.

متن کامل پیام رئیس قوه قضاییه به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
اینک که به فضل الهی و با حضور گرم و چشمگیر مردم عزیز و همیشه در صحنه ایران اسلامی، پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی به پایان رسیده است، وظیفه خود می دانم تقدیر و تشکر صمیمانه ام را نثار ملت شریف و عظیم الشان ایران نمایم.

استقبال گرم مردم آگاه و هوشیار ایران اسلامی در سراسر کشور از انتخابات، نشان از درایت انقلابی و بصیرت آنان در پاسداری از دستاوردهای انقلاب اسلامی و تبعیت از وصایای امام راحل(ره) و فرامین مقام معظم رهبری(مدظله العالی) داشت و مسئولیت منتخبان را در عرصه خدمتگزاری، دو چندان کرد.

مردم وفادار ایران اسلامی با درایت و هوشیاری خود نشان دادند، تبلیغات رسانه های دشمنان عنود جمهوری اسلامی ایران، نمی تواند در عزم راسخ آنان خللی ایجاد نماید و بار دیگر پوشالی بودن تحلیل های آنان را اثبات نمود.

در طول قریب به دو ماه رسانه های متعلق به دولت آمریکا و انگلیس و خصوصاً رسانه های متعلق به سازمان های جاسوسی آنان و نیز ضد انقلابیون فراری از کشور و اصحاب خارج نشین فتنه 88 که از کشورهای غربی ارتزاق می کنند، تلاش بی وقفه نمودند تا برخی مسئولین عالی رتبه نظام را از مجلس خبرگان رهبری حذف کنند و به خیال واهی خود به مطامع شان نزدیک شوند و با کمال تأسف، اصلاح طلبان داخلی و حتی برخی کسانی که علی القاعده باید در تشخیص مصالح نظام از دیگران پیشی بگیرند، در حرکتی کاملاً هماهنگ با رسانه های آمریکا و انگلیس و اذناب آنان همچون رسانه های وهابیت تکفیری عربستان و داعشی ها، سعی کردند در برخی از استانها خادمان ملت را از راهیابی به مجلس خبرگان مانع شوند. واقعاً اینگونه همنوایی با اجانب برای حذف چهره های خدوم از حضور در مجلس خبرگان، جزو مصالح نظام است؟!

بحمدالله مردم آگاه و بصیر و متدین و شهیدپرور استان مازندران با اعتماد به این فرزند خطه خویش و با رأی اوّل به این خادم مؤتمن، چنان به دهان اجانب و اذناب داخلی آنان کوفتند که برای سالیان متمادی مایه عبرت آنان خواهد شد. البته ملّت بزرگوار و فهیم و نیز مسئولین کشور عنایت خواهند داشت که بعد از انتخابات باید رقابت ها، جای خویش را به وحدت و همدلی و همزبانی و تلاش بی وقفه برای سازندگی دهد و لکن همنوایی با اجانب و دشمنان قسم خورده این ملت بزرگ و شجاع، داستان دیگری است که نیاز به پیگیری، تحلیل و بررسی های عمیق تر دارد.

اینجانب به سهم خود از این حضور مقتدرانه ملت به ویژه از حضور باشکوه مردم شریف مازندران در انتخابات و رای مجدد به خادم خود در مجلس خبرگان رهبری، صمیمانه و از سر اخلاص تقدیر و تشکر می نمایم و توفیقات همه دست اندرکاران در امر انتخابات را از خداوند بزرگ مسئلت دارم.
 
صادق آملی لاریجانی
نهم اسفند 1394
انتهای پیام/

 


  
لازمه مراقبت این است که اگر دشمن با هدف ایجاد دودستگی در مردم، از فلان گروه یا فرد تعریف می‌کند، بی‌درنگ ابراز بیزاری و در مقابل او موضع‌گیری شود.
امریکا پس از برجام طرحی برای ایران و منطقه دارد/ تکرار ادبیات «تندرو- میانه‌رو» هدف دشمن را تأمین می‌کند/ باید در مقابل تعریف بیگانه، سریع موضع گرفتبه گزارش مشرق، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار پرشور هزاران نفر از مردم نجف آباد، در سخنان مهمی، ضمن تبیین دقیق دو واژه «میانه رو و تندور» و دعوت همه مردم بویژه مسئولان و سیاسیون به هوشیاری در قبال ترفند دشمن برای ایجاد دو قطبی های دروغین و القایی در فضای انتخاباتی،  انتخابات را «عرصه قد برافراشتن ملی» و تجلی وفاداری و ایستادگی ملی و حمایت از عزت و استقلال کشور دانستند و تأکید کردند: همه کسانی که به عزت ایران اسلامی علاقه‌مندند باید در انتخابات روز جمعه شرکت کنند و دنیا در روز هفتم اسفند خواهد دید که مردم ایران، چگونه مشتاقانه در پای صندوق های رأی حاضر خواهند شد.

حضرت آیت الله خامنه ای، ضمن گرامیداشت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، به دو انتخابات بسیار مهم مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان در روز جمعه، اشاره کردند و گفتند: اهمیت اصل انتخابات در کشور، فقط بواسطه رأی دادن نیست بلکه انتخابات به معنای سینه سپر کردن و عرض اندام ملت ایران در مقابل دشمن، بعد از انواع فشارها و تحریم های ظالمانه و تبلیغات خباثت آمیز است.

ایشان حضور گسترده مردم در انتخابات را موجب هیبت و عظمت مجدد انقلاب اسلامی در جهان خواندند و افزودند: انتخابات علاوه بر نشان دادن «قدرت و عزم و ایستادگی ملی»، وفاداری، شجاعت و دلیری یک ملت بزرگ را در کارزار مقابله با اهداف غرض آلود، نشان خواهد داد.

رهبر انقلاب بعد از تبیین اهمیت حضور آحاد واجدان شرایط رأی دادن در انتخابات، به ترفندهای دشمن در 37 سال گذشته، در مقاطع مختلف انتخاباتی اشاره کردند و گفتند: «انکار و دروغ خواندن انتخابات در ایران»، «تلاش برای حضور کم رنگ و کم تعداد مردم در انتخابات»، و «القای بی فایده بودن حضور در انتخابات به دلیل مشخص بودن نتیجه آن از قبل»، از جمله تبلیغات بدخواهان برای سست کردن حضور مردم در انتخابات، در طول سالهای گذشته بود و حتی در برخی دورانها، مقامات امریکایی صراحتاً موضع گیری کردند.

حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه امریکایی ها اکنون بر اساس تجربه، دریافته اند که موضع گیری صریح، نتیجه عکس خواهد داشت، افزودند: بر همین اساس امریکاییها در این انتخابات سکوت کرده اند اما عوامل و ریزه‌خواران آنها به روش های مختلف مشغول اجرای ترفندی جدید هستند.

ایشان در تشریح این ترفند جدید گفتند: بدخواهان ملت ایران برای این انتخابات، به ایجاد «دو قطبی‌های دروغین» روی آورده اند تا القای وجود دو دستگی در مردم، بکنند.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه طبیعت انتخابات، همچون هر مسابقه ای، شور و نشاط و برتری و عدم برتری است، خاطرنشان کردند: این برتری یا عدم برتری در انتخابات به معنای دو قطبی شدن ملت و ایجاد دو دستگی در جامعه و دشمنی و عناد مردم با یکدیگر نیست و القای وجود این دو قطبی در ایران، دروغ است.

حضرت آیت الله خامنه ای، دو قطبی واقعی در ایران را دو قطبی میان «وفاداران به انقلاب اسلامی و اصول امام (ره)»، و «جبهه استکبار و همفکران آن» خواندند و افزودند: البته در این دو قطبی، قاطبه ملت ایران، «انقلابی و علاقه مند به انقلاب و وفادار به امام(ره) و تفکر و اصول ایشان» هستند.

ایشان گفتند: منشأ اصلی دو قطبی سازی های دروغین، در خارج از کشور است اما متأسفانه برخی اوقات در داخل نیز تکرار می شود.

رهبر انقلاب اسلامی، دو قطبیِ «مجلس دولتی» و «مجلس ضد دولتی» را یکی از دو قطبی های دروغین در فضای انتخاباتی برشمردند و افزودند: طراحان این دو قطبی تلاش دارند تا اینگونه القا کنند که بخشی از مردم ایران طرفدار مجلس دولتی هستند و بخش دیگر، مخالف مجلس دولتی، در حالی که ملت ایران نه مجلس دولتی می خواهد و نه مجلس ضد دولتی.

حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: ملت ایران مجلسی می خواهد که «متدین»، «متعهد»، «شجاع»، «فریب نخور»، «مقاوم در مقابل زیاده خواهی ها و طمع ورزی های استکبار»، «مدافع عزت و استقلال ملی»، «علاقمند واقعی به پیشرفت کشور»، «معتقد به حرکت علمی استعدادهای جوان»، «معتقد به اقتصاد درون زا»، «آشنا با درد مردم» و «مصمم به حل مشکلات مردم» باشد و مرعوب امریکا نشود و به وظایف قانونی خود عمل کند.

ایشان افزودند: آحاد ملت ایران به دنبال چنین مجلسی هستند و نه مجلس طرفدار فلان شخص یا فلان شخص دیگر.

رهبر انقلاب اسلامی سپس به طراحی های امریکا برای بعد از برجام اشاره و خاطرنشان کردند: امریکاییها بعد از برجام، طرحی برای ایران و طرحی هم برای منطقه داشتند که همچنان پیگیر آنها هستند زیرا به خوبی می دانند که کدام کشور در مقابل اهداف پلید آنها در منطقه، محکم ایستاده است.

حضرت آیت الله خامنه ای، استفاده از نفوذی ها را راهکار امریکاییها برای طراحی خود در ایران دانستند و گفتند: از هنگامی که موضوع نفوذ و لزوم هوشیاری در قبال نفوذی ها مطرح شد، عده ای در داخل بر آشفته شده اند که چرا دائماً حرف از نفوذ زده می شود اما این برآشفتگی بیجا و بی مورد است.

ایشان تأکید کردند: موضوع نفوذ و نفوذی واقعی است اما گاهی اوقات فرد نفوذی خودش هم متوجه نیست که در چه مسیری قرار گرفته است.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به سخنان امامِ هوشیار و مجرّب مبنی بر اینکه گاهی اوقات سخن دشمن با چند واسطه از زبان افراد موجه شنیده می شود، افزودند: این فردِ موجه، نه پولی گرفته و نه تعهدی داده است اما بدون آنکه بداند، سخن دشمن را تکرار می‌کند و در واقع به نوعی زمینه‌ساز نفوذ شده است.

حضرت آیت الله خامنه ای به نمونه هایی از نفوذی هایی که احیاناً خودشان هم متوجه نبوده‌اند، اشاره کردند و گفتند: در سالهای گذشته در صحن علنی مجلس، یکی از نمایندگان، با تکرار حرف دشمن، نظام اسلامی را متهم به دروغگویی کرد.

رهبر انقلاب در اشاره به نمونه‌ای دیگر افزودند: در دورانی که هیأت مذاکره کننده هسته ای کشورمان، مشغول مذاکره سخت و در واقع مبارزه با طرف مقابل بود و رئیس جمهور محترم فعلی نیز، رئیس هیأت مذاکره کننده بود، عده‌ای طرحی سه فوریتی را به مجلس آوردند که تأیید حرف طرف مقابل ما در مذاکرات بود و رئیس جمهور محترم فعلی در آن زمان از این طرح گلایه کرد و گفت این طرح به نفع دشمن است.

رهبر انقلاب اسلامی، همه مردم به‌ویژه مسئولان و سیاسیون را به هوشیاری آگاهانه در مقابل نفوذ دشمن فراخواندند و خاطرنشان کردند: لازمه مراقبت این است که اگر دشمن با هدف ایجاد دودستگی در مردم، از فلان گروه یا فرد تعریف می‌کند، بی‌درنگ ابراز بیزاری و در مقابل او موضع‌گیری شود.

حضرت آیت الله خامنه ای با یادآوری سخنان امام(ره) مبنی بر اینکه «اگر دشمن از شما تعریف کرد، در رفتار و کارهای خود تردید کنید»، افزودند: این سخن، «دستورالعمل انقلاب» است، بنابراین باید در مقابل تعریف بیگانه، سریع موضع‌گیری کرد و دچار غفلت نشد.

ایشان تأکید کردند: لازمه اداره کشوری با این وسعت و پیش بردن امور مردمی به این بزرگی و رشادت، «هوشیاری، چشم باز و عزم راسخ» در مقابل دشمن است.

رهبر انقلاب، مسئولان و سیاسیون را همچنین به پرهیز از تکرار ادبیات سیاسی دشمن، بویژه استفاده از تعبیر «تندرو» و «میانه رو» توصیه کردند و افزودند: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، بدخواهان این تعبیر را بکار بردند و منظور آنها از تندرو کسانی است که نسبت به انقلاب اسلامی و تفکر و اصول امام پایبندتر و مصمم‌تر هستند و مقصود آنها از میانه رو کسانی هستند که در مقابل بیگانگان، تسلیم و سازش پذیرتر هستند.

حضرت آیت الله خامنه ای گفتند: کسانی که در داخل این تعابیر را بکار می برند باید معارف اسلامی را به دقت مطالعه کنند زیرا در اسلام، چنین تقسیم بندی وجود ندارد و میانه و وسط، به معنای «راه مستقیم» است، بنابراین در مقابل راه میانه، تندروی قرار ندارد بلکه منحرفین از صراط مستقیم قرار دارند.

ایشان افزودند: در مسیر مستقیم ممکن است عده ای تندتر بروند و عده ای هم کندتر، که این اشکالی ندارد.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: در ادبیات سیاسی بیگانه، به داعش نیز تندرو می گویند در حالی‌که داعش منحرف از اسلام، قرآن و صراط مستقیم است.

حضرت آیت الله خامنه ای در جمع بندی این بخش از سخنان خود گفتند: کسانی که در بیرون مرزها تعبیر تندرو را بکار می برند، مقصودشان جریان وفادار به انقلاب و حزب اللهی‌ها است، بنابراین در داخل باید مراقبت شود که با تکرار این تعابیر، هدف دشمن تأمین نشود.

ایشان با اشاره به اعتراف امریکاییها مبنی بر اینکه در ایران هیچ میانه رویی وجود ندارد تأکید کردند: قاطبه ملت ایران طرفدار انقلاب هستند و بر انقلاب پافشاری می کنند، البته ممکن است برخی اوقات اشتباه و لغزش هم باشد اما هیچیک از ملت ایران طرفدار وابستگی به آنها نیست.

رهبر انقلاب اسلامی به اهمیت چگونگی «انتخاب» نیز اشاره کردند و خطاب به مردم گفتند: نتیجه هرگونه انتخاب شما در این انتخابات اعم از انتخاب خوب و یا بد به خودِ شما باز خواهد گشت، بنابراین سعی شود که انتخاب درستی انجام گیرد.

حضرت آیت الله خامنه ای، رضایت یا نارضایتی خداوند متعال را یکی دیگر از نتایج چگونگی انتخاب برشمردند و افزودند: تلاش شود تا انتخاب با دقت و بصیرت و با شناخت درست، انجام شود.

ایشان تأکید کردند: برای انتخاب نمایندگان مجلس شورای اسلامی و خبرگان حتماً از تدین، تعهد، وفاداری به انقلاب، ایستادگی در راه انقلاب، مرعوب نشدن در مقابل دشمن و عزم و شجاعت داوطلبان مطمئن شوید و سپس رأی دهید.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: اگر برخی افراد را هم نمی شناسید نگویید که رأی نمی دهم بلکه باید با افرادی که نسبت به دین، تعهد و بصیرت آنها اطمینان دارید، مشورت کنید.

حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه در این مسیر، راه، هدف و وظیفه و تکلیف روشن است، افزودند: اگر این کار بزرگ درست انجام شود، قطعاً در آن صورت، خداوند یاری خواهد کرد و نتیجه انتخابات هرچه که باشد، به نفع کشور خواهد بود.

ایشان گفتند: اعتقاد راسخ دارم که با وجود همه تلاشهای بدخواهان، خداوند پیروزی نهایی را برای ملت ایران مقدر فرموده است و به فضل الهی دشمن نخواهد توانست به این انقلاب و نظام اسلامی ضربه ای وارد کند.

رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با تجلیل از ایمان، صداقت و وفاداری و ایستادگی مردم نجف آباد در مسیر انقلاب اسلامی گفتند: مردم نجف آباد، در دوران نهضت اسلامی شور و شعور و فهم بالای خود را در حمایت از مبارزه نشان دادند و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نیز در مقاطع مختلف بویژه دوران دفاع مقدس بار دیگر رشادت، غیوری، ایستادگی و کارآمدی خود را به نمایش گذاشتند.

پیش از بیانات رهبر انقلاب اسلامی،حجت الاسلام و المسلمین حسناتی امام جمعه نجف آباد با اشاره به رشادت ها و حماسه های مردم شهیدپرور این شهر در دوران پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و تقدیم بیش از 2500 شهید، گفت: مردم باوفای نجف آباد بر عهد و پیمانی که با اسلام و قرآن و با امام(ره) و رهبر فرزانه انقلاب بسته اند، تأکید دارند و تا آخرین قطره خون بر این عهد خواهند ماند.


 


  

دشمن در قبال آیات جنتی، یزدی و مصباح حماقت کرد/ رئیس جمهور می‌خواهد فضا را دوقطبی کند
حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان نیز در سخنانی به فرمایشات امروز  مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه انتخابات یک عید و جشن ملی است، اشاره کرد و گفت: نظام ما بعد از 37 سال آن قدر به اوج اقتدار رسیده است که رهبری با خیال آسوده و افتخار اعلام می‌کنند که هر کسی نظام را هم قبول ندارد باید رأی دهد. یعنی رأی دادن در کشور امر ثابت شده‌ای است.

پناهیان اضافه کرد: این موضوع نشان می‌دهد آنچه که دیگران درباره انتخابات تردیدافکنی می‌کردند باطل شده است.  یعنی دیگر هیچ اثری از فتنه 88 باقی نمانده است. البته شاید در افراد باقی مانده باشد اما در افکار عمومی از تردیدافکنی‌‌های فتنه 88 چیزی نمانده است.

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه کشور ما توانسته سلامت انتخاباتش را بر کسانی که نظام را هم قبول ندارند ثابت کند، گفت: انتخابات ما صادقانه، سلامت و با ثبات است، غربی‌ها هم نمی‌توانند ادعا کنند انتخاب‌هایشان به صلابت، سلامت و صداقت انتخاب‌های ما است.

 

وی در ادامه تصریح کرد: امروز تمام کسانی که در فتنه 88 خون به دل ملت کردند، با تواضع و شرمندگی عذرخواهی کردند و دیگران را به رأی دادن دعوت می‌کنند. ما این را به مثابه عذرخواهی تلقی می‌کنیم. البته بخشش به این مربوط است که عذرخواهی صریح صورت گیرد اما بالاخره اینان در عمل درباره سلامت انتخابات در جمهوری اسلامی سر تعظیم فرود آوردند.

 

پناهیان با بیان اینکه عده‌ای در انتخابات 88 جشن ملی را به وقایع ناگوار تبدیل کردند،‌گفت: ما باید بدانیم انتخابات جشن ملی است و انتخابات پیش رو را نیز می‌توان به عنوان جشن اتحاد ملی عید گرفت.

این استاد حوزه و دانشگاه اضافه کرد: کسانی که زمانی می‌گفتند باید با آتش زدن سطل زباله‌ها به مطالبه ناحق‌مان برسیم امروز رفتار مدنی اتخاذ کردند.

 

وی با بیان اینکه مردم مسئولیت خود را برای حفظ کشور متوجه شده‌اند، گفت: این رشد معرفت سیاسی مردم جای جشن گرفتن دارد.

 

پناهیان با بیان اینکه باید آدابی را در این جشن ملی رعایت کنیم، گفت: در این انتخابات یکی از آدابی که دشمنان ما اضافه کرده‌اند زیر پا گذاشتن پرچم انگلیس خواهد بود البته ما مردم انگلیس را بی‌تقصیر می‌دانیم. خوب است مردم این کشور پرچم‌هایشان را از زیر پای مردم مستضعف با تکان دادن مسئولان خبیث‌شان بیرون بیاورند.

 

این استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: دخالت‌های نابجای دولت انگلیس موجب شده مردم به طور خاص نفرت‌شان را به این کشور بیش از پیش نشان دهند. کسانی که حاضر نبودند مرگ بر انگلیس بگویند امروز با رأی خود، دارند مرگ بر انگلیس می‌گویند. حتی کسانی که در لیست مورد حمایت انگلیس نیز بودند امروز می‌گویند انگلیس غلط کرده است.

 

پناهیان در ادامه با اشاره به برنامه‌های شبکه‌های ماهواره‌ای برای انتخابات ایران گفت: شاید برنامه‌ها در کوتاه مدت تأثیراتی را در برخی اندیشه‌ها بگذارد اما در بلند مدت نمی‌تواند.‌ دولت‌های خبیث غربی همان کسانی بودند که با بمباران تبلیغاتی می‌گفتند که مردم ایران اصلا رأی ندهند. حال ببینید که نظام ما چگونه اینان را ادب کرده است.

 

وی در ادامه سخنان خود با انتقاد از تلاش برخی برای دوقطبی کردن فضای جامعه گفت:‌ یکی از مواردی که آزادی را محدود می‌کند همین دوقطبی‌سازی‌ها است که باعث می‌شود بسیاری صداها شنیده نشود و برخی صداها زیاد نمایش داده شود.

 

این استاد حوزه و دانشگاه افزود: من این مطلب را بارها گفته‌ام که رئیس‌جمهور فضا را دوقطبی تحویل نگرفته‌اند اما رئیس‌جمهور پس از آن تلاش می‌کند فضا را دوقطبی کند. البته در همین فضایی که برخی سعی می‌کنند آن را دوقطبی کنند باز مشاهده می‌کنیم که گفتمان انقلاب یک گفتمان قوی است.

پناهیان در ادامه خاطرنشان کرد: لیست واحد اصولگرایی توانست اقدام خوبی در مقابل تلاش برخی که می‌خواستند فضای دوقطبی درست کنند، انجام دهد. اتاق فکر کوچکی سعی می‌کرد فضای انتخابات را سیاه و سفید کند و رقیب را طالبان و خود را سفید برفی نشان دهند. البته برخی حیات‌شان با تشنج است چون منطق‌شان جاذبه نفوذ در دل‌ها ندارد و فقط در فضای دوقطبی است که می‌توانند حرف‌شان را به کرسی بنشانند.

 

وی با تأکید بر اینکه برخی تنها در فضای دوقطبی باقی می‌مانند، گفت: بنده در انتخابات گذشته مجلس در جلسات هر دو گروه می‌رفتم چرا که معتقدم انتخابات باید در فضای آرامی باشد. من جناحی یا سیاسی نیستم و مردم هم اصلا دوست ندارند که به آنها گفته شود جناحی هستید.

 

پناهیان پیرامون انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری نیز، گفت: نظر من درباره انتخابات مجلس لیست واحد است که درباره انتخابات خبرگان نیز همین است که طبق کارشناسی‌ها به نظر مشخصی برسیم.

 

وی در ادامه با اشاره به تلاش‌های انگلیس برای دخالت‌ در انتخابات ایران گفت: انگلیس با کمال حماقت می‌خواهد در آراء مردم تأثیر بگذارد و نسبت به افرادی که مردم صلابت آنان را می‌پسندند، توهین کنند.

 

این استاد حوزه و دانشگاه افزود: شاید به طور عادی این هیجان در میان مردم نسبت به مظلومیت بزرگوارانی مانند آیات یزدی، مصباح و جنتی که استوانه‌های انقلاب و آیات الهی هستند نبود ولی شما در ورامین دیدید که مردم چه استقبالی کردند. افتخار برای آیت‌الله جنتی همین بس که مردم اینگونه علاقه و این استوانه نظام نشان دادند.

 

وی با بیان اینکه مردم دل‌شان گواهی می‌دهد که چه کسی برای شبکه‌های بیگانه کار می‌کند، گفت: آنانی که توسط دشمن تخریب می‌شوند در درازمدت به صورت اسطوره در دل مردم خواهند ماند. هیچکس در آینده برای کسانی که به انگلیسی‌ها دست می‌دهند کف نمی‌زنند.

 

پناهیان در ادامه با اشاره به جایگاه بالای آیات یزدی، مصباح و جنتی در انقلاب اسلامی و بین مردم گفت:‌ به آقایان یزدی، مصباح و جنتی تبریک می‌گویم که دشمن از ایشان ناامید شدند. حال افرادی که دشمن از آنان ناامید نشده فکری به حال خودشان کنند.

این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه تصریح کرد: مسئولین کشور هر موقع دشمن را به خودشان امیدوارتر کردند ضربه‌های کاری از دشمن خوردند. بعضی‌ها می‌خواهند خودشان را مقابل دشمن نرم نشان دهند تا دشمن به آنان ضربه نزند اما دشمن بیشتر ضربه می‌زند. هر زمان که ما در مقابل دشمن در اوج قاطعیت ایستادیم برنده شدیم.

 

پناهیان در ادامه سخنان خود اظهار داشت: هر کسی مانند آیات یزدی، مصباح و جنتی در دفاع از رهبری پایدار ایستادند خدا به آنان محبوبیت داد. اینان در ولایتمداری آنقدر زیبا عمل می‌کنند که یک بار به خاطر مقاومت‌شان اینان را دوست دارند و یک بار هم به خاطر اینکه اینان رهبری را تنها نمی‌گذارند.

 

وی در پایان سخنان خود پیرامون اقدامات تبلیغاتی برخی گروه‌ها گفت: کسانی که فکرشان در انتخابات منتقل نمی‌شود در خیابان می‌آیند و سر و صدا می‌کنند. اینان چون فهمیده‌اند تعدادشان کم است می‌خواهند با شلوغ‌کاری خود را زیاد نشان دهند.

 

139412051956132107201544.jpg (800×557)

 


  
این نماینده اصلاح‌طلب مجلس گفته بود: «از ما تصویر رژیمی ساخته‌اند که دروغ می‌گوید و به تعهدات خود در جامعه جهانی پایبند نیست و چند روز پیش تیتر درشت برخی از روزنامه‌های اروپا این بود که جمهوری اسلامی 19 سال به جهانیان دروغ گفته است.»
گروه سیاسی مشرق - سخنان امروز مقام معظم رهبری در دیدار با مردم نجف‌آباد اصفهان در زمینه نفوذ حاوی دو نکته تاریخی بود و ایشان به مصداق‌هایی از نفوذ اشاره کردند که در ادامه به تبیین این مصداق‌ها می‌پردازیم.

مقام معظم رهبری به کدام جریان نفوذی در مجلس ششم اشاره کردند؟رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به سخنان امامِ هوشیار و مجرّب مبنی بر اینکه گاهی اوقات سخن دشمن با چند واسطه از زبان افراد موجه شنیده می‌شود، افزودند: این فردِ موجه، نه پولی گرفته و نه تعهدی داده است، اما بدون آنکه بداند، سخن دشمن را تکرار می‌کند و در واقع به نوعی زمینه‌ساز نفوذ شده است   .

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به نمونه‌هایی از نفوذی‌هایی که احیاناً خودشان هم متوجه نبوده‌اند، اشاره کردند و گفتند: در سال‌های گذشته در صحن علنی مجلس، یکی از نمایندگان، با تکرار حرف دشمن، نظام اسلامی را متهم به دروغ‌گویی کرد.

رهبر انقلاب در اشاره به نمونه‌ای دیگر افزودند: در دورانی که هیأت مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان، مشغول مذاکره سخت و در واقع مبارزه با طرف مقابل بود و رئیس جمهور محترم فعلی نیز، رئیس هیأت مذاکره کننده بود، عده‌ای طرحی سه فوریتی را به مجلس آوردند که تأیید حرف طرف مقابل ما در مذاکرات بود و رئیس جمهور محترم فعلی در آن زمان از این طرح گلایه کرد و گفت این طرح به نفع دشمن است.[1]

کدام نماینده نظام را به دروغگویی متهم کرد؟

احمد شیرزاد، نماینده حزب منحل مشارکت از اصفهان در مجلس ششم در نطق پیش از دستور خود مباحثی را مطرح کرد که سبب رسمی شدن ادعاهای بی‌اساس غرب درباره نقض حقوق بشر و پیگیری ایران برای رسیدن به سلاح هسته‌ای بود و در آن نطق دروغ‌های زیادی به نظام اسلامی نسبت داده شده بود. در ادامه بخش‌هایی از این نطق شیرزاد را ملاحظه می‌کنید:

مقام معظم رهبری به کدام جریان نفوذی در مجلس ششم اشاره کردند؟«امروز در جهان از ما چهره رژیمی ساخته‌اند خشن، سرکوبگر و بریده از مردم، متکی بر قدرت نظامی و ابزار سرکوب. تصویر رژیمی که هیچ سخن انتقادآمیزی را برنمی‌تابد و روز به روز مرزهای خطوط قرمز آن گسترش می‌یابد. چهره حکومتی که در خفا، رفتاری متفاوت با ادعاهایش دارد و به فکر تهیه سلاح‌های مرگبار و ابزار تهدیدکننده بشریت است. از این رژیم چنان تصویری منعکس‌شده است که گویی منطق گفتگو با جهان را نمی‌داند و تنها زبان تهدید را می‌شناسد و با خشن‌ترین و قسی‌ترین گروه‌های تروریستی در ارتباط است. می‌گویند رد پای او در بسیاری از حوادث تروریستی در گوشه و کنار جهان وجود دارد و دین برای او ابزار سرکوب است. از ما تصویر رژیمی ساخته‌اند که دروغ می‌گوید و به تعهدات خود در جامعه جهانی پایبند نیست، وقس‌علی‌هذا. چند روز پیش تیتر درشت برخی از روزنامه‌های اروپا این بود: «جمهوری اسلامی 19 سال به جهانیان دروغ گفته است.»

وی ادامه داد: «می‌توان تمام این تبلیغات را به رسانه‌های صهیونیستی نسبت داد، می‌توان مثل همیشه آن‌ها را توطئه‌های استکبار جهانی دانست و داد از مظلومیت جمهوری اسلامی زد. می‌توان کماکان خود را محور خوبی‌های جهان پنداشت و تمام اتهامات را به دشمنی دشمن منسوب کرد، اما یک نکته بسیار ساده این میان وجود دارد، آن‌ها سرنخ‌ها، دم خروس‌ها و مدارک و مستنداتی از ما دارند که آن‌ها را در ادعاهایشان محق جلوه می‌دهد. این مدارک و مستندات، نوعاً در داخل کشور منعکس نمی‌شود و مردم ما به‌درستی و دقت نمی‌دانند که رسانه‌های جهان چه اتهامات و تقصیرهایی را متوجه جمهوری اسلامی می‌کنند و بابت این اتهامات چه شواهدی برای اثبات وجود دارد، اما هر چه هست در ماه‌های اخیر، آن دشمنان قسم‌خورده انقلاب و آن رسانه‌های استکباری و صهیونیستی به نحو بی‌سابقه‌ای توانسته‌اند افکار عمومی مردم جهان را نسبت به ادعاهای همیشگی‌شان متقاعد کنند. آن‌ها امروز حق بجانب‌تر از همیشه ظاهر شده‌اند. این واقعیت تلخی است اما واقعیت است. کاری کرده‌ایم که آمریکایی‌ها سرفرازتر از همیشه بگویند، ببینید آنچه ما درباره رژیم جمهوری اسلامی می‌گفتیم صحت داشت.»

شیرزاد گفت: «دشمن کارش دشمنی است، وقتی رابطه خود را با رژیمی که از همه نوع ابزار سیاسی، نظامی، فرهنگی، تبلیغی برخوردار است از نوع دشمنی تعریف و تنظیم می‌کنیم باید بدانیم که در این تخاصم حلوا خیر نمی‌کنند. ورود در این دعوا کیاست و درایت هم می‌خواهد. تنها سرهای پرباد کفایت نمی‌کند. در معادله‌ای که براساس دشمنی با استکبار و صهیونیسم تنظیم می‌شود باید انتظار هر نوع تبلیغات سوئی از دشمن داشت. مهم این است که در این‌سوی قضیه ما تا چه حد خوراک تبلیغاتی و شواهد و مستندات برای او فراهم می‌کنیم.»

نماینده مجلس ششم از حزب مشارکت افزود: «امروز کسانی سخاوتمندانه دست‌اندرکار تهیه مستندات تبلیغات استکباری هستند. آن زمان که مستانه به صحنه آمدند و همگان را متهم به توطئه کردند، دانشجویان، روشنفکران و روزنامه‌نگاران را به زندان افکندند، زهرا کاظمی را در زندان کشتند، بر هفته‌ها و ماه‌ها محرومیت زندانیان در سلول‌های انفرادی حکم راندند، روزنامه‌ها را یکی پس از دیگری بستند، بی‌محابا حکم اعدام صادر کردند و کردند آنچه توانستند، باید چنین روزی را پیش‌بینی می‌کردند که به دست خود، مستندات نمایش رژیمی سرکوبگر، ناقض حقوق بشر، مخالف آزادی بیان و غیر دموکراتیک را به رسانه‌های استکباری و صهیونیستی پیشکش کرده‌اند. (رئیس ـ وقتتان تمام است) آن زمانی که ساده‌لوحانه سرخود را به زیر برف کردند، پروژه‌های بلندپروازانه بی‌هدف طراحی کردند، نامعقول‌ترین و نامتعارف‌ترین شیوه‌ها را برای دستیابی به فناوری هسته‌ای برگزیدند و فکر نکردند که آنچه می‌کنند روزی در معرض دید و بررسی متخصصان جهان قرار می‌گیرد، آن روز که سایت عظیم (50) هزار متری طراحی کردند تا در چند مترمربع (رئیس ـ وقتتان تمام است) از یک‌گوشه آن چند دستگاه کوچک نصب کنند، فکر نکردند که اگر از این چاه، آب فناوری استراتژیک درنیاید، نان تبلیغات استکباری درخواهد آمد. آری در آن روز باید روزی را می‌دیدند که علیه ما تیتر شود «جمهوری اسلامی (19) سال دروغ گفت». آیا با فرض هر موفقیتی این ضربه معنوی (رئیس ـ وقتتان تمام است) و تبلیغاتی قابل توجیه است؟»

در قبال این نطق جنجالی و دروغین، نمایندگان مجلس اصلاح‌طلب مجلس ششم نه تنها واکنشی نسبت به شیرزاد نداشتند، بلکه از اظهارات وی دفاع کردند و الهه کولایی، محسن آرمین و رجبعلی مزروعی از پیشگامان حمایت از شیرزاد بودند.[2]

طرح سه‌فوریتی مجلس ششم چه بود؟

بسیاری از نمایندگان مجلس ششم مخالف صنعت هسته‌ای بودند و تمایل داشتند که صنعت هسته‌ای ایران تعطیل شود و بر همین اساس اصرار داشتند که دولت پروتکل الحاقی به صورت الزام‌آور قبول کند. حسن روحانی که در آن زمان مسئول پرونده هسته‌ای ایران بود، در این باره در کتاب خاطرات خود می‌نویسد:

«مسئله این بود که تعدادی از نمایندگان مجلس، طرح سه فوریت برای الزام دولت به پذیرش پروتکل الحاقی را امضاء کرده و در پی آن بودند تا آن را تقدیم مجلس کنند.

به رئیس‌جمهور گفتم اگر طرح سه فوریت در مجلس مطرح شود، من استعفا می‌دهم. گفتم ظاهراً مجلس از آغاز کار، کارشکنی را شروع کرده است.

در این زمینه من و نیز آقای خاتمی با آقای کروبی (رئیس مجلس) صحبت کردیم تا این طرح متوقف شود و در مجلس مطرح نشود. خوشبختانه ایشان مانع شد و طرح در صحن علنی مجلس مطرح نشد، ولی متأسفانه سفرای اروپایی از تهیه این طرح در مجلس باخبر شده بودند.»[3]




  

 انگلیس دنبال کودتای سوم است/

می‌خواهند آخوند انگلیسی درست

کنند

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: پس از 62 سال که با انقلاب اسلامی سفره آمریکا و

انگلیس از این کشور جمع شد آنها درصدد ایجاد یک کودتای سوم برآمدند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو،  آیت ‌الله سید احمد علم ‌الهدی عضو مجلس خبرگان رهبری با حضور در همایشی که به منظور تجلیل از فقهای ضد انگلیسی تحت عنوان نه به انگلیس که در حوزه هنری برگزار شد، اظهار داشت:  امروز با گذشت 37 سال از انقلاب مقدس‌ مان می توانیم یک دورنمای شفافی را از ویژگی‌ های حضرت علی (ع) در سیره سیاسی امام (ره) طی 12 سال و رهبر انقلاب در 25 سال ببینیم.

 

وی ادامه داد: کسانی که در کشور ما می ‌خواهند با نفوذ و جرح و تعدیل در عرصه دینی جامعه را به میدان عیاشی و خورد و برد خود تبدیل کنند طبیعی است نسبت به عواملی که هم ‌پای رهبری و سرباز رهبری هستند دچار بغض و کینه شوند.

 

آیت الله علم الهدی تاکید کرد: دلبسته ‌های به استکبار جهانی و کسانی که به غرب لبخند زده و به بیگانگان دل می ‌سپارند تا به این وسیله به قدرت برسند از عناصری که با آنها مقابله می ‌کنند دچار بغض و کینه هستند.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: رسانه های استعماری انگلیس فکر می ‌کنند مردم ما به غرب گوشه‌ نگاهی دارند در حالی که این افراد  سد راه نفوذ هستند و برای سوداگران سیاست و فرصت‌ طلبان قابل تحمل نخواهند بود.

 

آیت الله علم الهدی با بیان اینکه  در رأس آنان سه نماد مقدس از استوانه ‌های انقلاب قرار دارد یادآور شد: آیت‌ الله جنتی با وجود سن بالای خود روزانه 14 ساعت در عرصه انقلاب سرسختانه فعالیت می ‌کند و با وجود تهاجم و اهانت سنگر را رها نمی ‌کند و مردانه در مسیر دفاع از انقلاب ایستاده است.

 

وی تاکید کرد: عمر انقلابی این سه شخصیت از عرصه پیروزی انقلاب تاکنون بیشتر است این بزرگان 52 سال در عرصه انقلاب فعالیت کردند و با رژیم ستمشاهی به مقابله پرداختند؛ به تبعید رفتند اما امور مادی در زندگی شان بروز نکرد.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری آیت ‌الله مصباح را تئوریسین نیم قرن انقلاب برشمرد و افزود: ایشان در کارگاه نخبه ‌پروری برای اسلام و انقلاب فعالیت می ‌کند و به فرموده مقام معظم رهبری خلا مرحوم آیت‌ الله طباطبایی و شهید مطهری را پر کرده است از این رو دشمن تلاش می کند تا این افراد از عرصه کنار زده شوند.

 

وی حرکت اخیر رسانه انگلیسی را در شرایط کنونی حرکت سوم در یک کودتا بعد از دو کودتا تلقی کرد و افزود: نظام استعماری بریتانیا پس از چند سال در حکومت قاجار متوجه شد که تنها فعالیت جاسوسی در این نظام جواب نمی ‌دهد و تلاش کرد تا از طریق کودتا کل نظام را تصرف کند و برای همیشه رقیب خود را از میدان خارج کند از این رو رضاخان عامل سرسپرده و انگلیسی با کودتای سوم اسفند و تاسیس نظام حکومتی پهلوی مستقر شد و به این ترتیب انگلیس مالک یکپارچه ایران شد.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری دومین کودتا را اتفاق 28 مرداد برشمرد  و گفت: پس از 62 سال که با انقلاب اسلامی سفره آمریکا و انگلیس از این کشور جمع شد آنها درصدد ایجاد یک کودتای سوم برآمدند و پیام رسانه سلطنتی انگلیس باعث شد که پس از 62 سال کودتای سوم رخ دهد و هدفشان برای تصرف کشور را نشان دادند و از این طریق خواستار ایجاد آخوند انگلیسی و غیر انگلیسی شدند.

 

آیت الله علم الهدی تاکید کرد: انگلیس با این تصور واهی که می تواند همان توطئه مشروطه را تکرار کند پیامی می دهد که مردم به چه کسی رأی دهند و به چه کسی رای ندهند  تا مجلس خبرگان را به این مسئله آلوده کند غافل از اینکه آن روز در زمان مشروطه جامعه ما از یک رهبر بیدارهوشیارساز همچون رهبر انقلاب بی ‌بهره بود و امروز خوشبختانه وجود این رهبر بزرگترین عامل خنثی‌ ساز توطئه آمریکا و انگلیس است.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: انگلیس و دشمن بصیرت و آگاهی شما مردم را که با چشم باز در عرصه دفاع از انقلاب ایستاده‌ اید را نادیده گرفته است امروز روزی نیست که انگلیس بتواند این توطئه ‌ها را آغاز کند.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه مشاور اتاق فکر کاخ سفید اعلام کرده است که برای سکولاریزه شدن نظام ایران باید نهاد رهبری و شورای نگهبان زیر سوال برده شود، گفت: زمانی که آنها مشاهده می‌ بینند که به شورای نگهبان حمله و اهانت می‌ شود به این نتیجه می‌ رسند که وقت آن رسیده تا این نظام سکولاریزه شود.

 

وی بیان داشت: در حقیقت انگلیس با این اقدام به جایگاه حضرات آیات جنتی مصباح و یزدی جسارت نکرد بلکه این جسارت به کسانی شد که انگلیس از آنها طرفداری می کند؛ اگر در کشور یک حزب‌اللهی و دلسوخته نقادی کند داد آنها بلند می ‌شود که چرا به یک عنصر ساده انقلاب اهانت می‌ کنید اما حال که  از شما حمایت می‌کند از آن اعلام برائت نمی ‌کنید؟ یک جریان استعمارگر پیر که در طول دو قرن دنیای اسلام را به آتش کشانده از شما حمایت کرده حال نه تنها عکس ‌العملی نشان ندادید حداقل اظهار بیزاری کنید.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: این مسئله برای ما خیلی سنگین است، ما یک زمانی برخی افراد را در عرصه انقلاب از خودمان جلوتر می ‌دیدیم اما امروز همین افراد آن طرف میز قرار داشته و از یک اظهارنظر هم طرفه می ‌روند.

 

آیت الله علم الهدی درپایان با تاکید براینکه باید تا نفس می کشیم از انقلاب دفاع کنیم، خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی را خداوند نگه می ‌دارد چون شاید بناست که این انقلاب بماند تا زمینه ظهور امام زمان(عج) را فراهم کند.

 

 

اشتراک گذاری در تلگرام

 


  
حالا بعد از گذشتن از فتنه 88 و بعد از بلوایی که فتنه گران به پا کردند مدعی شده و به میدان آمدند و صحبت از انتخابات آزاد می کنند و می گویند باید انتخابات آزاد باشد تا ما هم بتوانیم بیاییم حالا بعد از فتنه گری منتظر جایزه گرفتن هم هستند.
گروه سیاسی- رجانیوز: تا 48 ساعت دیگر انتخابات مجلس خبرگان برگزار خواهد شد و دیگر صف بندی های انتخاباتی اشکار شده است، عده ای در این انتخابات مورد حمایت انواع دشمنان قسم خورده اسلام و ایران از انگلیس تا شبکه های وهابی قرار گرفته و عده ای دیگر نیز به عنوان نماد مبارزه با دشمنان قلب و دل توده های مردم انقلابی را جذب خود کرده اند.
 
به گزارش رجانیوز، اما چرا آقایان مصباح یزدی، جنتی و یزدی تا این حد منفور دشمن شده و ورود آنها به مجلس خبرگان خط قرمز دشمنان است؟ بازخوانی مواضع آنها طی چند سال گذشته نشان می دهد این سه نفر در داخل کشور همواره خط مقدم مبارزه با غربگرایان و کسانی بوده اند که دشمن نهایت بهره خود را از آنها در بزنگاه های حساس می برد:
 
 
آیت الله جنتی: آن گردن کلفت از انتخابات آزاد می گوید و ضد انقلاب هم پشت سر او حرفش را تکرار می کنند!
 
یکی از صریح ترین مواضع آیت الله جنتی واکنش وی به اظهارات تردید آفرین هاشمی درباره انتخابات ریاست جمهوری 92 بودو ایشان در نماز جمعه تهران در 22 دی 91 در واکنش به کلید واژه انتخابات آزاد توسط هاشمی گفت:
 
«شکست خورده های سیاسی این روزها صحبت از انتخابات آزاد می کنند و یکی از آنها که از همه گردن کلفت تر است مدتها قبل این موضوع را مطرح کرده و بقیه هم پشت سر او این خط را دنبال کردند. در خارج هم منافقین و سلطنت طلب ها این حرف را می زنند و اعتقاد دارند که با انتخابات آزاد می توانند انقلاب اسلامی را براندازند. 
 
کسانی که خود را مرد سیاست می دانند و نقش بالایی در حکومت داشتند آیا خجالت نمی کشند که حرف دشمنان خارجی نظام را می زنند و حرف بیگانگان را تکرار می کنند؟ 
 
 شکر خدا مردم ما مردمی با بصیرت هستند و حرکت های شما را دیده اند وهم شما را و هم روسا و لیدران فتنه را شناخته اندو می دانند در چه خطی حرکت می کنید لذا شما باید از مردم خجالت بکشید. حالا بعد از گذشتن از فتنه 88 و بعد از بلوایی که فتنه گران به پا کردند مدعی شده و به میدان آمدند و صحبت از انتخابات آزاد می کنند و می گویند باید انتخابات آزاد باشد تا ما هم بتوانیم بیاییم حالا بعد از فتنه گری منتظر جایزه گرفتن هم هستند. »
 
 
 
آیت الله یزدی: چند بار دیگر باید رهبری آغوش باز کند و بگوید آقای هاشمی بیا به طرف انقلاب؟ 
 
آیت‌الله یزدی نیز در دیدار مسئولان ارشد سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در 5 بهمن 88 با اشاره به سخنرانی اخیر هاشمی رفسنجانی در جمع اعضای حزب اعتدال و توسعه اظهار داشت:  
 
«سخنان هاشمی از دو پهلو صحبت کردن هم بدتر است و معتقدم سخنان هاشمی از سه پلو هم گذشته است. نمی دانم تا کی قرار است آقای هاشمی با روش های دو پهلو و سه پهلو حرف زدن در برابر تصریحات رهبری عمل کند. چند بار باید رهبری آغوش باز کند و بگوید آقای هاشمی بیا به طرف انقلاب و همان همراهی سابق را داشته باشید؟ اما متاسفانه وی دوباره یک مطلبی را بیان می کند و به جای اینکه یک قدم به جلو بیاید در افکار عمومی یک قدم عقب تر می رود. من متاسفم که شخصیتی با این سوابق این گونه اظهار نظر می کند ما دلمان نمی خواهد وضعیتی که برای آقای منتظری پیش آمد برای شما هم پیش بیاید، نظام با کسی تعارف و شوخی ندارد و این انقلاب نیز به سادگی به دست نیامده که به سادگی از دست برود.
 
مردم ما در نهم دی ماه حضور بی نظیری در تظاهرات داشتند و آقای هاشمی شما اگر امروز می خواهید صحبت بکنید باید جریان عاشورا را محکوم کنید و مرز خود را مشخص تر نمایید. نظام ما به قدری مقتدر است که اگر بزرگترین افراد هم بخواهند در مقابل آن بایستند نظام آنها را کنار خواهد زد و اگر کسانی خیال می کنند می توانند انقلاب را تسلیم کنند، مطمئن باشند یا خودشان باید تسلیم نظام شوند و یا باید کنار بروند. بنده یک زمانی در دیدار با یکی از شخصیت ها درباره امام (ره) تعبیری به کار بردم و گفتم اگر آقای خمینی قرار است جهنم هم برود ما جهنم ایشان را می رویم اما بهشت شما را نه. من به آقای هاشمی هم می گویم ما همراه رهبری هر کجا می رویم اما همراه شما نمی آییم و هیچ تعارف هم نداریم.»
 
 
علامه مصباح یزدی: تو دینت را از کجا یاد گرفته‌ای؟ از فیضیه یا از انگلستان؟
 
آیت الله مصباح یزدی نیز در 13 خرداد ماه 93 در موسسه امام خمینی در واکنش به برخی اظهارات سکولار حسن روحانی درباره عرصه فرهنگ و دین گفت:
 
«حتی برخی از افراد عمامه به سر که دارای مسئولیت هستند، در واکنش به اجتماع مردم در خصوص بدحجابی و نگرانی علما از وضع دین و فرهنگ و تجمع روحانیت در فیضیه، آن‌ها را کسانی معرفی می‌کنند که اسلام را نشناخته‌اند و آن‌ها را متهم به توهم می‌کنند. باید از وی پرسید مگر خود تو دینت را از کجا یاد گرفته‌ای؟ از فیضیه یا از انگلستان؟ آیا این عده فکر می‌کنند مردم نمی‌فهمند و سرشان نمی‌شود؟ آیا فکر می‌کنند با تعارف‌های توخالی و استفاده دائم از لفظ مقام معظم رهبری، در حالیکه عملشان بر خلاف صریح فرمایشات رهبری است، می‌توانند مردم را فریب دهند؟»
 

 

 


  
وقتی شما می‌بینید که تولیدکنندگان تروریست داعشی، رسماً از کسی حمایت می‌کنند، ولی قبول نمی‌کنید که «نباید به او رأی داد»، دیگر خدا چطور باید در امتحانات و فتنه‌های آخرالزمان به ما کمک کند؟! آمریکا در عراق از «داعش» و در ایران از «اصلاح‌طلب‌ها» حمایت می‌کند. دیگر خدا چطور باید جواب امتحان را به ما برساند؟! / بله، افراطی‌ها نباید در انتخابات رأی بیاورند؛ افراطیون چه کسانی هستند؟ افراطیون کسانی هستتند که آمریکا از آنها حمایت می‌کند. امریکا هر کجا افراطی گیر بیاورد که نظم جامعه را به هم بزنند از آن دفاع می‌کند، در عراق از داعش، در ایران از اصلاح‌طلب‌های تندرو.

 

رجانیوز - گروه سیاسی: حجت الاسلام پناهیان در ادام? مبحث «تاریخ تحلیلی اسلام» در هیئت هفتگی شهدای گمنام، در جلس? پنجاه و هشتم بحث نفاق در صدر اسلام را پی‌گرفته است. در ادامه گزیده‌ای از مباحث مطرح شده در این جلسه که به انتخابات نیز مربوط می‌شود را می‌خوانید:
 
1) خدا در هر امتحان سختی، حسابی کمک می‌کند
 
در هر امتحان الهی، خدا امکاناتی برای موفقیت به بندگانش می‌دهد
 
وقتی خدا از بندگانش امتحان می‌گیرد، امکانات پیروزی در آن امتحان را هم به بندگانش می‌دهد. مثلاً وقتی کسی شما را عصبانی می‌کند و شما می‌خواهید به او ناسزا بگویید-چه مقصر باشید و چه نباشید- بالاخره این یک امتحان الهی است. ممکن است در این امتحان عصبانی شوید و خدا را در آن لحظه فراموش کنید و تصمیم اشتباهی بگیرید. اما اگر برگردید و یک‌بار فیلم آهست? این امتحان الهی را ببینید، می‌بینید که قبل از این امتحان و در حین این امتحان، خدا یک امکانات ویژه‌ای به شما داده بوده که عصبانی نشوید و این اشتباهات را انجام ندهید. اگر انسان یک‌مقدار دقت کند، می‌بیند که خدا در اطراف امتحاناتی که می‌گیرد، برایش امکاناتی برای موفقیت چیده است.
 
مثلاً یک کسی در حقّ شما نامردی می‌کند و شما می‌گویی: «عجب نامردهای رذلی هستند! یک‌ذره انصاف ندارند!».  بعد چند ساعت بعد، خودت در معرض امتحان مشابهی قرار می‌گیری که نباید در آنجا نامردی کنی. دیگر خدا چطور باید کمکت کند و به تو نشان دهد که نامردی زشت است؟! اگر تو در این امتحان نامردی کنی، معلوم است که امکانات و کمک خدا را نادیده‌ گرفته‌ای، و حرف پیغمبر درونی خودت را هم گوش نکرده‌ای.
 
در امتحانات اجتماعی هم خدا به جامعه امکاناتی می‌دهد تا در آن امتحان موفق شود
 
در امتحانات اجتماعی نیز خداوند به جامعه امکاناتی می‌دهد تا بتواند امتحانات الهی را به‌خوبی پشت سر بگذارد. البته جامعه باید توجه کند تا بتواند این امکانات را ببیند. مثلاً خداوند بعد از رحلت رسول خدا(ص) از مردم مدینه امتحان خیلی سختی گرفت، امتحانی که حتی آدم‌های خوب هم در آن کم آوردند و بریدند. حتی خوبانی بودند که شب‌ها با امیرالمؤمنین(ع) بیعت می‌‌کردند، اما صبح سرِ قرار نمی‌آمدند. در حالی که اگر چهل نفر از آنها می‌آمدند، کار تمام بود ولی بیش از چهار نفر نیامدند. این ظاهراً امتحان خیلی سختی بود که مردم مدینه در این امتحان شکست خوردند، و یکی از وجوه سختی امتحان، این بود که نمی‌دانستند تنهاگذاشتن علی بن ابیطالب(ع)، چه نتایج شومی برای جامع? آنها خواهد داشت؟
ناله‌های حضرت زهرا(س) بهترین امکانات برای موفقیت مردم در امتحان مدینه بود
 
اما خدا در امتحان سخت مردم مدینه، به آنها یک امکاناتی بسیار بالایی هم داده بود که در این امتحان سخت، موفق شوند. و آن امکانات، ناله‌های حضرت زهرا(س) و پا درمیانی ایشان بود. عصمت کبرای حق، به وسط میدان آمده بود و شدیدترین صورت عاطفی در بیانات و رفتارها و گریه‌های ایشان، خودش را نشان می‌داد. با وجود چنین امکاناتی، پس دادن چنان امتحانی، دیگر نباید برای مردم مدینه سخت می‌بود.
خدا خیلی بندگانش را دوست دارد، به‌حدّی که حضرت زهرا(س) را برای دستگیری از آن مردم خرج کرد تا آنها در امتحان موفق شوند. و خدا آن‌قدر مردم را دوست دارد که برای نجات مردم از یوق بندگی یزید، شخصیتی مانند امام حسین(ع) را به میان میدان می‌آورد.
 
2) «دشمنِ رسوا» بزرگترین کمک خدا در امتحانات آخرالزمان
 
طبق روایات، امتحانات آخرالزمان سهمگین است، ولی در عین حال حق از آفتاب هم روشن‌تر است
 
در روایات آمده است که امتحانات و فتنه‌های آخرالزمان، خیلی سخت هستند. ولی با وجود سختیِ امتحانات، فرموده‌اند که در فتنه‌های آخرالزمان حق از آفتاب هم روشن‌تر است. از امام صادق(ع) پرسیدند: آقا جان! در آن فتنه‌های سخت آخرالزمان، یک‌وقت ما گمراه نشویم؟ حضرت پایین پرد? خیمه را کنار زد و آفتاب به داخل خیمه تابید. بعد از آن فرد پرسید: این چیست؟ گفت: آفتاب است. آقا فرمود: امتحانات و فتنه‌های آخرالزمان برای اهلش، این‌قدر روشن است. (أَمَا وَ اللَّهِ لَیَغِیبَنَّ إِمَامُکُمْ سِنِیناً مِنْ دَهْرِکُمْ وَ لَتُمَحَّصُنَّ...فَقُلْتُ وَ کَیْفَ لَا أَبْکِی وَ أَنْتَ تَقُولُ اثْنَتَا عَشْرَةَ رَایَةً مُشْتَبِهَةً لَا یُدْرَى أَیٌّ مِنْ أَیٍّ فَکَیْفَ نَصْنَعُ قَالَ فَنَظَرَ إِلَى شَمْسٍ دَاخِلَةٍ فِی الصُّفَّةِ فَقَالَ یَا أَبَا عَبْدِ اللَّهِ تَرَى هَذِهِ الشَّمْسَ قُلْتُ نَعَمْ قَالَ وَ اللَّهِ لَأَمْرُنَا أَبْیَنُ مِنْ هَذِهِ الشَّمْس‏؛ کمال الدین/‏2/347)
 
درست است که در فتنه‌های آخرالزمان، امتحانات خیلی سهمگین است و خیلی‌ها دچار ریزش می‌شوند و سقوط می‌کنند، ولی اگر یک‌مقدار اطراف را خوب نگاه کنید، علامت‌هایی را می‌بینید که شما را راهنمایی و کمک می‌کند.
 
«وجود دشمنِ رسوا» از بزرگترین امدادهای الهی در فتنه‌های آخرالزمان است
 
یکی از بزرگترین امکانات و امدادهای الهی در امتحانات و فتنه‌های آخرالزمان-که در صدر اسلام هم یک‌چنین امکاناتی نبود- «وجود دشمن» است، آن‌هم یک دشمن رسوا، دشمنی که نه‌فقط با دین شما دشمن است، بلکه با منافع مادی شما هم دشمن است، دشمنی که می‌خواهد نفت شما را ببرد، کارخانه‌های شما را نابود کند و امنیت شما را از بین ببرد، دشمنی که وحشی‌گری او را به وضوح می‌بینیم.
 
اوایل انقلاب دشمنی آمریکا برای همه روشن نبود/ اما الان با هر اعتقادی، به راحتی می‌توانید بفهمید که آمریکا خبیث است.
 
جالب اینجاست که روز به روز که جلوتر می‌رویم، این دشمنِ رسوا، وحشی‌تر هم می‌شود. الان ما با آمریکا، شرایطی داریم که اول انقلاب هم نداشتیم. اول انقلاب هرگز خباثت و دشمنی آمریکا مانند الان روشن نبود. مثلاً وقتی که صدام به ایران حمله کرده بود، شما به سختی می‌توانستید خبرهایی پیدا کنید مبنی بر اینکه آمریکا دارد از صدام حمایت می‌کند، یعنی حمایت آمریکا از صدام، خیلی علنی و واضح نبود. و آن اواخر جنگ بود که خبر برخی ملاقات‌های وزیر دفاع آمریکا با صدام را می‌شنیدیم. ولی این خبرها از بس کم بود، برخی سلیقه‌ها به این سادگی نمی‌توانستند علیه آمریکا شعار بدهند.
 
الان وزیر خارج? اسبق آمریکا-که کاندیدای ریاست جمهوری آمریکا هم هست- در کتابش نوشته است، به حدود صد کشور سفر کردم تا داعش را راه بیندازیم! (واحد مرکزی خبر/ 54141) و شما می‌دانید که داعش چطور دارد جنایت و تجاوز می‌کند! لذا شما حتی اگر فمینیست باشید، یا آزادی‌طلب باشید، یا قائل به پلورالیسم باشید، یا به حقوق بشر و حقوق اطفال معتقد باشید، به هر چیزی که معتقد باشید، باید بگویید «مرگ بر آمریکا». امروز به هر چیزی که معتقد باشید، باید به راحتی بفهمید که آمریکا و انگلیس، خبیث هستند.
 
اوایل انقلاب اصلاً این‌طوری نبود. حتی بعد از دفاع مقدس هم شرایط این‌طوری نبود. کم کم داشت زمزم? «درود بر آمریکا» به‌جای «مرگ بر آمریکا» در گوشه و کنار مملکت راه می‌افتاد! اما آمریکا خودش مدام کارش را خراب می‌کرد. حتی وقتی آمریکا به افغانستان حمله کرده بود، بعضی‌ها لطیفه درست کرده بودند که «امریکا! بعد از افغانستان بیا ایران!» ولی الان هیچ‌کس این لطیفه‌ها را نمی‌گوید، چون خیلی سخن احمقانه‌ای است. از بس که تروریسم و کارهای جنایتکارانه در این کشورها به دست آمریکا توسعه پیدا کرده و همه می‌بینند که آمریکا با عراق و افغانستان چه‌کار کرده است!
 
اگر آمریکا و اروپایی‌ها این‌قدر از جنایتکارها حمایت نمی‌کردند، الان مگر شما به این سادگی‌ها می‌توانستید «مرگ بر آمریکا» بگویید؟! اصلاً شاید دیگر برای این شعار، ضرورتی احساس نمی‌شد؛ ولی الان شما دارید می‌بینید که آمریکا دارد چه‌کار می‌کند! آیا آمریکا یک کلمه علیه عربستان حرف می‌زند؟! بلکه تمام‌قد حمایت می‌کند و می‌گوید: هرچه می‌‌خواهی یمن را بمباران کن!
 
3) «داعش آمریکایی» کمک ویژ? خدا برای این انتخابات!
 
ببینید تولیدکنندگان داعش، در انتخابات ما از چه کسی حمایت می‌کنند؟/ دیگر خدا چطور باید جواب امتحان را به ما برساند؟!
 
ببینید خداوند چقدر به ما امکانات داده است تا فضای امتحان الهی برای ما روشن شود. شما ببینید که نخست وزیر انگلیس خبیث رسماً می‌گوید: «ما باید از تروریست‌های سوریه حمایت کنیم! ما برای این کار بودجه گذاشته‌ایم و باید به آنها کمک کنیم!» شما می‌توانید از این سخنان، کلیپ درست کنید. آن‌وقت این سخنان را بگذارید در کنار سخن یکی از کسانی که الان می‌خواهد از مردم رأی بگیرد و به مجلس خبرگان برود-که برای مملکت رهبر تعیین کند- او هم شبیه همان حرف‌ها را می‌زند و می‌گوید: «چرا بشار اسد دارد مردم را می‌کُشد؟!» در حالی که معلوم است بشار اسد دارد تروریست‌ها را می‌کشد نه مردم را! فیلم‌هایش موجود است. این دیگر نیاز به تحلیل سیاسی ندارد و کاملاً روشن است.
 
حالا شما ببینید که همین انگلیس خبیث و همین خانم کلینتون خبیث، در انتخابات آیند? ما از چه کسی می‌خواهند حمایت کنند. اصلاً این را رسماً می‌گویند و ابایی هم ندارند.
 
وقتی شما می‌بینید که تولیدکنندگان تروریست داعشی، رسماً از کسی حمایت می‌کنند، ولی قبول نمی‌کنید که «نباید به او رأی داد»، دیگر خدا چطور باید در امتحانات و فتنه‌های آخرالزمان به ما کمک کند؟! آمریکا در عراق از داعش، و در ایران از اصلاح‌طلب‌ها حمایت می‌کند. دیگر خدا چطور باید جواب امتحان را به ما برساند؟! می‌توان گفت که در آخرالزمان واقعاً امتحان سخت نداریم؛ چون امکانات این امتحانات فوق‌العاده است و مسأله کاملاً واضح و روشن است.
 
افراطی‌ها نباید رأی بیاورند؛ آمریکا حامی دیکتاتورها و افراطی‌هاست؛ آل‌سعود و داعش/ آمریکا در عراق از داعش، و در ایران از اصلاح‌طلب‌ها حمایت می‌کند
 
بله، دیکتاتورها نباید رأی بیاورند. ولی دیکتاتورها چه کسانی هستند؟ دیکتاتورها مورد حمایت آمریکا هستند و الان نمونه‌اش آل سعود است.
 
افراطی‌ها هم نباید رأی بیاورند. ولی افراطی‌ها چه کسانی هستند؟ نمونه‌اش داعشی‌ها هستند که باز هم مورد حمایت آمریکا هستند. آمریکا هر کجا افراطی گیر بیاورد که نظم جامعه را بهم بزنند از آن دفاع می‌کند، در عراق از داعش و در ایران از اصلاح‌طلب‌های تندرو.
 
برخی سیاسیون ما بیش از اوباما، بمباران داعش توسط روسیه را محکوم می‌کنند!
 
روسیه دارد مواضع تروریست‌ها را بمباران می‌کند، ولی ما در کشورمان آدم سیاسی‌ای داریم که روسیه را محکوم می‌کند؛ آن‌هم به‌صورت خیلی بدتر از اوباما! اوباما لااقل بین مردم، منافقانه رفتار می‌کند و چهارتا علیه تروریست‌ها حرف می‌زند و یک مطلب هم علیه روسیه یا سوریه می‌گوید، ولی این آدم سیاسی، چهارتا علیه روسیه و سوریه حرف می‌زند، و فقط یک مطلب علیه تروریست‌ها می‌گوید!
آمریکایی که خودش داعش را در منطقه به‌وجود آورده و خودش از داعش حمایت می‌کند، و حتی وزیر خارج? سابق آمریکا می‌گوید «با صد کشور هماهنگ کردیم تا داعش تولید شود»، با این حال خود آمریکایی‌ها نسبت به برخی از داخلی‌های ما علیه داعشی‌ها بیشتر حرف می‌زنند! برخی از داخلی‌های ما وقتی داعشی‌ها بمباران می‌شوند، یک‌دفعه‌ای ناراحت می‌شوند.
 
4) دو کلید نجات در فتنه‌های شدید آخرالزمان!
 
امام رضا(ع): برخی مدعیان محبت ما، با «دشمنان» ما دوستی، و با «دوستان» ما دشمنی می‌کنند/فتن? اینها از دجال هم شدیدتر است
 
حالا یک روایت از امام رضا(ع) در این‌باره برای‌تان بخوانم. می‌فرماید: در آخرالزمان میان کسانی که دوست ما هستند و ادعای محبت ما را دارند، فتنه‌ای شکل خواهد گرفت، شدیدتر از فتن? دجال! (دجال مهمترین عنصر گمراه‌کننده در آخرالزمان است که از هم? ابزارها برای فریب مردم استفاده می‌کند. برخی گفته‌اند شاید منظور همین رسانه‌های مدرن وشبکه‌های ماهواره‌ای باشد) حالا امام رضا(ع) می‌فرماید که فتنه‌ای شدیدتر از دجال درست می‌شود. ولی این فتنه کار کیست؟ کار کسانی است که در شیعیان ما هستند!
 
در ادام? روایت فوق، از امام رضا(ع) سؤال می‌کنند: مگر اینها چه‌کار می‌کنند؟ مشخصات اینها چیست؟ حضرت پاسخ می‌دهد: اینها دو کار انجام می‌دهند؛ یکی اینکه با دشمنان ما اهل‌بیت(ع) دوستی می‌کنند. و دوم اینکه با دوستان ما اهل‌بیت(ع) دشمنی می‌کنند. (إِنَّ مِمَّنْ یَنْتَحِلُ مَوَدَّتَنَا أَهْلَ الْبَیْتِ- مَنْ هُوَ أَشَدُّ فِتْنَةً عَلَى شِیعَتِنَا مِنَ الدَّجَّالِ- فَقُلْتُ بِمَا ذَا؟ قَالَ بِمُوَالاةِ أَعْدَائِنَا وَ مُعَادَاةِ أَوْلِیَائِنَا. إِنَّهُ إِذَا کَانَ کَذَلِکَ اخْتَلَطَ الْحَقُّ بِالْبَاطِلِ وَ اشْتَبَهَ الْأَمْرُ فَلَمْ یُعْرَفْ مُؤْمِنٌ مِنْ مُنَافِق‏؛ صفات الشیعه/8)
 
دشمنان اصلی اهل‌بیت(ع) جریان استکبار و صهیونیست‌ها هستند؛ نه حتی وهابیت و داعش
 
شما اگر می‌خواهید در فتنه‌های آخرالزمان، نجات پیدا کنید، ببینید دشمنان درج? یک اهل‌بیت(ع) چه کسانی هستند؟ حتی وهابیت هم دشمنان درج? یک اهل‌بیت(ع) نیستند؛ وهابیت را انگلیسی‌ها درست کرده‌اند. داعشی‌ها هم عوامل دست‌نشاند? سازمان‌های سیا و موساد هستند. الان رؤسای اسرائیلی می‌گویند: هیچ کسی مثل داعشی‌ها به ما خدمت نمی‌کند! دشمنان درج? یک اهل‌بیت(ع) همین صهیونیست‌ها و جریان استکبار هستند، و الا اهل سنت که دشمن شیعه نیستند، اینها مذاهبی هستند که ما یک عمری است داریم با اینها زندگی می‌کنیم.
 
انگلیسی‌ها هرچه خطر اسلام مقاومت و اسلام ناب اهل‌بیت(ع) را بیشتر دیدند، این دشمنی‌ها را ایجاد کردند. حتی قبل از انقلاب، همین وهابیت، دشمنی‌شان با شیعیان این‌قدر زیاد نبود. مثلاً قبلاً سخنرانان مطرح شیعه، می‌رفتند در مدینه و راحت سخنرانی می‌کردند. حتی الان برخی از جریان‌های وهابی هستند که به‌هیچ وجه حاضر نیستند، شیعه را تکفیر کنند و سر ببرند. و اخیراً با داعشی‌ها هم درگیر شده‌اند.
 
راه نجات در فتنه‌های آخرالزمان؟/ ببینید دشمنان درج? یک اهل‌بیت(ع) به طرف چه کسانی می‌روند؛ از آنها فاصله بگیرید!
 
دشمنان اصلی اهل‌بیت(ع) همین جریان استکبار و جریان صهیونیست‌ها هستند. حالا آن فتنه‌ای که شدیدتر از فتن? دجال است، این است که بعضی‌ها با این دشمنان اهل‌بیت(ع) دوستی می‌کنند. و با دوستان اهل‌بیت(ع) دشمنی می‌کنند. پس شما دشمنان اصلی اهل‌بیت(ع) را گم نکنید. ببینید آنها به‌طرف چه کسانی رفته‌اند، شما از آنها فاصله بگیرید.
 
استکبار، به‌جز خائنین، از «مؤمنین ضعیف» هم استفاده می‌کند
 
این‌طور نیست که جریان استکبار و صهیونیسم، فقط خائنین را دوست داشته باشند. نه! آنها در درج? اول، خائنینی مثل داعشی‌ها را دوست دارد ولی اگر زورشان نرسد، به سراغ مؤمنین ضعیف می‌روند، و اگر زورش نرسد، می‌آیند بین مؤمنین قوی، کسانی که ضعیف‌تر هستند را انتخاب می‌کند. بالاخره آنها می‌خواهد با این‌کارها، مرگ خود را عقب بیندازند.
دشمنی آمریکا با برخی، بعد از سه دهه، اخیراً تبدیل به دوستی شده!/ BBC قبلاً به برخی توهین می‌کرد، ولی الان می‌گوید: «به او رأی دهید!»
 
بعضی‌ها بودند که یک زمانی آمریکا با آنها دشمنی درج? یک داشته است، ولی به مرور زمان، این دشمنی تبدیل به دوستی شده است. یعنی از دشمنی درج? یک شروع شده، و یک ده? بعد، دشمنی آمریکا با آنها درج? دو شده، یک ده? بعد، دشمنی آمریکا با آنها درج? سه شده، و اخیراً دشمنی با همان آدم، تبدیل به دوستی شده است. مثلاً همین شبکه‌های خبیث مثل بی بی سی، قبلاً علیه این آدم، چه توهین‌هایی می‌کردند! ولی الان می‌گویند: «مردم بروید به اینها رأی بدهید!»
 
برای اینکه در فتنه‌ها منحرف نشویم چه کنیم؟
 
امام رضا(ع) در روایت فوق، دو تا مشخص? برجسته به ما داده است تا راه را گم نکنیم: 1- کسانی که با دشمنان اهل‌بیت(ع) دوستی می‌کنند را بشناسیم 2- کسانی که با دوستان اهل‌بیت(ع) دشمنی می‌کنند را بشناسیم. یعنی این دو گروه را بشناسیم و کنار بگذاریم تا دچار فتنه نشویم.  
 
ببینید آدم حسابیِ مورد اعتماد قلبی شما- از نظر تقوا، سلامت و دیانت -کیست؟ کسانی که با این آدم‌های حسابی و این خوبان، دشمنی می‌کنند را کنار بگذارید. بعید است این کار خیلی سخت باشد! کسی که بدون هیچ دلیل درستی، با این آدم خوب، دشمنی می‌کند، باید کنار گذاشت.  اگر شما این دو مسیر را دقیق بشناسید، در این صورت هیچ وقت-در این فتنه‌ها- منحرف نخواهید شد.
 
آیا این دو ویژگی در قرآن هم آمده؟  الف)  قرآن: منافقین «میل به کفار» دارند و منافع خود را در «ارتباط با کفار» می‌بینند!
 
آیا این دو ویژگی که مربوط به فتن? شدیدتر از دجال است، در قرآن هم برای منافقین آمده است؟ بله، آمده است. یکی از این ویژگی‌های منافقین که در این آیه تصریح شده این است که یک تمایلی به کفار دارند و منافع خود را در گروِ ارتباط با کفار می‌بینند: «فَترََى الَّذِینَ فىِ قُلُوبِهِم مَّرَضٌ یُسَرِعُونَ فِیهِمْ یَقُولُونَ نخَْشىَ أَن تُصِیبَنَا دَائرَةٌ»(مائده/52) می‌بینی کسانی که در قلب‌شان مرض دارند، به سوی کفار می‌شتابد(اینها یک شتاب و یک حرص و ولعی در رفتن به سمت کفار دارند) می‌گویند: ما که با کفار نیستیم و از آنها جدا هستیم، ولی می‌‌خواهیم آنها به ما صدمه نزنند! مثلاً می‌خواهیم چرخ مزعه‌مان بچرخد! لابد این‌طوری می‌گفتند دیگر؛ چون آن‌موقع که کارخانه نبوده!
 
در ادام? آیه می‌فرماید: «فَعَسىَ اللَّهُ أَن یَأْتىِ‏َ بِالْفَتْحِ أَوْ أَمْرٍ مِّنْ عِندِهِ فَیُصْبِحُواْ عَلىَ‏ مَا أَسرَُّواْ فىِ أَنفُسِهِمْ نَادِمِین»(همان) حالا اگر خدا یک فتحی رساند و قدرت شما را بر کافران غلبه داد، و اگر معلوم شد که شما از آنها قوی‌تر هستید-مثلاً یک سردار داشتید که در منطقه گُل کاشت و توانست دشمن را زمین بزند- آن کسانی که به طرف کافران می‌رفتند، در قلب خودشان نادم می‌شوند. و در آی? بعد می‌فرماید: اینها کسانی هستند که دچار حبط عمل می‌شوند. یعنی خدا دیگر کارهای خوب‌شان را هم قبول نمی‌کند (حَبِطَتْ أَعْمَالُهُمْ فَأَصْبَحُواْ خَاسرِِین؛ مائده/53)
 
آیت الله بهجت(ره): ریش? آباد نشدن دنیای ما، اختلاط و دوستی با کفار است!
 
سخنان آیت‌الله بهجت(ره) دربار? ارتباط با کفار، را حتماً ببینید. ایشان ریش? مشکلات را ارتباط با کفار می‌داند. ایشان تأکید می‌کند که قرآن فرموده است؛ باید این ارتباط با کفار را قطع کرد: «به ما گفتند با کفّار اختلاط و اتّحاد و هو هویّت پیدا نکنید: (لا تَتَّخِذُوا الْکافِرینَ أَوْلِیاءَ؛نساء/44) کفار را دوست خود نگیرید. ولی ما با آن‌ها اختلاط پیدا کردیم و آن‌ها اول دین ما را گرفتند که دنیا به ما بدهند، و بعد دنیا را هم از ما گرفتند.»(در محضر بهجت/3/ نکت? 1519) «ای کاش می‌فهمیدیم که گرگ‌ها بر ما هجوم آورده‌اند و دارند ما را می‌خورند! ما باید به کفار سوءظن داشته باشیم و با آنها «أودّاء و اخلاء» نباشیم، و از حقشان بترسیم. چه‌ برسد به باطلشان؛ زیرا آنان حق را تور و وسیل? صید و شکار ما قرار می‌دهند. خدا کند بفهمیم که صلاح دین و دنیای ما تمسک به انبیاء و اولیاء(ع)است، و جدایی از آنها به صلاح دین و دنیای ما نیست، و اینکه کفار بعد از گرفتن دین ما، دنیای ما را هم از دست ما می‌گیرند.» (در محضر بهجت/ 1/ نکت? 211)
 
«ائمّ? ما(ع) که فرمودند: "با کفّار اختلاط نکنید"، در حقیقت برای حفظ دنیای ما بود، و می‌خواستند دنیای ما را برای خود ما تأمین کنند. و کار به جایی کشیده که کفّار نفت و ثروت‌های طبیعی و ذخایر زمینی و معادن ما را به غارت می‌برند، بعد به عنوان تصدّق و آقایی و یا به عنوان وام با بهره‌های کلان با تلطّف و مهر و عطوفت به ما می‌دهند! اکنون ما مسلمانان اسیر و عبید آنها، و در زیر دست و چکم? آنها خوار و ذلیل هستیم، ولی هنوز نمی‌فهمیم برای چه این‌گونه شکست خورده‌ایم؟ آیا از عملکرد خود ما است، و یا مثلاً از پریدن کلاغ؟!» (در محضر بهجت/1/نکت? 35)
 
البته این به معنای قطع مطلق ارتباط نیست، بلکه به معنای ارتباط نابه‌جا و ذلیلانه با کفار است. وقتی که مؤمنین، بی‌خود با کفار ارتباط می‌گیرند و به آنها اعتنا می‌کنند و دل می‌سپارند، خدا خودش این مؤمنین را می‌زند.
 
آیا ویژگی دوم هم در قرآن آمده؟ ب) قرآن: منافقین با قرآن مشکل ندارند، با ولایت مشکل دارند!
 
یکی از ویژگی‌های نفاق-همان‌طور که بیان شد- این است که یک تمایلی نسبت به کفار دارند. و یکی دیگر از ویژگی‌های منافقین این است که یک گریزی از ولایت و ولایتمداران دارند. می‌فرماید: «وَ إِذا قیلَ لَهُمْ تَعالَوْا إِلى‏ ما أَنْزَلَ اللَّهُ وَ إِلَى الرَّسُولِ رَأَیْتَ الْمُنافِقینَ یَصُدُّونَ عَنْکَ صُدُوداً»(نساء/61) پیامبر من! وقتی به آنها می‌گویی که به سوی قرآن و به سوی پیامبر خدا بیایید، منافقین را می‌بینی که با قرآن مشکل ندارند، بلکه با تو مشکل دارند! با ولایت تو و با تبعیت از تو مشکل دارند!
پس این دو ویژگی برجست? منافقین که در قرآن و در فرمایش امام رضا(ع) آمده است، این است:"1.کافر‌گرایی 2.ولایت‌گریزی" اینها دو ویژگی کسانی است که در آخرالزمان فتن? شدیدتر از دجال درست می‌کنند. و همچنین دو ملاک بسیار عالی برای تشخیص راه است.

 


  




طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ