سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مدیر وبلاگ
 
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 184
بازدید دیروز : 7
کل بازدید : 136497
کل یادداشتها ها : 545
خبر مایه


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز

 آنچه واضح است که طراحی رسانه‌های دشمن با اسم رمز «نه به فقه داعشی» یا «نه به مثلث جیم»، خط واحدی است که اصلی‌ترین چهره‌های انقلابی مجلس خبرگان بکار گرفته شده و همین خط نیز در رسانه‌های زنجیره‌ای داخلی هم دنبال می‌شود. رمز دشمنی ضدانقلاب خارج‌نشین و رسانه‌های استکباری با آیت‌الله جنتی، آیت‌الله مصباح و آیت‌الله یزدی را باید در پایبندی و پایداری آنها بر دفاع از اصول اسلام ناب ، انقلاب و دفاع از رهبری دانست. "یاران انقلاب و اسلام ناب" مورد بغض "دشمنان انقلاب و اسلام‌های تقلبیِ رحمانی  واعتدالی" هستند.

آنچه واضح است که طراحی رسانه‌های دشمن با اسم رمز «نه به فقه داعشی» یا «نه به مثلث جیم»، خط واحدی است که اصلی‌ترین چهره‌های انقلابی مجلس خبرگان بکار گرفته شده و همین خط نیز در رسانه‌های زنجیره‌ای داخلی هم دنبال می‌شود. رمز دشمنی ضدانقلاب خارج‌نشین و رسانه‌های استکباری با آیت‌الله جنتی، آیت‌الله مصباح و آیت‌الله یزدی را باید در پایبندی و پایداری آنها بر دفاع از اصول اسلام ناب ، انقلاب و دفاع از رهبری دانست. "یاران انقلاب و اسلام ناب" مورد بغض "دشمنان انقلاب و اسلام‌های تقلبیِ رحمانی واعتدالی" هستند.
رجانیوز - گروه سیاسی: با نزدیک شدن به هر انتخاباتی دوگانه حاکم که بر اساس فضای سیاسی و اجتماعی کشور و شرایط روز مشخص می‌شود. این. انتخابات پیش‌رو هم از این قاعده مستثنی نمانده است و نظرگاه‌های مختلفی به شدت در شیپورهای تبلیغاتی نواخته می‌شود. در همین خصوص رهبر معظم انقلاب در دیدار با مردم آذربایجان شرقی به تبیین شاخصه‌های صحیح برای رأی دادن پرداختند. ایشان در قسمتی از سخنان خود به شاخصه‌هایی همچون موضع نامزدها نسبت به غرب، نوع مواجهه با شورای نگهبان و سبک زندگی شخصی پرداختند و معیارهای رأی دادن را تبیین نمودند.
 
با داغ‌شدن تب انتخابات در هر دوره، قطب‌بندی هایی بین جریانات سیاسی شکل می‌گیرد که فراتر از اختلاف سلیقه است و به مبنا و زیرساخت‌های فکری افراد بازمی‌گردد. 
 
به گزارش رجانیوز، اما این رخداد طبیعی وقتی مهم‌تر می‌شود که دشمنانِ همیشگی انقلاب و نظام هم وارد این جبهه‌بندی‌ها شوند و از یکی از طرفین این دوگانه حمایت کنند. مساله‌ای که معمولا نشان از امیدبستن دشمن به اقدامات و مواضع آن طیف سیاسی دارد.
 
 رهبرمعظم انقلاب در دیدار دیروز خود با جمعی از مردم آذربایجان شرقی؛ با اشاره به ورود صریح رسانه‌های دشمن از جمله بی بی سی به جبهه‌بندی داخلی انتخابات  و اینکه دشمن «دستورالعمل می‌دهد که به چه کسی رأی بدهید یا ندهید» فرمودند:
 
«رادیوی انگلیسی دارد به مردم تهران دستورالعمل میدهد به فلانی رأی بدهید، به فلانی رأی ندهید! معنای این چیست؟ انگلیسی‌ها دلشان تنگ شده برای دخالت کردن در ایران. یک روزی بود که پادشاه کشور وقتی میخواست تصمیم مهمّی بگیرد، سفیر انگلیس را صدا میکرد و از او میپرسید که این کار را بکنم یا نکنم. انگلیس‌ها یک روزی این‌جور در امور کشور دخالت میکردند؛ بعد هم آمریکایی‌ها، یک مدّتی هم هر دو؛ امروز این دستها قطع شده است.»
 
ایشان در ادامه درباره واکنش مردم به این مواضع رسانه‌های دشمن انقلاب فرمودند: امروز جلوی این دخالتها گرفته شده است به برکت انقلاب، به برکت بیداری مردم؛ دلشان تنگ شده، حالا از راه رادیو به مردم دارند دستور میدهند به فلانی رأی بدهید، به فلانی رأی ندهید. اینکه ما عرض میکنیم در انتخابات، مردم با بصیرت، با آگاهی، با دانایی وارد بشوند، به‌خاطر این است؛ بدانند دشمن چه میخواهد؛ وقتی شما دانستی دشمن چه میخواهد، عکس او عمل میکنی؛ معلوم است.»
 
این سخنان رهبرانقلاب پس از آن بیان شد که طی هفته گذشته جریان رسانه‌ای ضدانقلاب و دشمنان انقلاب در یک خط خبری هماهنگ با رسانه‌های حامی فتنه و اصلاح‌طلب، لزوم رای‌نیاوردن حضرات آیات «جنتی، مصباح و یزدی» را مطرح کردند. بی بی سی رسانه رسمی انگلستان در مطلبی با تیتر یک محاسبه: حذف "یزدی، جنتی و مصباح" از خبرگان چگونه ممکن است؟» با مبناقرار دادن تعداد آراء روحانی در انتخابات ریاست‌جمهوری تهران نوشت:
 
 «رای دهندگان به فهرست رفسنجانی-روحانی ، بیش از نیم میلیون نفر از رای دهندگان به فهرست یزدی-جنتی-مصباح بیشتر هستند. در چنین شرایطی اگر حامیان رئیس جمهور فعلی در انتخابات خبرگان پیش رو، به طور هماهنگ به 16 نفر رقیب آقایان یزدی، جنتی و مصباح رای بدهند، به راحتی امکان راندن آنها به جایگاه های 17 به پایین فهرست منتخبان استان تهران را خواهند داشت.»
 
بی بی سی همچنین با اشاره به اینکه «انتظار رای دادن یکپارچه هواداران فهرست رفسنجانی-روحانی به فهرستی از 16 کاندیدای رقیب این سه نفر واقع بینانه نیست» نوشت: «اما باید توجه داشت که در جانب مقابل نیز، اکثریت قاطع رای دهندگان به آقایان یزدی، جنتی و مصباح، در کنار آنها به سایر اصولگرایان رای خواهند داد. رفتاری که اگرچه در حالت عادی اتفاق مهمی نیست، ولی در شرایطی که نسبت بالایی از رای دهندگان طیف مقابل در صدد حذف این سه نفر با رای دادن به رقبایشان باشند، به حذف آنها (از طریق افزایش آرای رقبا) کمک خواهد کرد.»
 
 
رادیو زمانه که توسط جمعی از عناصر ضدانقلاب ساکن هلند اداره می‌شود- نیز پا جای پا بی‌بی‌سی گذاشت و همان خط حذف آیات‌عظام جنتی، مصباح و یزدی را پی گرفت. اکبر.گاف که روزی عنوان «عالیجناب سرخ‌پوش» را برای هاشمی در ادبیات سیاسی کشور جا انداخت، این بار واژه‌سازی سیاسی خود را علیه سه تن از کاندیداهای خبرگان تهران نشانه گرفت و طرح حذف «مثلث جیم» را عنوان کرد. «مثلث جیم» برگرفته از حروف اسامی آقایان جنتی، یزدی و مصباح است که او خواستار رأی ندادن به آنها و ممانعت از ورودشان به مجلس شد. گنجی حذف این سه نفر را معادل ضربه زدن به رهبر معظم انقلاب می‌داند که البته در رسانه‌های زنجیره‌ای داخل کشور و مواضع رجال سیاسی هم با صراحت کمتری مورد تأیید قرار می‌گیرد. او در بخشی از مقاله خود با عنوان «شکست جنتی و یزدی و مصباح، آزمون فیصله‌بخش خامنه‌ای» نوشت:
 
«رأی نیاوردن «مثلث جیم» در تهران، هزینه بسیار بالایی برای جمهوری اسلامی، آیت‌الله خامنه ای، سپاه و افراطی‌ترین بخش‌های جمهوری اسلامی دارد. شکست این سه تن، آزمون فیصله‌بخش شکست آیت‌الله خامنه‌ای، اصولگرایان و اسلام فقیهانه آنان است. تهران می‌تواند این آزمون فیصله‌بخش را انجام دهد...»
 
 
 
در خارج کشور نیز سایت ضدانقلابی گویا، مقاله‌ای طولانی در تأیید این پیشنهاد. این مطلب اگرچه مجدداً انتخابات ایران را «مهندسی‌شده» نامید، اما نتیجه گرفت نباید به این سه تن رأی داد تا بطور کامل حذف شوند:
 
«استفاده از انتخابات مهندسی‌شده آقای خامنه‌ای علیه آقای خامنه‌ای یک راهکار سیاسی مفید است. حدف «مثلث جیم» دارای اهمیت نمادین است و به فعالان سیاسی داخل کشور روحیه می دهد که می‌توان اقتدارگرایان را حتی از طریق انتخابات مهندسی‌شده خودشان به زیر کشید.»
 
دیگر یادداشت صریح رسانه‌های دشمن برای حذف سه عالم انقلابی در سایت رادیو فردا منتشر شد. نویسنده این یادداشت که از قضا باز هم اکبر. گاف است، کوشید مجلس خبرگان را به عنوام «مجلس سلطانی» جا بیندازد و اعلام کرد باید با رأی دادن به اکبر هاشمی و حسن روحانی، مانع ورود افرادی چون آقایان یزدی، مصباح و جنتی شد:
 
«...حالا اصلاح‌طلبان و اعتدالیون فرصت پیدا کرده‌اند که رفراندومی علیه [آیت‌الله] خامنه‌ای و اصولگرایان و سیاست‌هایشان به راه بیندازند. اگر آنان بتوانند با فاصله بسیار معناداری هاشمی رفسنجانی و حسن روحانی را بر تندروهایی چون آیت‌الله محمد یزدی، آیت‌الله جنتی، آیت‌الله مصباح یزدی، آیت‌الله احمد خاتمی و... در انتخابات مجلس خبرگان رهبری تهران پیروز گردانند، تفاوت پایگاه اجتماعی طرفین آشکار خواهد شد.»
 
 
 
او همچنین در یادداشت دیگری با توهین و هتاکی به علمای انقلابی و مدافع شئون رهبر معظم انقلاب را «فقهای داعشی» نامیده و می‌نویسد:
 
«فقهی که «مثلث جیم» -جنتی، یزدی، مصباح-، علم الهدی، صادق لاریجانی، علی فلاحیان، سعیدی، احمد خاتمی، هاشمی شاهرودی، و دیگر آخوندهای درباری از آن دفاع می‌کنند،‌‌ همان فقه داعش است. این مسئله را مدت‌ها پیش در ایران، متفکر برجسته، محمد مجتهد شبستری در مقاله «اگر داعش از فقیهان بپرسد» مطرح کرد... بدین ترتیب اگر قرار است در انتخابات به داعش «نه» گفته شود، باید به افرادی که فقه‌شان، فقه داعشی است، نه گفته شود. در واقع اصلاح‌طلبان و اعتدالیون قصد دارند در انتخابات مجلس خبرگان رهبری با ارائه لیست و آرای مردم، همین‌ها را حذف کنند. هدف اصلی در تهران حذف «مثلث جیم» است.»
 
 
 
نمونه‌های فراوان دیگر از تحلیل و تشویق‌های مشابه نشان می‌دهد همان طور که رهبر معظم انقلاب هم اشاره کردند، رسانه‌های دشمن تلاش می‌کنند مردم را از رأی دادن به برخی نامزدهای خبرگان بترسانند؛ لذا برای خنثی کردن این طرح باید خلاف نیت آنها عمل کرد. 
 
مساله مهم دیگراین است که طرفین این دوگانه در سایر مسائل بنیادی هم اختلاف نظر عمیق دارند. می‌توان مهمترین دوقطبی حاکم بر این فضا را غرب‌پرستی در مقابل غرب‌ستیزی دانست؛ مسئله‌ای که پیش‌تر تحت عنوان دوگانه مقاومت-سازش مطرح می‌شد و مصادیق آن در مذاکرات هسته‌ای و اجرایی شدن برجام بسیار به چشم می‌آمد. همچنین حمله به شورای نگهبان یا دفاع از آن نیز شاخصه دیگری است که باز هم محل اختلاف دو قطب است.
 
در مجموع آنچه که واضح است، این است که طراحی رسانه‌های دشمن با اسم رمز «نه به فقه داعشی» یا «نه به مثلث جیم»، خط واحدی است که علیه اصلی‌ترین چهره‌های انقلابی مجلس خبرگان بکار گرفته شده و همین خط نیز در رسانه‌های زنجیره‌ای داخلی دنبال می‌شود. رمز دشمنی ضدانقلاب خارج‌نشین و رسانه‌های استکباری با آیت‌الله جنتی، آیت‌الله مصباح و آیت‌الله یزدی را باید در پایبندی و پایداری آنها بر دفاع از اصول اسلام ناب ، انقلاب و دفاع از رهبری دانست. "یاران انقلاب و اسلام ناب" مورد بغض "دشمنان انقلاب و اسلام‌های تقلبیِ رحمانی  واعتدالی" هستند. 

 


  
مهدی محمدی نوشت: برخی خبرها می گوید سفیر دولت در لندن شخصا سری هم به ساختمان بی بی سی زده است. اگر امروز بی بی سی جسارت مداخله در انتخابات را به خود می دهد، حاصل آن است که پیش تر برخی دیوارها فرو ریخته است.
به گزارش مشرق، مهدی محمدی در کانال تلگرامی‌اش درباره نقش بی‌بی‌سی در انتخابات نوشت:

مدتها عقیده داشته ام و به سبب برخی وظایف این مسئله را از نزدیک لمس کرده ام که بی بی سی هر چه هست یک رسانه نیست. رهبر بزرگوار انقلاب اسلامی دیروز از اراده انگلیسی برای مداخله در انتخابات ایران سخن گفتند. بی بی سی اصلی ترین ابزار این مداخله است. تلویزیون بی بی سی سال هاست در اصل نقش ترمینال تجمیع ضدانقلاب را بازی کرده و مسئولیت ایجاد پروژه اپوزیسیون واحد برانداز علیه نظام اسلامی را بر عهده گرفته است.

جلسه ضد ایرانی در سرویس اطلاعات خارجی انگلیس وجود ندارد که نماینده بی بی سی در آن حاضر  نباشد. 
تنها مشکل بی بی سی در طول همه این سال‌ها نداشتن ارتباط با محیط داخلی ایران بود که ظاهرا به لطف دولت اعتدال آن هم تا حدود زیادی حل شده است. 
برخی خبرها می گوید سفیر دولت در لندن شخصا سری هم به ساختمان بی بی سی زده است. اگر امروز بی بی سی جسارت مداخله در انتخابات را به خود می دهد، حاصل آن است که پیش تر برخی دیوارها فرو ریخته است.

 


  
روزنامه‌های زنجیره‌ای اصلاحات اولین روز تبلیغات رسمی انتخابات به درج گسترده لیست اصلاح‌طلبان و تلاش برای فرار از پاسخگویی دولت از وعده‌های اقتصادی اختصاص دادند.
گروه سیاسی مشرق - رسانه‌های مکتوب همواره نقش عمده‌ای در هدایت افکار عمومی و جریان‌سازی رسانه‌ای به عهده دارند که در این بین جایگاه روزنامه‌ها، جایگاه ویژه‌ای است. به همین منظور گروه سیاسی مشرق به تحلیل و بررسی محتوای روزنامه‌های متعلق به جریان اصلاح‌طلب می‌پردازد.

*******
 

 

روزنامه‌های زنجیره‌ای اصلاحات اولین روز تبلیغات رسمی انتخابات را با درج گسترده لیست اصلاح‌طلبان و تلاش برای فرار از پاسخگویی دولت از وعده‌های اقتصادی اختصاص دادند.

154. یادآوری مجدد اصلاح‌طلبان پیرامون چرایی پیروزی حجت‌الاسلام روحانی در انتخابات 1392؛ محمد سلامتی از اعضای برجسته سازمان منحله مجاهدین گفت: «کمک اصلاح‌طلبان بود که او را بر مسند ریاست جمهوری» رساند و فاصله‌گیری روحانی از اصلاح‌طلبان به روایت سلامتی «نه به سود روحانی خواهد بود و نه به سود مملکت» خواهد بود

 

2. برجسته‌سازی شعار رفع حصر؛ محمدرضا عارف که در ماه‌های اخیر سکوتش پیرامون سران فتنه به شدت مورد انتقاد فتنه‌گران قرار گرفته بود پس از انتشار لیست ائتلافی کلیدواژه «رفع حصر» را تکرار کرد، این رفتار محمدرضا عارف با مشورت مشاوران جوان وی با هدف برجسته سازی وی در میان اصلاح طلبان با توجه به حاشیه رانده شدن او در چینش لیست و فرار از پاسخگویی به آنان نسبت به خدشه بر هویت اصلاح‌طلبی با حضور اصولگرایان همسو با دولت در لیست است.

3. اصلاح‌طلبان ناامید از تهران به شهرستان‌ها سفر تبلیغاتی می‌کنند؛ روزنامه‌های اصلاح‌طلب برنامه سخنرانی‌های اصلاح‌طلبان در استان‌های مختلف کشور درج کردند.

4فشار اصلاحات به روحانی برای ائتلاف/ متوسل شدن اصلاح‌طلبان به شعار رفع حصر برای جذب رأی/ حمله به نهضت انصراف اصولگرایان با خلف وعده غفوری‌فرد. توصیه هاشمی‌رفسنجانی به استفاده از فیس‌بوک؛ هاشمی رفسنجانی اظهار داشت: «خوب است که دانشگاه آزاد اسلامی از امکانات فضاهای مجازی مانند فیس‌بوک به معرفی دستاوردهای عظیم این دانشگاه بپردازد» به نظر می‌رسد که گفتار در مقابل کمپین‌های دانشجویان برای کاهش شهریه‌ها و استفاده از شهریه‌های دانشجویان برای امور غیرسیاسی برخی از مدیران ارشد دانشگاه آزاد باشد؛ که نگرانی فزاینده? را برای هاشمی رفسنجانی ایجاد کرده است.

5. برنامه‌ریزی برای جلب رأی خاکستری از سوی اصلاح‌طلبان؛ اصلاح‌طلبان معتقدند که با شرایط اقتصادی نامناسب باوجود وعده‌های دولت یازدهم رأی خاکستری به سود جریان رقیب سرازیر شده است و به همین خاطر باید روند ریزش آرای خود را سامان بدهند.

6. حمله به نهضت انصراف اصولگرایان با خلف وعده غفوری فرد؛ اصلاح‌طلبان که از نهضت انصراف نامزدهای انتخابات اصولگرا برای رأی به لیست واحد نگران هستند، عدم انصراف غفوری فرد را به منزله شکست این روند دانستند این سخنان درحالی بیان می‌شود که حدود 30 نامزد اصولگرا انصراف داده‌اندو همچنین غفوری‌فرد قبل از اعلام لیست واحد اصولگرایان در گفت‌وگوی اعلام کرد که درصورت عدم حضور در لیست انصراف می‌دهد و در اقدامی خلاف گفتار و تعهداخلاقی این اقدام را انجام نداد.

·  گام دوم اصلاح‌طلبان توجیه افراد ناشناخته و اصولگرا در لیست

اصلاح‌طلبان پس از کش‌وقوس‌های فراوان به لیست واگرایانه رسیدند؛ لیستی از نیروهای ناشناخته و اصولگرایان همسو با دولت. این نوع چینش مشکلی بر مشکلات اصلاح‌طلبان افزود؛ آنان باید به تضاد عیار اصلاح‌طلبی با این نوع رفتار را توجیه کنند.

فشار اصلاحات به روحانی برای ائتلاف/ متوسل شدن اصلاح‌طلبان به شعار رفع حصر برای جذب رأی/ حمله به نهضت انصراف اصولگرایان با خلف وعده غفوری‌فردگام دوم پس از چینش لیست، امروز با توجیه لیستی رأی دادن آغاز شد؛ در همین اثنا آنان در تلاش بودند که به پرسش اساسی طرفداران خود پاسخ بدهند؛ در همین راستا محمدعلی نمازی در روزنامه آرمان امروز نوشت: «مردم باید به جای آنالیز یک به یک افراد حاضر در لیست - که البته در نوع خود نیروهای با انگیزه، متخصص و پایبند به اصلاحات هستند- به لیست اصلاح‌طلبان رأی دهند. باید به لیست به عنوان یک کلیت نگریسته شود؛ چرا که این افراد در صورت ورود به مجلس حمایت و مشاوره همه اصلاح‌طلبان را با خود خواهند داشت. نکته دیگر حضور چهره‌های اصولگرای اعتدالگرا در لیست اصلاح‌طلبان است. آقایان مطهری، جلالی و نعمتی در مجلس نهم مواضع بسیار خوبی از خود نشان داده‌اند.» و سپس جلایی پور در روزنامه اعتماد معتقد است که «اصلاح‌طلبان باید به حداقل‌ها راضی شوند»

·  ابتکار به جای تیم اقتصادی فرار از پاسخگویی را تکرار کرد/ سکوت دولتی‌ها در برابر بسترهای فساد

باز هم معصومه ابتکار؛ او «سیاست» بر وظیفه «محیط زیستی» خود ترجیح می‌دهد به نحوی که بسیاری از ناظران سیاسی وی را «سیاسی‌ترین» عضو کابینه می‌دانند و حالا او پای خود را فراتر گذاشته است و تحلیل‌های «اقتصادی» را نیز برعهده دارد.

 

فشار اصلاحات به روحانی برای ائتلاف/ متوسل شدن اصلاح‌طلبان به شعار رفع حصر برای جذب رأی/ حمله به نهضت انصراف اصولگرایان با خلف وعده غفوری‌فردروزنامه دولتی ایران به جای آن‌که از تیم اقتصادی دولت خواهان پاسخگویی نسبت به مطالبات مردی باشد با نگرشی پلیسی از «رمزگشایی از پروژه تخریبی مخالفان اعتدال» خبر داد؛ بهترین بازیگر در جدال سیاسی عضو محیط زیستی کابینه است؛ معصومه ابتکار در گفت‌وگو با روزنامه ایران اظهار داشت: «اکنون دستگاه‌های دولتی در چارچوب قانون تلاش می‌کنند و هیچ مصونیت ویژه‌ای برای متخلفان وجود ندارد. بر این اساس، تخریب و تهمت به مقامات دولت، بیشتر یک فضاسازی است تا شاید راه فراری باشد از شرایطی که در آن، سمت و سوی حرکت مردم کاملاً مشهود است. مشخص است که مردم به چه سمتی میل دارند و چگونه برای آینده کشور ورود خواهند کرد   . براین اساس، عده‌ای می‌خواهند فضا را خاکستری کنند تا شاید مشارکت کاهش یابد، یا مردم در انتخاب‌های خود دچار تردید شوند و با این جنحال‌سازی‌ها، رأیشان در لحظه آخر تغییر کند.»

فشار اصلاحات به روحانی برای ائتلاف/ متوسل شدن اصلاح‌طلبان به شعار رفع حصر برای جذب رأی/ حمله به نهضت انصراف اصولگرایان با خلف وعده غفوری‌فرداز سوی دیگر روزنامه‌های اصلاح‌طلب در پیگیری خط جناحی‌سازی مطالبات اقتصادی مردم، آن را «انتخاباتی» جلوه دادند و روزنامه اصلاح‌طلب همدلی نوشت: «روزشمار انتخابات هرچقدر که به صفر نزدیک می‌شود، توپخانه برخی از مخالفان دولت را شدیدتر می‌کند. گویی انتخابات فرصتی است که از دولت رقیبی بسازند و با او رقابت کنند تا شاید بتوانند افکار عمومی را قانع کنند که اتهامات آن‌ها به دولت را بپذیرند و به آنان رأی دهند. این مخالفان البته پرده‌پوشی را کنار گذاشته و در این روزهای انتخابات بر نقطه‌هایی از عملکرد دولت انگشت گذاشته و آن‌ها را به عنوان ضعف دولت برجسته می‌کنند»

 



  
تکنوکرات های لیبرال دقیقا مصداق بارز مرعوب بودن در برابر غرب و آمریکا و همچنین حاکمیت اشرافی گری می باشند. این جریان در دو سال گذشته علاوه بر ریل گذاری و تصمیم سازی برای دولت به اصطلاح تدبیر و امید، تبدیل به بخشی از حلقه تصمیم گیر برای دولت یازدهم شده است.
کدام مجلس کشور را به مسیر بدبختی خواهد برد؟
به گزارش مشرق، دکتر رضا سراج تحلیل‌گر مسائل راهبردی در کانال تلگرامی‌اش نوشت:

رهبرمعظم انقلاب در دیدار با مردم آذربایجان فرمودند :
«اگر مجلس، مرعوب غرب و آمریکا و به دنبال حاکمیت جریان اشرافی گری باشد، ریل گذاری او در این جهت خواهد بود و کشور را به مسیر بدبختی هدایت خواهد کرد.»
با عنایت به بیانات رهبر انقلاب و نقش مجلس در ریل گذاری حرکت دولت، چنانچه خدای ناکرده دو صفت زیر در مجلس دهم وجود داشته باشد، کشور به سمت بدبختی حرکت خواهد کرد.

1)مرعوب بودن در مقابل غرب و آمریکا:
عدم خود باوری و نداشتن اعتماد به نفس ملی، مقهور قدرت غرب و آمریکا بودن، کلید حل مشکلات را در تئوری ها و الگوهای غربی و آمریکایی جستجو کردن، بی توجهی به ظرفیت ها و توانمندی های داخلی، عدم باور به عزت و استقلال ملی و همچنین عدم اعتقاد به ساخت و قدرت درونی، بخشی از روحیه مرعوب بودن در مقابل غرب و آمریکا است. 

2) تقویت حاکمیت اشرافی گری در کشور:
نوعا خواستگاه طبقاتی افراد و جریان های مرعوب در مقابل غرب و آمریکا، متعلق به طبقات اجتماعی اشراف و مرفهین بی درد است. به همین دلیل مرعوب بودن و اشرافی گری در تلازم با یکدیگر قرار می گیرد. این دو ویژگی یکی از مهمترین دلایل نفوذ پذیری نیز می باشد و در تاریخ معاصر، عامل سلطه بیگانگان و عقب ماندگی کشور بوده است.

*تکنوکرات های لیبرال دقیقا مصداق بارز مرعوب بودن در برابر غرب و آمریکا و همچنین حاکمیت اشرافی گری می باشند. این جریان در دو سال گذشته علاوه بر ریل گذاری و تصمیم سازی برای دولت به اصطلاح تدبیر و امید، تبدیل به بخشی از حلقه تصمیم گیر برای دولت یازدهم شده است. تکنوکرات های لیبرال با اعتقاد به کدخداپذیری، خواستار تغییر هویت حقیقی نظام ج. ا. ا بوده و نفی خطوط اصلی هندسه انقلاب اسلامی را در دستور کار دارند. این جریان خواستار بازگرداندن کشور به دامان آمریکا است.

*بدیهی است نفوذ و حاکمیت این جریان در مجلس دهم، کشور را در مسیر بدبختی قرار خواهد داد. کما اینکه این جریان در دو سال گذشته منشاء خسارت های جبران ناپذیری شده است که تحمیل رکود عمیق به کشور، کوچک ساختن سفره معیشت مردم و کند نمودن شتاب علمی کشور از آثار ریل گذاری و تصمیم سازی آنان می باشد. 



  

هشدار احمد توکلی: خطر از بین رفتن استقلال کشور

باید نگران شکل گیری جریانی بود که قانون را به خدمت از بین بردن ضعفا و مستضعفین می‌برد؛ جریانی که با ترویج لیبرالیسم اقتصادی پروژه نفوذ فرهنگ غرب را تکمیل کند.
به گزارش مشرق، احمد توکلی در کانال تلگرامی‌اش با هشدار نسبت به از بین رفتن استقلال کشور نوشت: 

باید نگران شکل گیری جریانی بود که قانون را به خدمت از بین بردن ضعفا و مستضعفین می‌برد. جریانی که با ترویج لیبرالیسم اقتصادی پروژه نفوذ فرهنگ غرب را تکمیل کند.

متأسفانه این دولت، به توصیه‌های خیرخواهانه درباره اتخاذ تئوری و استراتژی اقتصادی عدالت‌محور بی‌اعتنایی کرد و به کام تئوری غالب روز یعنی لیبرال سرمایه‌داری و الگوهای بانک جهانی و صندوق بین‌المللی پول فرو افتد. خطر این روحیه و رویکرد به اندازه خطر از بین رفتن استقلال کشور است.

 


  

اما آنچه به واقع در بازار پولی و بانکی کشور رخ داده است تخلف بانک ها در پرداخت تسهیلات در لوای عدم نظارت جدی بانک مرکزی بوده است که نرخ سود تسهیلات را به بالاتر از 28 درصد رسانده است، بطوریکه وزیر اقتصاد نیز به آن اعتراف نموده است.

اما آنچه به واقع در بازار پولی و بانکی کشور رخ داده است تخلف بانک ها در پرداخت تسهیلات در لوای عدم نظارت جدی بانک مرکزی بوده است که نرخ سود تسهیلات را به بالاتر از 28 درصد رسانده است، بطوریکه وزیر اقتصاد نیز به آن اعتراف نموده است.

گروه اقتصادی - رجانیوز: شورای پول و اعتبار در نشست سه شنبه شب، تصمیم گرفت که نرخ سود تسهیلات مبادله ای از 21درصد به 20درصد و تسهیلات مشارکتی از 24درصد به 22درصد کاهش یابد، ضمن آنکه در این نشست با کاهش 2درصدی سود سپرده ها موافقت کرد.

به گزارش رجانیوز؛ تصمیم شورای پول و اعتبار قدری با توافق شبهه انگیز مبنی بر تبانی جهت کاهش سود سپرده های مردم تفاوت داشت و بانک ها ملزم شدند از ابتدای اسفندماه نرخ سود تسهیلات را هم کاهش دهند. پیش از این هم در 8 اردیبهشت 94 طبق مصوبه شورای پول و اعتبار نرخ سود سپرده‌های کوتاه‌مدت حداکثر 20 درصد و نرخ سود تسهیلات مبادله‌ای نیز حداکثر 21 درصد اعلام شده بود که سه شنبه شب برای دومین بار در سال 94 کاهش یافت.

البته سال قبل نیز در شورای پول و اعتبار در سوم تیر 93، اعمال نرخهای حداکثر 22 درصد سود علی الحساب برای سپرده های یک ساله و حداکثر نرخ سود تسهیلات عقود غیرمشارکتی بانکها و موسسات اعتباری معادل 22درصد موافقت کرده بود.

اما آنچه به واقع در بازار پولی و بانکی کشور رخ داده است تخلف بانک ها در پرداخت تسهیلات در لوای عدم نظارت جدی بانک مرکزی بوده است که نرخ سود تسهیلات را به بالاتر از 28 درصد رسانده است، بطوریکه وزیر اقتصاد نیز به آن اعتراف نموده است.

طیب نیا در مهرماه امسال با اعلام اینکه نرخ سود بانکی به طور منطقی باید کاهش پیدا کند گفت:

هیچ واحد تولیدی و موسسه‌ای قادر نیست نرخ سود تسهیلات 28 درصد و بالاتر را بپردازد.

هر چند لازم به برخورد و هشدار وزیر اقتصاد به بانک های ضروری احساس می شد؛ ولی طیب نیا بجای اقدام موثر در صحبتی منفعانه گفت:

لازم است سیستم بانکی تا حد توان با واحدهای تولیدی خوش‌حساب همکاری لازم را داشته باشد.

از سوی دیگر همین داستان برای نرخ سود سپرده های مردمی نیز حاکم است. بانک ها با ترفندهای مختلف و دور زدن قانون سعی کرده اند نرخ سود برای سپرده های مردمی رقم های بالا را حفظ و حتی ارتقاء دهند و این قانون را صرفا برای مردمی که پول ها خرد را در اختیار دارند، اجرا کنند؛ بطوریکه مراجعه به شعب بانک های دولتی و خصوصی نشان می‌دهد که سود روزشمار در تعدادی از بانک‌های خصوصی دقیقاً 20درصد و بعضاً بالاتر هم شده است.

ضمن آنکه در بین بانک های خصوصی مواردی مشاهده می شود که سود 25 درصد هم به سپرده ها داده می شود اما با این توضیح که سود 25 درصدی هر سه ماه یکبار به حساب سپرده گذار پرداخت خواهد شد.

بطوریکه اوایل امسال نیز مدیرعامل بانک مرکزی به تخلف بانک ها اعتراف کرد و گفت:

در نرخ سود همه تخلف می کردند و در این شک نکنید. در نرخ سود تمام بانک ها تخلف می کردند ولی این تخلف شدت و ضعف داشت.

 هر چند قوانین سختگیرانه بانک مرکزی و تعیین جریمه 34 درصدی برای بانک هایی که رقم بالاتری از حساب خود نزد بانک مرکزی برداشت کنند در این اقدام بانک ها بی تاثیر نیست؛ ولی آنچه نتیجه بالا رفتن سود سپرده ها مشاهده می گردد، خارج شدن سرمایه از بازار و سوق پیدا کردن آنها در بانک ها و بازی بانک ها با این پول در بین خودشان بجای سرمایه گذاری در امر تولید می باشد که رکود شدید را در تولید و بازار را رقم زده است.

لذا به نظر می رسد، شورای پول و اعتبار بجای کاهش صوری و دستوری بدون پشتوانه نرخ سود تسهیلات و سپرده بانک ها، به اصلاح قوانین خود و نظارت و برخورد جدی با بانک های متخلف بپردازد؛ چرا که هر اقدامی غیر این، بازی با افکار عمومی تلقی خواهد گردید.
 

 


  

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به افرادی که در داخل، با تخریب شورای نگهبان، با دشمن هم‌صدایی می‌کنند گفتند: بیشتر این افراد متوجه صحبت‌های خود نیستند و نمی‌توان آنها را متهم به خیانت کرد، اما آنها باید متوجه شوند که نتیجه‌ی این هم‌صدایی، تکمیل کردن نقشه‌ی خطرناک دشمن است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به افرادی که در داخل، با تخریب شورای نگهبان، با دشمن هم‌صدایی می‌کنند گفتند: بیشتر این افراد متوجه صحبت‌های خود نیستند و نمی‌توان آنها را متهم به خیانت کرد، اما آنها باید متوجه شوند که نتیجه‌ی این هم‌صدایی، تکمیل کردن نقشه‌ی خطرناک دشمن است.

گروه سیاسی-رجانیوز: سخنان قاطع رهبرانقلاب درباره عملکرد قانونی شورای نگهبان و موضع صریح ایشان برابر جریان تخریب‌کننده این نهاد قانونی، بار دیگر مهر باطلی بر سیاسی کاری جریان تخریب شورای نگهبان زد.

 

به گزارش رجانیوز رهبرمعظم انقلاب اسلامی، دیروز 28 بهمن در دیدار با مردم آذربایجان شرقی به مناسبت بزرگداشت قیام 29 بهمن 56 ، تلاش جریان تخریب و تضعیف شورای‌نگهبان را اقدامی به نفع دشمن و در راستای خواست آن معرفی کرده و گفتند:«طراحی آنها (دشمن) برای انتخابات 7 اسفند، از تخریب شورای نگهبان و زیرسؤال بردن تصمیم‌های آن آغاز شده است و این شورا یکی از چند مرکز اساسی در نظام اسلامی است که آمریکایی‌ها از ابتدای پیروزی انقلاب، به‌شدت با آن مخالف بودند.»

 

رهبرانقلاب در ادامه گفتند نتیجه ی زیر سوال بردن تصمیمات شورای نگهبان القای غیرقانونی بودن انتخابات و زیر سوال بردن مصوبات 4 ساله مجلس شورای اسلامی است. حضرت آیت االله خامنه ای خاطرنشان کردند:هنگامی که غیرقانونی بودن انتخابات القاء شود، بنابراین مجلس شورای اسلامی برآمده از این انتخابات و مصوبات آن غیرقانونی خواهد بود.

 

ایشان افزودند: هدف این طراحی زیرکانه، قرار دادن کشور در خلأ قانون و مجلس، در چهار سال آینده است که افکار عمومی باید متوجه این موضوع باشند.

 

 

اما اظهارات ایشان در خصوص شورای نگهبان و هوچی گری جریان تخریب داخلی به اینجا ختم نشد. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به افرادی که در داخل، با تخریب شورای نگهبان، با دشمن هم‌صدایی می‌کنند، گفتند: بیشتر این افراد متوجه صحبت‌های خود نیستند و نمی‌توان آنها را متهم به خیانت کرد، اما آنها باید متوجه شوند که نتیجه‌ی این هم‌صدایی، تکمیل کردن نقشه‌ی خطرناک دشمن است.

 

بیانات رهبرانقلاب درباره جایگاه شورای نگهبان در نظام اسلامی مربوط به امروز و دیروز نیست بلکه همواره شورای نگهبان و نظارت آن را به عنوان عامل مشروعیت بخش انتخابات معرفی کرده اند.اما عده ای همواره در جهت تخریب این جایگاه خطیر قدم برداشته اند. در این میان انتقاد مجرمین سیاسی و مفسدین شاید کمی طبیعی تر بنظر بیاید، اما علمداری هاشمی رفسنجانی برای این جریان، مورد حمایت و استقبال ضدانقلاب و دشمنان نظام جمهوری اسلامی شده است.

 

حجم تخریب شورای نگهبان به قدری در این دوره اننخابات شدت گرفت،که رسانه های ضد انقلاب نیز،صریح تر از همیشه علیه این نهاد قانونی و علیه انتخابات موضع گیری کردند.البته روشن است اگر از درون نظام اسلامی صدایی واحد و با کمترین زاویه ای از اصول انقلاب مطرح شود،ضد انقلاب خارج نشین و دشمنان ایران هیچگاه جرئت جسارت به انقلاب و مردم را به خود نخواهند داد.

 

این در حالی است که عده ای از ردصلاحیت شدگان و عده ای از عدم احراز صلاحیت شدگان ضمن حمایت از شورای نگهبان به رای و تشخیص این جایگاه مهم قانونی، تمکین کرده اند. شخصیت هایی چون آیت الله صدیقی و حجت الاسلام آقاتهرانی که از کاندیداتوری خبرگان رهبری جاماندند و همچنین حمید رسایی نماینده کنونی مردم تهران که در این دوره توسط شورای نگهبان رد صلاحیت شد، ضمن حفظ شان قانونی این نهاد و تقویت جایگاه آن، به رای و تشخیص آن تمکین کردند.

 

از زیرسوال بردن صلاحیت شورای نگهبان تا هجمه رسانه ای جریان تخریب

اما بدترین واکنش ها نسبت به عدم احراز صلاحیت برخی افراد از جمله حسن خمینی توسط هاشمی رفسنجانی صورت گرفت. هاشمی 12 بهمن ماه جاری، در فرودگاه مهرآباد ضمن تخریب رای شورای نگهبان و اظهار استدلال هایی بدون وجاهت قانونی، به بهانه عدم احراز صلاحیت  کاندیداتوری حسن خمینی برای مجلس خبرگان رهبری، شورای نگهبان را آماج حملات خود قرار داد و گفت:

 

«عده‌ای صلاحیت شخصیتی که جدش امام است را قبول نمی‌کنند، باید از آنها پرسید پس شماها خودتان صلاحیت خودتان را از کجا آورده‌اید؟ چه کسی به شما صلاحیت داده است، چه کسی به شما اجازه قضاوت داده است، چه کسی به شما اختیارات، اسلحه، تریبون، تریبون نماز جمعه و صدا و سیما داده است؟ اگر امام نبود، اگر آن نهضت نبود، اگر آن اراده مردمی نبود شماها هم نبودید؛ به بیت امام بد کردید و زمانی که باید در این دوران به بیت امام تبریک می‌گفتید تبریک بدی گفتید خداوند از سر تقصیرتان بگذرد و باید عذرخواهی کنید.»(!)

 

 

منتجب نیا،قائم مقام حزب اعتماد ملی نیز به بهانه عدم احراز صلاحیت حسن خمینی  با ادبیاتی عوام فریب علیه شورای نگهبان اعلام کرده بود:یادگار گرانقدر امام نیز در امان نماند و ایشان را نیز رد صلاحیت کردند.

 

جریان تخریب به لیدری هاشمی رفسنجانی، با سیاه نمایی و بدون رعایت انصاف و قانونمداری در اظهار نظر ،همنوا با دشمنان انقلاب اسلامی مکرر دست به تخریب شورای نگهبان زدند.در این میان حسین مرعشی،سخنگوی جریان کارگزاران در سخنرانی هتاکانه، بدون استناد به سندی،شورای نگهبان را متهم به بی عدالتی و سلیقه گرایی کرد. وی گفت: شورای نگهبان به جای اینکه عدالت را محور قرار دهد و داور بی‌طرفی باشد سلایق سیاسی خود را با نام‌های ارزشی اعمال می‌کند و تلاش دارد با حذف و زمین‌گیر کردن رقبا مسیر را برای خود هموار کند که البته تا امروز در این راه موفقیتی نداشته‌اند و در خرداد 76 و سال 92 دیده‌اند که موفقیت برای ما است.

 

وی که در فتنه سال 88 در مقابل مشروعیت و حق الناس انتخابات قد علم کرده بود سابقا نیز بدون توجه به کارنامه ها و سوابق مورد استناد، رد صلاحیت ها را «قلع و قمع» شورای نگهبان نامیده بود.

 

همچنین دبیرکل این جریان،کرباسچی از مفسدین اقتصادی و محکومین جرائم امنیتی که در سال 88 ابطال انتخابات را تنها راه چاره برای شورای نگهبان معرفی کرده بود در  اظهاراتی درباره حق الناس انتخابات! ضمن نامطمئن نشان دادن انتخابات اعلام کرده بود: «رای مردم نباید دست کاری شود اما صیانت از رای مردم تنها حق الناس نیست و به این محدود نمی شود. اگر ناظران و مجریان انتخابات هم دچار تخلف شده و باعث شوند که رای کسی از بین برود، آیا این حق الناس نیست؟ این ضایع شدن حق را چگونه می شود جبران کرد؟»

 

این درحالی است که افراد مختلف جریان تخریب، هریک با بکاربردن ادبیات گوناگون علیه شورای نگهبان در سایت ها و روزنامه ها داخلی باعث بهره برداری سایت های ضد انقلاب علیه نظام و شورای نگهبان شدند.

 

در این ایام جریان رسانه ای تخریب بی مهابا و بدون در نظر گرفتن جایگاه قانونی شورای نگهبان و با بی انصافی تمام دست به تخریب شورای نگهبان زدند. این جریان با فراموشی کارنامه اشخاص و با استناد به دلائل واهی و بدون وجاهت قانونی، نقد سازنده را ذبح کرده و تنور ضدانقلاب را گرم نگه داشتند.

 

در پایان برخی مطالبی که سایت هاشمی رفسنجانی و سایت جماران (ارگان موسسه تنظیم و نشر آثار امام(ره)) از زبان افراد درجه چندم جریان تخریب در این ایام منتشر کردند را میتوانید مشاهده کنید:

 

-معیار شورای نگهبان، قانون یا جناح؟

-أین تذهبون امام برای شورای نگهبان

-حواستان را جمع کنید ... هشدار امام درباره نابودی شورای نگهبان

-رهبری امید داد، شورای نگهبان ناامیدی!

-شأن شورای نگهبان، این نیست!

-موسوی لاری: این رد صلاحیت ها را به صلاح جامعه نمی دانیم

-خطرِ تک صدایی در مجلس

-مطهری: عدم احراز و رد صلاحیت را باید به مردم واگذار کنیم

-نباید انتخابات و اراده مردم را مدیریت کنیم

-طباطبایی:وقتی گفته شود فردی ملتزم به اسلام نیست، یعنی کافر است!


 


  
به جای تولید اشتغال، هواپیمای 2 طبقه ایرباس سوار شوید و گیلاس 80 هزار تومانی بخورید! / تحقق تمام شعارهای دولت برای بهبود اقتصاد و خروج از رکود و بیکاری کشور به بعد از اجرایی شدن برجام موکول شد...

روزنامه جوان: تحقق تمام شعارهای دولت برای بهبود اقتصاد و خروج از رکود و بیکاری کشور به بعد از اجرایی شدن برجام موکول شد و مردم نیز انتظار کشیدند تا هم چرخ سانتریفیوژ بچرخد هم چرخ زندگی و اشتغال، اما اکنون که برجام اجرایی شده می‌رود تا ایران به بازار بزرگ کالاهای لوکس وارداتی تبدیل شود آیا برجام2 ادامه این سیاست خواهد بود؟ 


اجرای برجام که نزدیک شد، بعد از 700 روز وعده‌ها فراموش شدند و مشکلات داخلی از خارج به داخل برگشتند و تمام دولتمردان حل مشکلات را به داخل بازگرداندند با یک تفاوت که ایران با قراردادهای محرمانه و واردات قاچاق به بازار کالاهای مصرفی لوکس بدل شد.


 در حالی که انتظار می‌رفت پول‌های آزاد شده صرف ترمیم و بازسازی بخش تولید و پاسخگوی نیازهای بازار کار باشد، اما بعد از سفر اروپایی هیئت دولت ناگهان ورق برگشت و اجرای برجام یک آغازی شد برای باز شدن دروازه‌های نامرئی واردات کالاهای لوکس تا جایی که امروز به غیر از ایرباس‌هایی که در ایران فقط قابلیت نشستن در یک فرودگاه را دارند میوه‌های عجیب کیلویی 80 هزار تومانی را مشاهده می‌کنیم. 


مردم و به خصوص خیل بیکاران می‌گویند تا زمانی که شغل نداشته باشیم، نمی‌توانیم گیلاس 80 هزار تومانی بخوریم یا سوار بر هواپیمای دو طبقه ایرباس بشویم و به خارج از کشور برویم، اما بعد از برجام ما شاهد قراردادهای محرمانه و غیرضروری هستیم یا با شرکت‌هایی قرارداد می‌بندیم که ما را در تحریم‌ها تنها گذاشتند. 


در همین حین یک کشاورز شمالی در تماس تلفنی به روزنامه «جوان» گفت: نمی‌دانم این جریان واردات میوه‌های خارجی چیست، اما واقعاً اگر قرار بود نتیجه برجام واردات میوه‌های خارجی و تغییر ذائقه مردم باشد، کاش برجام به نتیجه نمی‌رسید.  وی با اشاره به اینکه ما از هم‌اکنون نگران آینده شغلی خود هستیم، گفت: طی سال‌های اخیر سهم اشتغال بخش کشاورزی از بیش از 25 درصد به حدود 18 درصد کاهش یافته و اگر قرار باشد برجام2 هم با هجوم واردات کالاهای کشاورزی اجرا شود، دیگر کشاورزی نابود خواهد شد و ما ترجیح می‌دهیم در شهرها به فروش میوه‌های خارجی مشغول شویم و گاری به دست بگیریم.   وی تأکید می‌کند: چرا کسی به داد ما نمی‌رسد و دولت به وعده‌های خود عمل نمی‌کند؟


یک کارشناس اقتصادی نیز در گفت وگو با «جوان» می‌گوید: نگاهی به بازارهای مختلف از پوشاک تا میادین میوه و تره‌بار یا حتی بیلبوردهای سطح شهر تهران کافی است تا تضاد و تناقض‌گویی حرف‌های دولتمردان را در جلوگیری از واردات و تبدیل شدن ایران به بازار کالاهای مصرفی لوکس نشان دهد. 


 وی با تأکید بر اینکه ایران به بازار کالاهای لوکس مصرفی تبدیل شده و دیگر نمی‌توان آن را با این همه شواهد منکر شد، می‌افزاید: اگر دولت قرار بود برنامه‌ای برای نجات اقتصاد داشته باشد، نمی‌گذاشت تا صنایع مختلف و تولیدکنندگان به این وضعیت برسند یا حداقل ظواهر را رعایت می‌کرد. نه اینکه اکثر بیلبوردهای تبلیغاتی سطح شهر‌های بزرگ را کالاهای خارجی از خودرو تا کفش پر کند. 


این کارشناس اقتصادی با هشدار به مانور تبلیغاتی-سیاسی برجام2 گفت: دولت برای ادعای برجام2 باید برنامه بدهد؛ برنامه‌ای که در آن منجر به واردات کالاهای لوکس در قالب قراردادهای محرمانه نشود یا به دلالان اجازه ندهد به‌طور پنهانی کالاهای لوکسی مانند انگور شیلیایی و پرتقال مصری را وارد کند. 


  
خیانت دلال‌صفتان 
در ‌این‌باره رئیس اتحادیه باغداران ضمن اعلام نرخ‌  میوه‌های وارداتی غیررسمی و قاچاق در این باره می‌گوید: عده‌ای «دلال‌صفت» با رابطه بازی به تولیدکشور و تولیدکنندگان ایرانی خیانت کرده‌اند. 


مجتبی شادلو درباره وضعیت قیمت میوه‌های وارداتی غیررسمی و قاچاق در میدان مرکزی میوه و تره‌بار تهران اظهار داشت: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم شبرنگ، هلو و آلوزرد خارجی از 20 تا 25 هزار تومان، گیلاس از 60 تا 80 هزار تومان، انگور از 15 هزار تا 18 هزار تومان، انبه از 14 هزار تا 20 هزار تومان و سیب سبز فرانسوی 18 هزار تومان است. 


وی با بیان اینکه باغداران ایرانی رو به نابودی هستند، گفت: قیمت سیب سبز فرانسوی در میدان مرکزی 18 هزار تومان است در حالی که کیفیت این میوه اصلاً با انواع داخلی آن قابل مقایسه نیست؛ سیب‌هایی در داخل کشور تولید می‌شود که نظیر آنها در هیچ کجای دنیا وجود ندارد. 


رئیس اتحادیه باغداران تصریح کرد: قیمت بهترین سیب قرمز ایرانی در مراکز عمده‌فروشی از 500 تا 2 هزار تومان و مرغوب‌ترین سیب زرد از 500 تا 3 هزار تومان است. 
شادلو با اشاره به اینکه عده‌ای «دلال‌صفت» با «رابطه‌بازی» به تولید کشور و تولیدکنندگان ایرانی خیانت کرده‌اند، افزود: کیفیت پرتقال‌های مصری و نارنگی‌های پاکستانی وارد شده به هیچ عنوان قابل مقایسه با تولیدات داخلی نیست، به عنوان مثال نارنگی‌های وارد شده بی‌کیفیت، کم‌آب و پر از هسته هستند، اما با قیمتی حدود 6 تا 7 هزار تومان در مراکز عمده‌فروشی عرضه می‌شوند، این در حالی است که همین الان هر کیلوگرم نارنگی فارس ‌با کیفیتی به مراتب بالاتر حدود 3 هزار تومان است. 
رئیس اتحادیه باغداران اضافه کرد: قیمت بهترین نوع پرتقال داخلی در عمده‌فروشی‌ها از 500 تا 2 هزار تومان است. 


  
بازاریابی پنهانی 
شادلو با بیان اینکه اقدامات واردکنندگان غیررسمی در میدان مرکزی پنهانی است، گفت: آنان نمونه‌هایی با خود می‌آورند تا مشتری پیدا کنند. 
وی با اشاره به اینکه پیش از این میوه‌های خارجی کم و بیش در بازار میوه داخل حضور داشتند، افزود: متأسفانه این مسئله اوج گرفت و ناگهان بازار پر شد، ضمن اینکه در حال حاضر این میوه‌ها در اغلب مغازه‌ها حضور دارند.


شادلو درباره عواقب این واردات غیرقانونی هشدار داد و تصریح کرد: به هر حال ما باید منتظر عواقب ناشی از این کار باشیم؛ منتظر آفات و بیماری‌هایی که از این طریق باغات ایران را آلوده خواهد کرد و منتظر از دست رفتن سرمایه‌های کشاورزان داخلی. 


وی با اشاره به اینکه چند سال قبل مازاد تولید باعث شد حجم گسترده‌ای از مرکبات کشور فاسد و دور ریخته شود، گفت: بعید نیست دوباره به همان دوران برگردیم، چون میوه محصولی نیست که ماندگاری زیادی داشته باشد. 


براساس اعلام مسئولان وزارت جهاد کشاورزی و ماده 16 قانون افزایش بهره‌وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی، واردات تمام اقلام میوه به استثنای موز، آناناس، انبه، نارگیل و پاپایا(خربزه درختی) به کشور ممنوع است اما بازار داخلی در دوره‌های مختلف مملو از میوه‌های خارجی گزارش شده است. 

 
منبع : روزنامه جوان

 


  

این روزها شبکه فارسی‌زبان بی.بی.سی با جدیت! از مردم ایران می‌خواهد که در انتخابات خبرگان رهبری به لیست مورد حمایت هاشمی رفسنجانی رأی بدهند و تاکید می‌کند که نباید به شخصیت‌های انقلابی، مخصوصا حضرات آیات جنتی، یزدی و مصباح رأی بدهند!

این روزها شبکه فارسی‌زبان بی.بی.سی با جدیت! از مردم ایران می‌خواهد که در انتخابات خبرگان رهبری به لیست مورد حمایت هاشمی رفسنجانی رأی بدهند و تاکید می‌کند که نباید به شخصیت‌های انقلابی، مخصوصا حضرات آیات جنتی، یزدی و مصباح رأی بدهند!

حسین شریعتمداری در یادداشتی در کیهان نوشت: پیش از این (چند سال قبل) در مناسبتی به این حکایت اشاره داشتیم و امروز هم آن را وصف‌الحال می‌بینیم و آن حکایت این است که؛ «شخصی همه جا از ارادت خود به شهیدان کربلا سخن می‌گفت و دست حسرت بر پیشانی می‌زد که کاش روز عاشورا در آوردگاه کربلا حضور داشتم و به یاری امام مظلوم حضرت سیدالشهداء(ع) می‌شتافتم. روزی اهل محل را دعوت کرد و گفت؛ دیشب خواب عجیبی دیدم. خواب دیدم عصر عاشوراست و حضرت اباعبدالله علیه‌السلام برای نبرد آماده می‌شوند. از ایشان اجازه میدان خواستم و حضرت اجازه فرمودند و اسب و شمشیری هم در اختیارم گذاشتند، بر زین نشستم و به میدان تاختم اما، انبوه لشکر دشمنان را که دیدم، بر خود لرزیدم و راه کج کرده و از صحنه نبرد گریختم و... یکی از بزرگان محل که در جمع حاضران بود به وی گفت؛ اینکه از میدان جنگ گریخته‌ای به خودت مربوط است و باید به توبه «نصوح» از خدای خویش طلب آمرزش کنی، اما، اسب و شمشیری که از حضرت گرفته بودی، بیت‌المال مسلمین بوده است و باید آن را بازپس بدهی و یا بهای آن را محاسبه کرده و بپردازی!...»


این روزها شبکه فارسی‌زبان بی.بی.سی که تحت نظارت و مدیریت مستقیم وزارت خارجه و سرویس اطلاعات خارجی انگلیس - MI6 - اداره می‌شود، با جدیت! از مردم ایران می‌خواهد که در انتخابات خبرگان رهبری به لیست مورد حمایت آقای هاشمی رفسنجانی رأی بدهند و تاکید می‌کند که نباید به شخصیت‌های انقلابی، مخصوصا حضرات آیات جنتی، یزدی و مصباح رأی بدهند! همین خط خبری و توصیه سیاسی با همان سمت و سو از شبکه فارسی‌زبان آمریکا VOA  و رادیو فردا که وابستگی خود به سازمان «سیا» را انکار نمی‌کند نیز دنبال می‌شود.


گفتنی است چند ماه قبل از فتنه آمریکایی-اسرائیلی 88، رسانه‌های بیگانه که فتنه 88 از سوی دولت‌های متبوع آنها طراحی شده و می‌دانستند چه توطئه‌ای در پیش است، برای مدیریت بیرونی فتنه و ارسال دستورالعمل سرویس‌های اطلاعاتی مثلث آمریکا، انگلیس و اسرائیل به فتنه‌گران، دقیقا همین خط را تدارک دیده و عملیاتی کرده بودند. رادیوهای آمریکا و بی‌بی‌سی، شبکه تلویزیونی فارسی‌زبان خود را راه‌اندازی کردند، «توئیتر» که قرار بود و اعلام کرده بود به منظور تغییر ساختار و پاره‌ای از تعمیرات برای مدتی تعطیل خواهد بود، با سفارش رسمی و اعلام شده وزارت خارجه آمریکا، این تعمیرات و تغییرات را به تأخیر انداخت. وزارت خارجه رژیم صهیونیستی یک شبکه فارسی‌زبان ایجاد کرد. شبکه تلویزیونی و انگلیسی‌زبان «یورونیوز» که دامنه فعالیت آن، کشورهای اروپایی بود، در اقدامی غیرمنتظره، یک شبکه فارسی‌زبان راه‌اندازی کرد و تمامی این رسانه‌ها در جریان فتنه 88 به طور تمام قد و با همه توان در اختیار فتنه‌گران بود تا آنجا که حتی شعارهای ساختارشکنانه، نظیر «نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران»!،  «انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است»! و... را نیز به سران وطن‌فروش و فریب‌خوردگان میدانی فتنه دیکته می‌کردند و بخش مدیریت رسانه‌ای فتنه را برعهده داشتند. اما، اصحاب و سران نه فقط فتنه هرگز با این دشمنان بیرونی مرزبندی نکردند، بلکه آشکارا از آنها دستور می‌گرفتند و دستورات دیکته شده را به میدان می‌آوردند.
این روزها هم دستورالعمل توصیه شده - بخوانید دیکته‌شده - سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا و انگلیس، بدون کم و کاست و دقیقا همان‌گونه که دیکته شده است از سوی برخی مدعیان اصلاحات و اعتدال و کارگزاران و رسانه‌های مجازی و مکتوبی که در اختیار دارند دنبال می‌شود. آیا این همخوانی تصادفی است و فقط در حد و اندازه یک اتفاق ساده و بدون هماهنگی قبلی و پشت پرده قابل ارزیابی است؟! اگر اینگونه نیست - که ان‌شاءالله نباشد! - کمترین انتظار آن است که آقای رفسنجانی و برخی دیگر از مدعیان اصلاحات و اعتدال با صراحت و به گونه‌ای خالی از ابهام، علیه بلندگوهای وابسته به سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا و انگلیس موضع گرفته و به وضوح نشان بدهند که با دشمنان تابلودار بیرونی مرزبندی مشخصی دارند و بسیار بدیهی است که اگر آشکارا علیه سرویس‌های اطلاعاتی یاد شده و بلندگوهای نشان‌دار آنها موضع‌ نگیرند باید به مردم حق بدهند که در این ماجرا «کاسه‌ای زیر نیم‌کاسه» ببینند! این توصیه از سر دلسوزی و خیرخواهی برای خود آقایان مورد اشاره است، چرا که اقدام یاد شده از سوی رسانه‌های دولتی آمریکا و انگلیس مصداق اقدام احمقانه دشمنان است که به قول امام سجاد علیه‌السلام، جای شکر دارد و مانند همیشه، نتیجه معکوس به دنبال خواهد داشت، زیرا کدام یک از مردم این مرز و بوم - غیر از گروهی اندک و فریب خورده و یا خودفروخته- را می‌توان یافت که خشم و غضب دشمنان قسم خورده اسلام و ایران و انقلاب نسبت به این یا آن شخصیت درون نظام را نشانه صحت و درستی بینش و منش آنان نداند؟ و یا حمایت همان دشمنان بیرونی از فلان و بهمان شخص را، دلیل محکم و قابل استنادی برای نامطلوب بودن و ضرورت طرد آنها تلقی نکند؟ از امام صادق علیه‌السلام نقل‌است که می‌فرمایند؛ «از میان دونفر، آن را که مطلوب دشمنان ماست کنار بگذارید و آن را که مورد خشم و غضب دشمنان ماست ترجیح بدهید».


ممکن است آقایان ادعا کنند که توصیه دشمنان بیرونی به خودشان مربوط است و از این روی، نیازی به اعلام برائت از آنان نمی‌بینیم! که باید گفت؛ شما در چرخه انتخابات که بخشی از نظام است وارد شده‌اید و از این زاویه وامدار مردم و نظام هستید و به عنوان یک وظیفه، ملزم به اعلام برائت می‌باشید، ضمن آن که طی چند سال گذشته، هرگاه یک سایت بی‌نام و نشان و یا شخصی در یکی از نقاط دورافتاده کشور علیه شما آقایان موضعی گرفته و حرفی زده است، بدون فوت وقت و با شدت و حدّت در مقام پاسخگویی برآمده‌اید.


دیروز رهبر معظم انقلاب در دیدار پرشور مردم آذربایجان با ایشان، به نکته یاد شده اشاره حکیمانه‌ای داشتند؛ «دشمن الان بر روی مجلس خبرگان حساس است؛ رادیوی انگلیسی دارد به مردم ایران، مردم تهران دستورالعمل می‌دهد که به فلانی رأی بدهید، به فلانی رأی ندهید؛ معنایش چیست؟ انگلیسی‌ها دلشان برای دخالت کردن در ایران تنگ شده است، اینکه تاکید داریم مردم، با بصیرت، با آگاهی، با دانایی‌ وارد بشوند به خاطر این است که بدانند دشمن چه می‌خواهد. وقتی شما دانستید دشمن چه می‌خواهد عکس آن عمل خواهید کرد.»
حسین شریعتمداری

 


  

گروه سیاسی- رجانیوز: در آستانه سالگرد قیام 29 بهمن 1356 مردم تبریز، هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم استان آذربایجان شرقی صبح امروز (چهارشنبه) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار پرشور هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم آذربایجان شرقی، ضمن تشکر صمیمانه از ملت بزرگ ایران به دلیل خلق حماسه پرشکوه 22 بهمن امسال، آن را نشانه عزم راسخ و ایستادگی و بیداری مردم دانستند و با تأکید بر اینکه انتخابات 7 اسفند نیز مظهر بیداری ملت و دفاع از نظام و استقلال و عزت ملی است، گفتند: مردم با حضور همه جانبه و آگاهانه و همراه با بصیرت و دانایی در انتخابات، درست عکس خواست دشمن عمل کنند.

 

رهبر انقلاب اسلامی در این دیدار که در آستانه سالروز قیام مردم تبریز در 29 بهمن سال 1356 برگزار شد، ضمن تجلیل از ایمان عمیق، بیداری، نشاط و ایستادگی مردم آذربایجان در مقاطع مهم و سرنوشت ساز تاریخ کشور بویژه در دوران انقلاب اسلامی، بر لزوم زنده نگه داشتن روزهای تاریخی انقلاب تأکید کردند و با اشاره به 22 بهمن به عنوان یکی از این روزهای بسیار مهم افزودند: براساس گزارش های مستند از مراکز معتبر، حضور مردم در حماسه راهپیمایی 22 بهمن امسال در سراسر کشور، نسبت به سال گذشته، به میزان قابل توجهی افزایش داشته است.


حضرت آیت الله خامنه ای، با تشکر صمیمانه از حضور پرشکوه مردم در راهپیمایی 22 بهمن تأکید کردند: این افزایش حضور نشان دهنده آن است که برغم تلاش گسترده و پرحجم جبهه استکبار برای به فراموشی سپرده شدن و یا کم رنگ شدن انقلاب در ذهن مردم، اما اندک خللی در عزم راسخ ملت بوجود نیامده است.


ایشان سپس به موضوع انتخابات 7 اسفند اشاره کردند و تأکید کردند: دشمن با یک برنامه ریزی خاص برای انتخابات، بدنبال تحقق توطئه طراحی شده خود است، بنابراین باید ملت ایران به عنوان صاحبان اصلی کشور از برخی حقایق مطلع شوند تا این نیات پلید محقق نشود.


رهبر انقلاب اسلامی با بیان این مقدمه که پیروزی انقلاب و کوتاه شدن دست امریکا و رژیم صهیونیستی از ایران، بزرگترین تحقیر برای آنها بود و در طول 37 سال گذشته از هیچ تلاشی برای متوقف کردن حرکت پرشتاب ملت ایران دریغ نکرده اند، گفتند: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی طراحی بیگانگان، جلوگیری از برگزاری انتخابات در ایران بود که تلاشهایی را هم انجام دادند اما چون مأیوس شدند، در سالهای اخیر، تمرکز خود را بر زیر سوال بردن انتخابات قرار داده و می‌خواهند در انتخابات اعمال نفوذ کنند.


حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: طراحی آنها برای انتخابات 7 اسفند، از تخریب شورای نگهبان و زیرسوال بردن تصمیم های آن آغاز شده است و این شورا یکی از چند مرکز اساسی در نظام اسلامی است که امریکاییها از ابتدای پیروزی انقلاب، به شدت با آن مخالف بودند.


ایشان با تأکید بر اینکه نتیجه زیر سوال بردن تصمیم های شورای نگهبان، القای غیرقانونی بودن انتخابات است، خاطرنشان کردند: هنگامی که غیرقانونی بودن انتخابات القاء شود، بنابراین مجلس شورای اسلامی برآمده از این انتخابات و مصوبات آن غیرقانونی خواهد بود.


رهبر انقلاب اسلامی افزودند: هدف این طراحی زیرکانه، قرار دادن کشور در خلاء قانون و مجلس، در چهار سال آینده است که افکار عمومی باید متوجه این موضوع باشند.


حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به افرادی که در داخل، با تخریب شورای نگهبان، با دشمن همصدایی می کنند گفتند: بیشتر این افراد متوجه صحبتهای خود نیستند و نمی توان آنها را متهم به خیانت کرد، اما آنها باید متوجه شوند که نتیجه این هم صدایی، تکمیل کردن نقشه خطرناک دشمن است.


ایشان با تأکید بر اینکه یکی از اهداف جبهه استکبار، از زیر سوال بردن انتخابات، محروم کردن ملت های مسلمان دنیا از پدیده بی نظیر، بدیع و جذاب مردم سالاری دینی است، به جایگاه بسیار مهم مجلس شورای اسلامی اشاره کردند و افزودند: مجلس با تصویب قوانین، ریل گذار حرکت دولت و دستگاه اجرایی است بنابراین انتخاب نمایندگان براساس بصیرت و آگاهی، در نحوه ریل گذاری حرکت کشور و جهت گیری آن بسیار تأثیرگذار است.


رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: اگر مجلس بدنبال رفاه مردم، عدالت اجتماعی، گشایش اقتصادی، پیشرفت علم و فناوری و استقلال و عزت ملی باشد، ریل گذاری آن در جهت این هدفها خواهد بود اما اگر مجلس مرعوب غرب و امریکا، و به دنبال حاکمیت جریان اشرافی گری باشد، ریل گذاری او در این جهت خواهد بود و کشور را به مسیر بدبختی هدایت خواهد کرد.


حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به کلام امام (ره) که مجلس را در رأس امور می دانستند، گفتند: این در رأس امور بودن به معنای سلسله مراتب اجرایی نیست بلکه تأکید بر اهمیت جایگاه مجلس از لحاظ تعیین مسیر و جهت گیری حرکت کشور است.


ایشان در ادامه به اهمیت اساسی و بنیادین مجلس خبرگان در نظام اسلامی نیز اشاره و خاطرنشان کردند: اهمیت جایگاه مجلس خبرگان از این جهت است که در تعیین رهبری بعنوان تصمیم گیر و سیاست گذار اصلی کشور، نقش دارد بنابراین انتخاب نمایندگان این مجلس، موضوع بسیار مهمی است.


رهبر انقلاب اسلامی افزودند: اگر نمایندگان مجلس خبرگان دلبسته به انقلاب، دلباخته به ملت، آگاه از توطئه های دشمن و مقاوم در مقابل این توطئه ها باشند، در زمان مقتضی، تصمیم گیری آنان به یک گونه خواهد بود ولی اگر نمایندگان خبرگان غیر از این باشند، به گونه دیگری عمل خواهند کرد.


حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به تمرکز دستگاههای تبلیغاتی جبهه استکبار بر مجلس خبرگان، گفتند: علت تأکید مکرر بر لزوم بصیرت و آگاهی و دانایی مردم در انتخابات، همین موضوع است تا بر خلاف خواسته دشمن عمل شود.


رهبر انقلاب بار دیگر ملت ایران را به حضور همه جانبه در انتخابات و دفاع از نظام اسلامی و استقلال و عزت ملی فراخواندند و با تأکید بر لزوم هوشیاری در برابر جبهه بی‌پروا و خطرناکِ مقابل ملت ایران که تحت نفوذ و سلطه شبکه صهیونیستی قرار دارد، افزودند: سیاستهای امریکا و بسیاری از دولتهای اروپایی، تحت سلطه این شبکه است و عملکرد امریکاییها در قضیه هسته ای نیز باید در این چارچوب ارزیابی شود.


حضرت آیت الله خامنه ای گفتند: بعد از جریان طولانی مذاکرات و سپس توافق هسته ای بار دیگر، یک مسئول امریکایی، در روزهای اخیر گفته است، کاری می کنیم که سرمایه داران دنیا جرأت حضور در ایران را نداشته باشند!


ایشان با تأکید بر اینکه اینگونه اظهارات نشان دهنده عمق دشمنی امریکا با ملت ایران است، افزودند: یکی از اهداف کسانی که در دو سال اخیر بدنبال مذاکرات هسته ای بودند و انصافاً نیز زحمت کشیدند، گشایش اقتصادی از طریق سرمایه گذاری خارجی بود اما امریکاییها اکنون جلوی همین موضوع را هم می خواهند بگیرند.


رهبر انقلاب اسلامی گفتند: اینکه بارها گفته شد که امریکاییها غیرقابل اعتمادند، معنایش همین است.


حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به اعتراض سیاستمداران امریکایی به شعار «مرگ بر امریکا» در راهپیمایی ها، خاطرنشان کردند: وقتی شما اینگونه عمل می کنید و گذشته و امروز شما حاکی از دشمنی بدون پرده پوشی است، انتظار دارید ملت ایران چه پاسخی به شما بدهند؟


ایشان افزودند: البته آنها در دیدارهای خصوصی لبخند می زنند، دست می دهند و سخنان خوش می گویند که اینگونه رفتارها مربوط به دیدارهای دیپلماسی و خصوصی است و تأثیری در واقعیت ندارد.


رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: واقعیت آن است که بعد از مذاکرات طولانی و بستن قرارداد و تمام شدن قضایا، حالا می گویند نمی گذاریم و صراحتاً تهدید به تحریم جدید می کنند.


حضرت آیت الله خامنه ای گفتند: این، واقعیتِ امریکا است و در مقابل این دشمن، نمی توان چشم خود را بست و حمل بر صحت کرد.


ایشان خطاب به مردم گفتند: ملت عزیز ایران، طرف مقابل شما یک چنین عنصری است، بنابراین باید بیدار و هوشیار باشید.


حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: راه حل مشکلات کشور عبارت است از بیداری مردم، حفظ انگیزه های ایمانی در جامعه، بکارگرفتن جوانان پرانگیزه و مؤمن و تقویت درونی کشور در ایمان،  اقتصاد، علم و دستگاههای مدیریتی.


رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر لزوم حفظ اتحاد و یکپارچگی و یک صدایی مردم در دفاع از انقلاب و اصول و آرمانهای آن، گفتند: مسئولان که علاقمند به سرنوشت کشور هستند نیز باید کارها را برای رضایت خدا و برای مردم انجام دهند و به نیروها و توان داخلی اعتماد کنند.


حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه اقتصاد مقاومتی به معنای حصار کشیدن به دور کشور نیست، افزودند: اقتصاد مقاومتی، درون زا و برون گرا است یعنی اگر اقتصاد ملی از درون نجوشد، به جایی نخواهد رسید.


ایشان تعامل اقتصادی با کشورهای دنیا را خوب خواندند و خاطرنشان کردند: البته این تعامل باید هوشمندانه و نتیجه آن درون زایی اقتصاد باشد و رسیدن به این هدف هم جز با ایستادگی مردم و حرکت آگاهانه مسئولان میسر نیست.


رهبر انقلاب اسلامی در پایان گفتند: به فضل الهی جوانان کشور، روزی را خواهند دید که امریکا و حتی بزرگتر از امریکا نیز توانایی انجام هیچ غلطی را در مقابل ملت ایران نخواهند داشت.


پیش از سخنان رهبر معظم انقلاب، آیت‌الله مجتهد شبستری نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز، با تاکید برغیرت دینی آذربایجانی‌ها در مقاطع حساس، گفت: قیام 29 بهمن 56 مردم تبریز نقطه عطفی در تاریخ انقلاب عظیم اسلامی و نشانگر بصیرت مردم ولایتمدار آذربایجان است.


امام جمعه تبریزمشارکت گسترده مردم در انتخابات را نشانه قدرت معنوی جمهوری اسلامی خواند وافزود: مردم آگاه آذربایجان همگام با سایر مردم ایران در هفتم اسفندماه با حضور گسترده و آگاهانه در پای صندوق‌های رأی، بار دیگر حماسه ای باشکوه و ماندگار می آفرینند.


 


  




طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ