سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مدیر وبلاگ
 
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 42
بازدید دیروز : 377
کل بازدید : 138156
کل یادداشتها ها : 545
خبر مایه


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
یک روزنامه انگلیسی فاش کرد شلتاق دیپلماتیک اخیر دولت سودان علیه ایران به خاطر دریافت رشوه از عربستان بوده است.


روزنامه گاردین نوشت: وعده حمایت‌های مالی از سوی عربستان به سودان سبب شد تا خارطوم اعلام کند به دنبال تنش‌های ایجاد شده پس از اعدام شیخ نمر توسط آل‌سعود روابط‌اش را با تهران قطع خواهد کرد.
به گزارش این روزنامه، تحلیل‌گران بر این باورند که وعده‌های مالی عربستان برای سودان و همچنین سرمایه‌گذاری در این کشور آفریقایی عامل قطع رابطه سودان با ایران بوده است.
الطیب العابدین استاد علوم سیاسی دانشگاه خارطوم گفت؛ در زمانی که اقتصاد سودان وضعیت نابسامانی قرار دارد، دولت سودان این کار را انجام داد.
سودان به رغم اینکه با مشکل فعالیت‌های شبه نظامیان در این کشور روبه‌رو است اما در مارس گذشته به عربستان با ائتلاف سعودی برای تجاوز به یمن پیوست. در ماه اوت بانک مرکزی سودان اعلام کرد که کمک مالی از سوی عربستان دریافت کرده است.

  

توقیف دو قایق نظامی و بازداشت 10 ملوان آمریکایی توسط

سپاه پاسدران

شناسه خبر: 969791 سرویس: سیاسی
 23 دی 1394 - 01:27
سپاه پاسداران

دو قایق نظامی آمریکایی در آبهای خلیج فارس به دلیل ورود غیر قانونی به آبهای ایران توسط سپاه پاسداران توقیف شدند.

به گزارش خبرنگار امنیتی و دفاعی خبرگزاری تسنیم دو قایق نظامی آمریکایی در آبهای خلیج فارس به دلیل ورود غیر قانونی به آبهای ایران توسط سپاه پاسداران توقیف شدند.

بنابر اخبار رسیده به خبرنگار تسنیم، این دو قایق 10 سرنشین داشته اند که در بازداشت به سر می برند.

هرکدام از قایق های آمریکایی مجهز به 3 مسلسل کالیبر 50 (یکی در جلوی شناور و دو تا در طرفین) است.این دو شناور که به صورت غیرقانونی وارد ابهای ایران در حوالی جزیره فارسی شده بودند، حدود 2 کیلومتر در آبهای کشورمان گشت زنی کردند که این اطلاعات برروی دستگاه جی پی اس آنها نیز ثبت بوده و هم اکنون در اختیار سپاه پاسداران است.

از 10 نظامی دستگیرشده، 9 نفر مرد و یک نفر زن بوده‌اند. آن‌ها در شناورهای خود سلاح‌های نیمه سنگین همراه داشتند.

تماس‌های مکرر مقامات آمریکایی با تهران برای آزادی زندانیان ادامه دارد.


  

تلاش غیرعادلانه برخی کاندیداها برای احراز اجتهاد نشانگر

عدم‌صلاحیت آنهاست

شناسه خبر: 966175 سرویس: سیاسی
 19 دی 1394 - 15:12
قائم مقامی

آیت‌الله قائم‌مقامی تلاش غیرعادلانه برخی کاندیداها را که در آزمون شرکت‌ نکرده‌اند برای تأیید صلاحیت و احراز اجتهاد غیرقابل قبول دانست.

آیت‌الله سیدمحمد قائم‌مقامی استاد حوزه دانشگاه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، با بیان اینکه تأیید صلاحیت کاندیدای خبرگان رهبری با شورای نگهبان است، گفت: یکی از اصول مهم در تأیید صلاحیت کاندیدای خبرگان رهبری، احراز اجتهاد است که از طرق مختلف اعم از شرکت در آزمون احراز می‌شود.

وی با بیان "این اختیار با فقهای شورای نگهبان است که کاندیداهایی را که اجتهادشان محرز نیست از طریق آزمون احراز کند"، تصریح کرد: اگر فقهای محترم شورای نگهبان نتوانند اجتهاد کاندیداها را غیر از آزمون از طرق دیگر احراز کنند، عدم‌احراز اجتهاد برای ایشان احراز خواهد شد.

این استاد حوزه با بیان اینکه، عدالت لازمه اعضای خبرگان رهبری است، گفت: اعضای خبرگان باید مجتهد آگاه، عادل و زمان‌شناس باشند تا بتوانند به وظیفه خود در کشف نظر امام زمان(عج) و بازتاب آن به مردم عمل کنند و طبیعی است در صورت عدم‌عدالت موفق به انجام چنین وظیفه‌ای نخواهند بود.

آیت‌الله قائم‌مقامی تلاش غیرعادلانه برخی کاندیداها را که در آزمون شرکت‌ نکرده‌اند برای تأیید صلاحیت و احراز اجتهاد غیرقابل قبول دانست و گفت: مگر می‌شود فردی که می‌خواهد به‌عنوان مجتهد عادل در مجلس خبرگان رهبری حضور داشته باشد برای احراز اجتهاد خود دست به اقدامات غیرعادلانه بزند چرا که در صورت اثبات چنین اقدامی از سوی کاندیدای خبرگان، می‌توان گفت که این اقدام غیرعادلانه می‌تواند نشانگر عدم‌صلاحیت ایشان برای حضور در مجلس خبرگان رهبری باشد لذا، کسانی که کاندیدای خبرگان رهبری هستند ابتدا باید به قانون تمکین و اجرای عدالت را ابتدا از خود شروع کنند.


  

تسلط اصلاح‌طلبان و حامیان دولت به مجلس آینده یعنی ادامه

و تشدید رکود

شناسه خبر: 967536 سرویس: سیاسی
 22 دی 1394 - 15:38
لطف الله فروزنده

سخنگوی جمعیت ایثارگران با توجه به کارنامه اصلاح‌طلبان در مجلس ششم پیش‌بینی کرد که اگر اصلاح‌طلبان و حامیان دولت در انتخابات آینده پیروز شوند، رکود ادامه پیدا می‌کند.

لطف‌الله فروزنده سخنگوی جمعیت ایثارگران در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، درباره تلاش‌های برخی اصلاح طلبان و رسانه‌های این جریان برای ایجاد شکاف در اتحاد اصولگرایان گفت: خوشبختانه ائتلاف بزرگ اصولگرایان شکل گرفته و با توجه به اینکه مهمترین چالش و مشکل جریان اصلاحات عدم مبانی مشترک و گستردگی طیفهای آنها است طبیعتاً اصلاح طلبان از این امر نگران هستند.

فروزنده در همین زمینه به همه طیف‌های اصولگرا توصیه کرد که  مواظب عملیات روانی جریان مقابل برای وحدت‌شکنی باشند.

وی درباره وضعیت اصلاح طلبان در انتخابات پیش رو نیز گفت: اصلاح طلبان در یک طیف وسیعی هستند که مبانی مختلفی دارند و الآن که در دولت ذی‌نفوذند فکر می‌کنند که در موضع قدرت هستند به همین جهت عمدتاً دنبال کسب قدرت‌اند که طبیعتاً به وحدت نمی‌رسند.

فروزنده با تأکید بر اینکه اصلاح طلبان با اهداف مختلفی دور هم جمع می‌شوند چراکه بین آنها از افراد ساختارشکن تا کسانی که نمی‌خواهند ساختارشکنی کنند اما به‌دنبال قدرت هستند وجود دارد، تصریح کرد: راهبرد برخی افراد در این جریان این است که طیف ساختارشکن را که در فتنه 88 نقش فعالی داشتند با طیف معتدل این جریان یکی کنند که البته به‌دلیل عملکرد و سوابق این طیف تندرو در این کار موفق نمی‌شوند.

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی دولت دهم در ادامه این گفت‌وگو درباره رکود اقتصادی در کشور گفت: امروز کشور نیاز به مجلسی کارآمد دارد تا بتواند با کمک، نظارت و تصویب طرح‌های خوب، اقتصاد قفل‌شده دولت فعلی را که از آن با عنوان «دولت رکود» یاد می‌شود نجات دهد.

وی تأکید کرد: نیروهای باانگیزه، توانمند و متعهد باید بیایند و کمک کنند تا مردم حاصل عملکرد یک مجلس خوب را در وضعیت معیشت، رونق تولید و اشتغال ببینند و این جز با همکاری دولت  و مجلس صورت نمی‌گیرد.

فروزنده درباره برخی نگرانی‌ها از تشکیل مجلس دولت‌‌ساخته نیز گفت: اگر مجلس دولت‌ساخته تشکیل شود وضعیت رکود فعلی در کشور ادامه پیدا می‌کند. در صورتی این وضع تغییر می‌کند که یک مجلس چابک، کارآمد روی کار بیاید تا از موضع نقد دلسوزانه به دولت کمک کند که از این وضع خارج شود.

وی در پایان با توجه به کارنامه اصلاح طلبان در مجلس ششم پیش‌بینی کرد که اگر آنها و حامیان دولت در انتخابات آینده پیروز شوند، شرایط بد اقتصادی و رکود ادامه پیدا می‌کند.


  

آمریکا به دنبال دور زدن لغو تحریم‌ها علیه ایران است/ 20 بار

پس از ژنو ما را تحریم کردند

شناسه خبر: 969644 سرویس: سیاسی
 22 دی 1394 - 18:53
سهراب صلاحی

رئیس سازمان بسیج اساتید گفت: آمریکا به دنبال دور زدن لغو تحریم‌ها علیه ایران است، زیرا آنها 20 بار پس از ژنو ما را تحریم کردند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، سهراب صلاحی رئیس سازمان بسیج اساتید در مراسم سالگرد شهادت شهید مسعود علی‌محمدی که در دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار داشت: نخستین حوزه‌ای که مردم قهرمان ایران با فرهنگ جهاد و شهادت‌طلبی وارد آن شدند و یکی از به یادماندنی‌ترین و بزرگ‌ترین انقلاب‌های مردمی جهان را رقم زدند، انقلاب اسلامی بود.

وی افزود: انقلاب اسلامی تاکنون با توسل به همین فرهنگ جهاد و شهادت‌طلبی چهار دهه فعالیت داشته و با وجود اینکه انقلاب‌های جهان دچار فرسایش شده‌اند، این انقلاب مردم جهان را شیفته خود کرده و ظالمان و ستمگران جهان را به وحشت انداخته است.

رئیس سازمان بسیج اساتید با اشاره به جنایت‌های آل‌سعود در منطقه و جهان، اظهار داشت: حرکت‌های جنون‌آمیز آل سعود نشان‌دهنده این است که آنها و رژیم صهیونیستی در محاصره نیروهای ما قرار گرفتند و تا زمانی که آمریکا در منطقه وجود دارد امنیت ما نیز خدشه‌پذیر است.

صلاحی با بیان اینکه تنها کشوری که برای اولین بار بدون کمک هیچ کشوری به دانش هسته‌ای دست یافت، ایران هسته‌ای است، گفت: درست است که صنعت هسته‌ای ما تا حدودی زمین‌گیر شده، اما اصل این دانش که همان دانشمندان هسته‌ای ما هستند همچنان وجود دارد.

وی افزود: فرهنگ جهادی در حوزه دفاعی و امنیتی کشور ما طی 8 سال جنگ تحمیلی در مقابل قدرت‌های جهان ایستاد و همین روند در صنعت هسته‌ای ایران دیده شد، به شکلی که قدرت دفاعی و امنیتی ماست که نه تنها به آمریکا، بلکه به قدرت‌های دیگر اجازه جسارت به ایران را نمی‌دهد.

رئیس سازمان بسیج اساتید افزود: آمریکایی‌ها به بهانه اینکه ایران به عنوان قدرتی در پشت سوریه ایستادگی می‌کرد، تصمیم گرفتند به این کشور حمله کنند و بهانه استفاده از سلاح‌های شیمیایی را علت این حمله اعلام کردند، البته این سلاح‌هایی بود که از آمریکا توسط ترکیه وارد سوریه شده بود و به دست تروریست‌ها داده شده بود.

صلاحی تاکید کرد: آمریکایی‌ها اگر جرات حمله به ایران را داشتند طی 37 سال گذشته در این حمله لحظه‌ای درنگ نمی‌کردند.

وی با اشاره به رفتار آمریکایی‌ها در قبال صداقت جمهوری اسلامی ایران و مسئولان ایران، گفت: رئیس‌جمهور ما به آمریکایی‌ها احترام گذاشته و اخلاق و ادب را رعایت می‌کند، اما آمریکایی‌ها در مقابل این احترام ادعا می‌کنند که دی ان ای ایرانی‌ها خراب است و باید اصلاح شود.

وی با بیان اینکه پایه‌های نظام جمهوری اسلامی ایران به درک مردم است، نه اهداف و کارتل‌های اقتصادی، تاکید کرد: تنها برگی که آمریکایی‌ها علیه ما دارند حوزه اقتصاد است و ما باید با فرهنگ و مدیریت جهادی و همچنین با روحیه شهادت‌طلبی وارد عرصه اقتصادی شویم.

رئیس سازمان بسیج اساتید اضافه کرد: ایران بازاری 80 میلیونی دارد و اطراف ما نیز بازار 400 میلیونی قرار دارد. اگر مدیران ما جهادی عمل کنند و با فرهنگ جهادی به مردم و دانش‌آموخته‌های کشور اعتماد کنند، می‌توانند مانند موفقیتی که در عرصه هسته‌ای نصیب کشور شد و در طول 6 ماه اورانیوم 3 درصد را به 20 درصد رساند در این عرصه هم موفق باشد.

صلاحی در پایان خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها به دنبال دور زدن لغو تحریم‌ها علیه ایران هستند، زیرا آنها 20 بار پس از ژنو ما را تحریم کردند، اما مردم ما و مسئولان از این روند فهمیدند که نمی‌توان به آمریکا اعتماد کرد.

انتهای پیام/


  
عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه انتخاب زنگنه به وزارت نفت تمامی اسناد فساد در پرونده کرسنت را زیر سوال برد و موجب رای دادگاه علیه ایران برای پرداخت جریمه میلیاردی شد،گفت: در زمان زنگنه 57.7 میلیارد دلار عدم‌النفع ایران از کاهش قیمت نفت بوده است.

به گزارش مشرق، مهرداد بذرپاش عضو هیئت رئیسه مجلس و نماینده مردم تهران در مجلس در نشست خبری که صبح امروز  با موضوع قراردادهای جدید نفتی و پرونده کرسنت برگزار شد طی سخنانی به مسئله پرونده هسته‌ای ایران اشاره کرد و گفت: به زمان توافق شده برای کاهش تحریم‌ها و اقدامات مشترک ایران و طرف‌های غربی در چارچوب برنامه جامع اقدام مشترک یعنی برجام نزدیک شده‌ایم.

وی گفت: خبرهایی غیررسمی مبنی بر اینکه قلب راکتور اراک نیز خارج شده است شنیده می‌شود که هنوز از سوی منابع رسمی تایید نشده است.

* 25 تحریم جدید پس از توافق ژنو علیه ایران اعمال شد

عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه همواره اعلام کرده‌ایم که به طرف غربی اطمینان نداریم گفت: گواه این ادعا این است که پس از توافق ژنو شاهد 20 تحریم جدید و پس از برجام شاهد 5 تحریم علیه ایران بوده‌ایم.

بذرپاش با بیان اینکه خبرهایی مبنی بر اینکه سلسله تحریم‌های جدیدی  متشکل از مجلس نمایندگان و مجلس سنا علیه ایران عزیزمان وضع می‌شود که ما همواره ایراد اساسی که به این مسئله داشتیم این بوده است که داور طرف مقابل مشخص نیست.

وی گفت: داور طرف ما در صورت نقض اقدامات  آژانس است و می‌تواند گزارش خود را در خصوص فعالیت ایران به شورای حکام ارائه دهد اما داور طرف مقابل مشخص نیست و چون داوری تعیین نشده است نمی‌توان در خصوص آنها انجام دهند به نهاد خاصی شکایت کرد.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یکی از ایرادات اساسی این است که داور طرف مقابل معلوم نیست اما داور طرف ما اژانس است. آنها می توانند به سازمان ملل و 1+5 بگویند که ایران باید این اقدام را انجام باید می‌داد اما انجام نداده است. اما داور طرف مقابل مشخص نیست و نمی‌توان به نهاد خاصی شکایت کرد مانند قانون جدیدی که درباره ویزا وضع کردند که حتی تیم مذاکره کننده  نیز در برابر آن واکنش نشان داد و این درحالی است که داوری برای طرف مقابل ایجاد نشده و ما نمی‌توانیم به آن بگوییم که برجام نقض  شده و اگر ما هم بگوییم برجام نقض شده آنها طبیعتاً نمی‌پذیرند. لذا باید ید حواسمان باشد که ضررهای بیشتری متحمل نشویم.

*وزارت زنگنه در نفت اسناد فساد کرسنت را زیر سوال برد

بذرپاش در ادامه با اشاره به موضوع قرارداد کرسنت گفت:  در قرارداد فاجعه بار کرسنت بعضاً درباره آن محدودیت‌هایی برای رسانه‌ها ایجاد شد که کار درستی نبود زیرا این حق مردم که این موضوع را بدانند. در این قرارداد در سال 2001 با قیمت تقریباً نصف منطقه و بعضا در طرف‌های جهانی تا یک چهاردهم قیمت جهانی گاز ما معاله‌ای انجام دادیم و توافقی کردیم با شرکت کرسنت، فارغ از اینکه این قرارداد به لحاظ عددی تعجب برانگیخته بود.

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه در زمان قرارداد بین کارشناسان و مدیریت خیلی گوش شنوایی نبود و قرارداد منعقد شد، گفت: در دادگاه بین المللی لاهه پرونده مکشوف شد، اسنادی ارائه دادیم که فساد در این قرارداد وجود دارد و در وزارت نفت وقت منعقد شده است. در دادگاه بین المللی نمی شود قراردادی را نقض کرد الا اینکه دارای فساد بوده است.

بذرپاش گفت: در مجلس هم مخالفت انتخاب آقای زنگنه بودیم و دلیل اصلی آن این بود که با انتصاب مجدد وی بر وزارت نفت فساد این پرونده نفی می شود و این سندی می‌شود که چطور قرارداد با این میزان ادعا از طرف ایران گفته می شود که دارای فساد است ولی متولی وقت همان قرارداد به منصب وزارت می رسد و به نوعی نقض این اسناد است. 

* وزارت نفت از ارسال اسناد فساد کرسنت به لاهه خودداری کرد

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: در زمان مخالفت با آقای زنگنه دادگاه لاهه به همین انتخاب استناد کرده و شکایت را رد کرده است. در مرحله بررسی مجدد است منتها از وزارت نفت خواسته شده که اسناد را بفرستند ولی نفرستادند. این عدم همکاری با دادگاه بین المللی به منزله یک زیان زیاد بر ایران است که حدود سالی یک میلیارد دلار طی ده سال تحمیل شده است.

بذرپاش گفت: ابهام‌های مختلفی در این پرونده وجود دارد از جمله اینکه این قرارداد در شورای وقت اقتصاد تصویب نشده است، ابهام در قیمت گاز در قرارداد، ابهام در وجود شرکت کرسنت از جمله این ابهامات است و ابهامات دیگری که در این پرونده هست و به نظر می‌رسد در دادگاه صالحه داخلی نیز باید بررسی شود. ما در مجلس اعتراضات زیادی کردیم در خصوص انتصابات افرادی که در این پرونده متهم هستند و این انتصابات در حال حاضر در سطح بین المللی به ضرر ایران شده است.

* صدای وارت نفت از فساد کرسنت هم مثل بقیه فسادها بلند شود

بذرپاش گفت: حال دوستانی که قرارداد کرسنت را منعقد کردند، باید به پرونده ها رسیدگی و مجرمیت آنها ثابت شود و به حق مجازات خود برسند. البته رویکرد های سیاسی دولت با هدف فروکش کردن پرونده کرسنت در مجلس شورای اسلامی مسجل شده که هر وقت کرسنت مطرح می‌شود هزار و یک زمین و هوا فعال می‌شوند تا در مورد کرسنت صحبت نشود. اگر فساد بد است در همه ابعاد و در کمترین و بیشترین آن بد است ، نمی شود برخی فسادهای خوب و فسادهای بد داشته باشیم. اگر فساد بابک زنجانی بد است که حتما بد است و باید مجازات شود، فساد کرسنت هم باید بررسی شود.

* حضور وزرای دولت یازدهم در باشگاه خصوصی نفت و نیرو شائبه دارد

نماینده مردم تهران در مجلس در ادامه با اشاره به قراردادهای جدید نفتی که با عنوان آی پی سی رونمایی شده است، گفت: این قراردادها توسط کسانی رونمایی شده که تمام هنرشان قرارداد کرسنت بوده است. باشگاهی با نام باشگاه نفت و نیروی ایرانیان ایجاد شده که بسیاری از وزرا و مسئولان ارشد کشور عضو هیئت مدیره این باشگاه هستند و تسهیل قراردادهای نفتی یکی از اهداف این باشگاه است که ابهام دارد. باشگاهی که بسیاری از وزرا عضو آن هستند، معاونان رئیس جمهور هم همین طور. راه اندازی اینجور قراردادهای خصوصی سوء ظن ایجاد کند که چه اتفاقی رخ داده است.

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: در حوزه اقتصاد و عملکرد دولت، متأسفانه با دولت پرخرج و کم بازده مواجهیم. هزینه های جاری دولت متأسفانه سال 91 بیش از 89 هزار میلیارد تومان بوده است و سال  93 به 143 هزار میلیارد و سال 94 بالغ بر 170 هزار میلیارد تومان بوده است که ما با یک رشد فزاینده مواجهیم.

وی افزود: هزینه های جاری در این دولت به طور متوسط سالی 30 درصد رشد داشته است که این رقم در دولت قبل متوسط سالی 19 درصد بوده است.

عضو هیات رئیسه مجلس افزود: نقدینگی هم در این دولت رشد 100 درصدی داشته و به بیش از 910 هزار میلیارد تومان رسیده است.

بذرپاش با اشاره به اینکه افزایش 100 درصدی حجم نقدینگی آن هم در شرایط رکود اقتصادی کشور تعجب برانگیز است گفت: دلیل اصلی این موضوع رشد پایه پولی است که به دلیل تبدیل درآمدهای ارزی به ریال و تزریق آن به خزانه کل کشور است.

* تورم 35 درصدی 5 قلم کالای اساسی غذایی مردم در دولت یازدهم/سفره مردم کوچک تر شد

وی با اعلام اینکه البته باید بابت کنترل تورم از دولت تشکر کنیم، گفت: ولی دلیل اصلی کاهش تورم شوک ارزی در سال 90 است که به دلیل تحریم‌ها صورت گرفت. در واقع در چنین شرایطی  تورم به سوی صفر متمایل می‌شود؛ از میان 12 رقم کالایی برای محاسبه تورم 5 کالا بیشتر از دیگر کالاها اهمیت دارد که مربوط به اقلام آشامیدنی و خوراکی است. اگر مردم کاهش نرخ تورم را احساس نمی‌کنند به این دلیل است که قیمت این 5 قلم به طور متوسط سالانه 34 تا 35 درصد افزایش یافته است.

* جذب سرمایه گذاری خارجی پس از توافق ژنو تاکنون 50 درصد کاهش یافت

نماینده مردم تهران در مجلس با اظهار اینکه جذب سرمایه خارجی در دو سال و نیم گذشته شرایط خوبی نداشت گفت: هنر دیپلماسی این است که اثر مطلوبی بر سفره مردم بگذارد نه آنکه منجر به کوچک شدن آن شود. از توافق نامه ژنو تا کنون جذب سرمایه گذاری خارجی 50 درصد کاهش یافته این درحالی است که دائماً شاهد تردد هیئت‌های اقتصادی خارجی هستیم. مذاکراتی که تاکنون منجر به قرارداد نشده است.

* زیان 180 هزار میلیارد تومانی سهامداران بورس در دو سال اخیر

بذرپاش یکی از نشانه‌های سلامت اقتصاد کشور را فعالیت‌های بورس دانست و گفت: علائم حیاتی بورس خوب نیست طی دو سال اخیر 28 هزار واحد شاخص بورس کاهش یافته و از 89.5 هزار واحد به 62 هزار واحد رسیده است. در واقع دارائی‌های مردم در بورس 180 هزار میلیارد تومان کسر شده است.

وی با اذعان به اینکه مجلس نیز در این شرایط مقصر است توضیح داد: زمانیکه قیمت نفت کاهش می‌یابد دولت به دنبال افزایش قیمت حامل‌های انرژی‌ است. اگرچه اکنون دولت به دنبال ان است که قیمت بنزین را افزایش دهد اما این موضوع از سوی مجلس پذیرفته شده نیست و قطعاً در بودجه سال آینده این موضوع را لحاظ خواهیم کرد.

* جلوی گرانی بنزین را می‌گیریم

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه طبق قانون باید 50 درصد درآمدهای حاصل از آزادسازی قیمت به مردم داده شود گفت: وزارت نفت به بهانه طبقه بندی جایگاه‌ها در صدد است بنزین را گران کند. مجلس مخالفت خود را با این موضوع اعلام خواهد کرد.

* خسارت 54.7 میلیارد دلاری دیپلماسی ضعیف نفتی دولت یازدهم به کشور

بذرپاش با اظهار اینکه ضررهای زیادی از نقشه دوم طرف آمریکایی به اقتصاد کشور وارد شد، گفت: در اثر کاهش قیمت نفت 54.7 میلیارد دلار درآمدهای نفتی کشور کاهش یافت. این ناشی از دیپلماسی ضعیف انرژی ایران است. وزارت نفت می‌توانست با هماهنگی برخی اعضای اوپک با افت قیمت نفت مقابله کند.

وی با بیان اینکه دولت می گوید اتکای بودجه به نفت 25 درصد شد، تصریح کرد: عدم اتکای بودجه به درآمدهای نفتی زمانی هنر محسوب می‌شود که پول وجود داشته باشد نه اینکه به دلیل کاهش قیمت‌ها و کاهش درآمدهای نفتی مجبور به کاهش حجم درآمدهای نفتی در بودجه شویم.

* چینی‌ها می‌گویند « واقعاً مچکریم»

نماینده مردم تهران در مجلس با اعلام اینکه واردات از چین در 2.5 سال گذشته برابر با دولت سابق بوده است، گفت: دولت به جای اینکه نرخ بیکاری کشور را کاهش دهد نرخ بیکاری در چین را کاهش داده است. چینی‌ها می‌گویند « واقعاً مچکریم».

بذرپاش با تکرار اینکه مجلس در بخش نظارت نمره قابل قبولی نمی‌گیرد توضیح داد: مجلس علی رغم تصویب قوانین مناسب نتوانست بر اجرای این قوانین نظارت مناسبی داشته باشد؛ به طور مثال می‌توان به قانون مبارزه با قاچاق و ارز اشاره کرد، قانونی که در دو مجلس و با نظر دو دولت تدوین شد. اما به دلیل اینکه دولت زورش به دو وزارتخانه راه و شهرسازی و صنعت، معدن و تجارت نمی‌رسید عملاً این قانون بلااستفاده شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر سالانه 25 میلیارد دلار کالا به کشور قاچاق می‌شود علاوه براینکه این حجم از قاچاق درآمدهای دولت را کاهش می‌دهد موجب کاهش اشتغال و به خطر افتادن سلامت مردم نیز خواهد شد.

* همه کارهای کشور در رکود است غیر از کار قاچاقچیان

نماینده مردم تهران در مجلس افزود: در دولت گذشته برای مقابله با قاچاق کالا طرح ایران کد و شبنم اجرا شد اگر چه ایرادهایی به این دو طرح وارد بود اما دولت می‌توانست با طرحی جدید مشکلات طرح را برطرف کند. اما دولت یازدهم در همان ابتدای کار اجرای این دو طرح را متوقف کرد و بعد از گذشت دو سال هنوز طرحی در این زمینه ارائه نکرده است. این درحالی است که طرح‌های قبلی در کشورهای مترقی نیز مورد استفاده بود، در حال حاضر تنها بخشی که دچار رکود نشده است مربوط به فعالیت قاچاقچیان است.


منبع: تسنیم

  

حرکات و اجتماعات  مردمی، از نخستین روزهای شکل‌گیری انقلاب اسلامی، جزئی از ماهیت و ذات انقلاب بود و در کلام امام راحل عظیم‌الشان، از جمله رموز پیروزی و بقاء انقلاب قلمداد شده است. درمقابل همیشه جمعی بودند که مردمی بودن امور را مانع نظم و انضباط دانسته و معتقد بودند که مردم باید به خانه‌هایشان برگردند! و هنگامی هم که دستشان رسید، اغلب نهادهای مردمی را منحل کردند! اما واقعیت این است که اگر قرار بود انقلاب اسلامی بدون حضور و حمایت مردمی و تنها با تکیه به تدبیر سیاسیون اداره شود، هرگز به قله‌های سربلندی و افتخار کنونی نمی‌رسید. اما این نعمت الهی - همچون بسیاری دیگر از نعم- در کنار برکاتش، آفاتی دارد که ناشی از عدم مراقبت و دوراندیشی است. از آن جمله می‌توان به برخی حرکات اشاره کرد که زمینه را برای نفوذ بدخواهان و بداندیشان فراهم می‌کند. آنچه در ایران و در مقابل سفارت رژیم عقب مانده آل سعود اتفاق افتاد، حضور مردمی حق‌طلب بود اما حوادث بعدی، صورت مسئله را عوض کرد و زمینه مسائلی دیگر را پدید آورد. تا آنجا که برخی کوشیدند جای مسئله اصلی  را با مسئله فرعی دیگر عوض کنند و از این رهگذر، دشمن اصلی و نوکرانش را در حاشیه امن قرار دهند و آن را به سرپوشی برای ضعف و کم‌کاری‌های خود تبدیل کنند! در اینکه ورود به سفارت و اقدامات بعدی، ناپسند و نادرست بود و به اعتبار فرمایشات رهبر عزیز انقلاب در ماجرای سفارت دولت خبیث انگلیس، مورد نهی صریح قرار گرفته بود، تردیدی نیست. این موضوع اساسا محل مناقشه نیست. اما درباره اتفاقات بعد از حادثه و ریشه‌های آن، دو نکته را نباید از نظر دور داشت:
1- این حادثه نخستین حادثه تاریخ از این دست نبود و ما برای مواجهه با آن الگویی روشن در دست داریم. در زمان حیات پیامبر عظیم‌الشان اسلام،گروهی از مسلمانان، به فرمان ایشان، به ماموریت شناسایی و اطلاعاتی اعزام می‌شوند. آنها در محل ماموریت، دشمن را بسیار آسیب‌پذیر می‌بینند. همین امر سبب می‌شود که برخی از آنها بر خلاف ماموریتشان، فرصت را از دست نداده، طی کارزاری کوتاه، عده‌ای از کفار و مشرکین را هلاک کنند! این رخداد در ماه حرام اتفاق می‌افتد و حربه تبلیغاتی بزرگی  بدست مشرکین می‌دهد تا مسلمانان را افرادی لاابالی و غیرپایبند به آیین‌های مقدس و محترم معرفی کنند. (حرمت قتال در ماه‌های حرام، منحصر به اسلام نیست و پیش از اسلام نیز در بین اهالی جزیره‌العرب رایج بود) این فضای تبلیغاتی مسموم، سبب مراجعه مسلمین به پیامبر و پرسش از درستی یا نادرستی این کار و اصل جنگ در ماه حرام گردید. خداوند متعال سفیر وحی را به جانب پیامبر روانه کرد و اینگونه فرمود: «یَسْئَلُونَکَ عَنِ الشَّهْرِ الْحَرامِ قِتالٍ فیهِ قُلْ قِتالٌ فیهِ کَبیرٌ وَ صَدٌّ عَنْ سَبیلِ اللَّهِ وَ کُفْرٌ بِهِ وَ الْمَسْجِدِ الْحَرامِ وَ إِخْراجُ أَهْلِهِ مِنْهُ أَکْبَرُ عِنْدَ اللَّهِ وَ الْفِتْنَة أَکْبَرُ مِنَ الْقَتْلِ  (ای پیامبر) از تو درباره ماه حرام و قتال در آن مى‏پرسند. بگو قتال در ماه حرام گناهى بزرگ است ولى جلوگیرى مشرکین از راه خدا و کفر به آن و جلوگیریشان از رفتن شما به مسجدالحرام و بیرون کردن مؤمنین از آنجا نزد خدا گناه بزرگترى است چون فتنه است و فتنه جرمش از قتل بزرگتر است.» ( سوره بقره آیه 217) می‌بینیم که خداوند متعال در آیه فوق، رفتار مسلمانان را صراحتا تقبیح می‌فرماید و آن را مصداق فعل حرام و نافرمانی الهی معرفی می‌کند، اما بلافاصله با بازگشت به موضوع اصلی یعنی عناد و دشمنی کفار با مسلمانان در امور مختلف، ضرورت توجه به مسئله مهم و محوری و بالاتر دانستن فتنه‌انگیزی از قتل را به آنها می‌آموزد و اینکه رخدادهای جانبی هر چند قابل توبیخ و شایسته محکوم کردن هستند ولی این توبیخ و محکومیت نباید مسئله اصلی را به حاشیه براند.
2- اما فارغ از آنچه شد و آنچه باید انجام بشود، ریشه‌یابی ماجرا و چرایی این رخداد و موارد مشابه بسیار مهم و حائز اهمیت است. حفظ اقتدار سیاسی و عزت مردم یک کشور، از بدیهی‌ترین و ابتدایی‌ترین وظایف یک دولت است و در این موضوع تفاوتی بین یک کشور قدرتمند و غیرقدرتمند، مسلمان و غیرمسلمان و ... وجود ندارد. در اصل مردم یک کشور، با انتخاب حاکمان و مسئولان اجرایی، آنها را به عنوان وکیل برای انجام امور مختلف انتخاب می‌کنند و اینکه لفظ «خدمتگزار» برای مسئولان مورد استفاده قرار می‌گیرد، حقیقتی از این جنس است. حال اگر مدیران اجرایی، در عمل به وظایف خود کوتاهی کنند چه اتفاقی می‌افتد؟ مثلا اگر در تامین امنیت غفلت شود، بدیهی است که مردم خود به مبارزه با راهزنان و گردنه‌گیران بر می‌خیزند و در این مسیر ممکن است نسبت به آنچه که باید، زیاده‌روی صورت بگیرد. اینجا نباید و نمی‌توان تنها به سراغ شخص خاطی رفت و او را مواخذه کرد که چرا چنین و چنان کردی!؟ بلکه علاوه بر او و پیش از او، آن که با اهمال و کوتاهی سبب فراهم آمدن چنین وضعیتی شده، مستحق ملامت و سرزنش و مواخذه است. حال باید پرسید آیا در ماجراهای بین ایران و رژیم آل سعود، مسئولان ما به وظایف خود عمل کردند و عزت و حیثیت مردم را حفظ کردند یا نه و با رفتار خود سبب سرشکستگی و پدید آمدن حس خشمی فروخورده در مردم شدند!؟ پاسخ این پرسش ابدا دشوار نیست! بدون کمترین تردیدی و با مروری بسیار کوتاه بر کارنامه مناسبات مشترک، در می‌یابیم که انفعال دیپلماتیک، سبب وضع موجود شده است. آیا جز این است که حمله به سفارت ایران در لبنان و انفجار تروریستی در برابر آن که منجر به شهادت تنی چند از بهترین فرزندان ایران و یاران حزب‌الله شد، به اذعان و اعلام منابع اطلاعاتی، به اشاره و دستورمستقیم رژیم آل سعود انجام شده بود؟ آیا وقتی شاه ماهی اطلاعاتی آل سعود و عامل ویژه بندر بن سلطان -  شاهزاده خبیث و ضد ایرانی آل سعود- در بیروت به دام افتاد، این حکام وهابی آل سعود نبودند که بلافاصله وی را در زندان به قتل رساندند تا راز جنایات و خباثت‌هایشان بر ملا نشود!؟ در مقابل این رفتار آل سعود، ما چه کردیم!؟ آیا سفارت ایران در بیروت، حریم دیپلماتیک ما نبود و تنها سفارت آنها واجد وصف مذکور است!؟ در جریان حادثه تلخ فرودگاه جده، جز قطع عمره (که در اصل بریدن پای عمره‌گزاران ایرانی از کانون اجتماع مسلمین بود) کدام اقدام دیپلماتیک و قانونی دولتمردان، از خشم مردم  کاست؟ اعاده حیثیت مخدوش دو فرزند کشورمان به کجا انجامید؟ در واقعه هولناک و جانکاه منا، مسئولان دولتی و مدافعان دیپلماسی لبخند و تنش‌زدایی چه کردند!؟ آیا جز این بود که حتی برای رفتن به حجاز هم مشکل داشتند و آیا جز این بود که تمنا و واسطه‌تراشی آنها برای جلب نظر مساعد جنایتکاران آل سعود ثمری نداشت و وزیر بچه‌سال سعودی، رفتاری زننده با مسئولان طراز اول ما داشت!؟ آیا جز این بود که رئیس جمهور حاضر نشد سفر به نیویورک را رها کند و به کشور برگردد و تنها بعد از بالا گرفتن فشار افکار عمومی و چالش ناکارآمدی دیپلماسی دولت، چند ساعت زودتر از برنامه،به ایران بازگشت!؟آیا اگر خروش حیدرگونه رهبر عزیز انقلاب نبود،تمناهای دیپلماسی دولت یازدهم آلام مردم را درمان می‌کرد و خشم و بغض مردم را درمانی بود؟واقعیت این است که در آن ماجرای تلخ، رژیم آل سعود اوج رذالت و پستی خود را  با مرگ هزاران نفر از حجاج بیت‌الله‌ الحرام نشان داد و در کشورمان هم دستگاه دیپلماسی، اوج ضعف و ناتوانی را! و تنها فریاد الهی و تهدید و صولت رهبر انقلاب بود که کارگر افتاد و جانیان وهابی را به جای خود نشاند. و بالاخره آیا جز این است که - حسب چندیدن اظهار نظر صریح رئیس جمهور محترم و معاون اول ایشان- توطئه آل سعود و همدستی آنها با شیطان بزرگ، نفت 120 دلاری را به زیر 30 دلار رسانده است؟ اما واکنش دولت در عرصه دیپلماسی و دیپلماسی انرژی چه بود!؟ جز آنکه وزارت نفت ما صراحتا بر افزایش تولید ایران و تامین امنیت انرژی جهانی(!) تاکید کرد، چه واکنشی را شاهد بودیم!؟ آیا جز این بود که در همان ایام و در حالی که کوتاه زمانی از فاجعه منا گذشته بود، دولت از گشودن «فصل نوینی از مناسبات با عربستان» سخن گفت و خشم و حیرت همگان را موجب شد!؟ چندین و چند فقره دیگر از این موارد را می‌توان برشمرد و نشان داد که دولت در عرصه دیپلماسی تا آنجا عقب نشسته که حتی سودان و جیبوتی و ... ما را با قطع رابطه، مورد حمله قرار می‌دهند! آیا بهتر نبود با یکی از این حوادث، دولت ما پیش‌دستی می‌کرد و سفیر رژیم آل سعود را اخراج می‌کرد!؟ مثلا جان بیش از 500 ایرانی، به اندازه پرده‌های آتش گرفته سفارت وهابی‌های ضد اسلام ارزش نداشت!؟
اکنون ضمن آن که به عنوان یک اقدام ضروری بایستی با عوامل حادثه‌ برخورد شود و چنانچه دست‌های آلوده‌ای در کار بوده است، شناسایی و مجازات شوند، نباید علت‌ها را در حاشیه امن پنهان کرد!؟ آیا معاون استاندار یا فلان مقام انتظامی بیشتر مستحق شماتت و مواخذه‌اند یا کسانی که با تساهل غیرقابل توجیه در مقابل حرمت‌شکنی‌های بیگانگان، به جای حس عزت، طعم تلخ بی‌احترامی به مردم در برابر دون‌پایگان و فرومایگان آل سعود را برایشان رقم زده‌اند؟! متاسفانه همین حالا هم شاهد آنیم که رفتار عجیب و غیرقابل قبول دولتمردان ما ادامه دارد. این روزها وزیران آل سعود به دریوزگی از این کشور به آن کشور می‌روند و با پول‌های باد آورده نفتی،  دولت‌ها را مجاب به قطع یا کم کردن رابطه با ما تحریک می‌کنند. ثمر آن را هم می‌بینیم و شاهدیم. در آخرین نمونه دولت تاجیکستان، اعزام دانشجویانش را به ایران، به بهانه «عدم وجود امنیت» متوقف می‌کند!  و متاسفانه نمایندگان مجلس تنها چند ساعت پس از اقدام گستاخانه و بی‌شرمانه تاجیکستان، موافقت‌نامه همکاری امنیتی و انتظامی میان دولت ایران و جمهوری تاجیکستان را تصویب کردند! و نمی‌اندیشند که برای احترام به عزت مردم ایران چند روز دست نگه دارند! واقعا آن همه وعده برای حفظ عزت ایران و ایرانی همین‌ها بود!؟
حسین شمسیان

  
عضو فراری حلقه کیان می‌گوید اصلاح‌طلبان بدون سر و صدا در حال فاصله‌گیری از موسوی و کروبی هستند در حالی که خاتمی هم با آنها در جنبش (فتنه) سبز همراهی کرده است.


مجید محمدی در بحبوحه فتنه سبز تصریح کرده بود جنبش سبز فراتر از بحث‌های انتخاباتی یا حتی مخالفت با رهبری و نظام، دنبال معارضه با اسلام است تا جایی که بتوان شرابخواری و کشف حجاب کرد و مشکل اصلی سر راه جنبش خود اسلام است.
وی اخیراً ضمن مقاله‌ای در وبسایت رادیو فردا  نوشت: نیروهای اصلاح‌طلب از اعتماد پایین به خود رنج می‌برند و همین آنها را در موضع شکست قرار می‌دهد.
وی درباره «فاصله‌گیری اصلاح‌طلبان از موسوی و کروبی» نوشت: حکومت در رام کردن اصلاح‌طلبان و پایین آوردن انتظارات آنها از خود و انتظارات جامعه از آنها بسیار موفق عمل کرده است. علی تاجرنیا عضو مجلس ششم در مصاحبه با ایسنا و درباره اعتراضات سال 88 می‌گوید: «واقعیت مطلب این است که باید بین اصلاح‌طلبان و کاندیدای اصلاح‌طلب تفکیک قائل شد؛ در واقع کاندیدای اصلاح‌طلبان در سال 88 برای حضور در انتخابات خاتمی بود.» (ایسنا، 3 بهمن 1393) تاجرنیا در فاصله‌گیری از موسوی و کروبی و رهنورد و جایگزین کردن آنها با خاتمی متوجه نیست که خاتمی نیز از سران فتنه به حساب آمده و علاوه بر ممنوع‌الخروج بودن، صدا و تصویر و گزارش از وی در رسانه ها ممنوع است. عضو فراری حلقه کیان همچنین درباره «جدایی عاطفی از روحانی» نوشت: سعید حجاریان مشاور خاتمی و عضو شورای شهر اول برای جداکردن حساب اصلاح‌طلبان از روحانی بالاخص در آستانه انتخابات مجلس می‌گوید: «روحانی چند ماه دیگر گرفتاری‌های عجیب و غریبی خواهد داشت؛ بی‌پولی، پروژه‌های عمرانی، اخراج کارگران، ناتوانی در پرداخت یارانه و حتی بخشی از حقوق دیگران... ما چاره‌ای جز دفاع از روحانی نداریم... شکست روحانی شکست ما نیست. او اصلاح‌طلب نبوده است.» (اعتماد، 24 اسفند 1393)
وی خاطرنشان کرد: اصلاح‌طلبان از یک سو می‌دانند که نمی‌توانند به طور مستقل و بدون نسبتی با بخشی از حکومت به صحنه انتخابات حتی پا بگذارند، چه برسد به این که موفق شوند. اما از سوی دیگر متوجه‌اند که دولت روحانی کارنامه قابل توجهی در حوزه اقتصاد و جامعه و سیاست و فرهنگ نداشته و نمی‌توان با اتکا به آن به صحنه آمد. به همین دلیل است که حجاریان می‌خواهد حساب اصلاح طلبان را از دولت روحانی جدا کند در عین آن که حاضر نیست از آن جدا شود (طلاق عاطفی).

  
شعار انتخاباتی افراطیون مدعی اصلاح‌طلبی، توهین به شعور افکار عمومی است.


اصلاح‌طلبان شعار «امید و آرامش- رونق اقتصادی» را به عنوان شعار انتخاباتی برگزیده‌اند و این در حالی است که پرونده و کارنامه دو دهه اخیر آنان انباشته از سیاه‌نمایی، و تزریق ناامیدی و بی‌ثباتی به جامعه بوده و به اعتبار سیاست‌بازی و ترویج آنارشیسم و بی‌قانونی، یکی از عوامل مهم نابسامانی‌های اقتصادی بوده‌اند.
احمد شیرزاد از افراطیون فراکسیون مشارکت در مصاحبه با آریا مدعی شد: شعار انتخاباتی اصلاح‌طلبان گمشده دهه گذشته است و اتفاقات یک دهه گذشته باعث شد در زندگی‌های امروزی چیزی به اسم امید و آرامش وجود نداشته باشد.
همچنین محمود میرلوحی دیگر عضو حزب منحله مشارکت در مصاحبه با روزنامه اعتماد گفت: وقتی دوستان درباره شعار انتخاباتی بحث می‌کردند، متوجه شدیم که آنقدر شعارهای متعدد در کشور تکرار شده که به سمت هر کدام برویم می‌بینیم که از صدر تا ذیل و از ازل تا ابد همه را گفته‌ایم. شعارهایی که وعده تحقق آنها را داده بودیم. متأسفانه فضای جامعه شاهد بوده که همه گفته‌اند اقتصاد را متحول می‌کنیم؛ ژاپن اسلامی درست می‌کنیم؛ همه چیز ارزان می‌شود؛ قیمت‌ها تثبیت می‌شود و دنیا و آخرت را آباد می‌کنیم. لذا وقتی دوستان می‌خواستند شعار انتخاباتی را برگزینند به شدت این دغدغه وجود داشت که شعاری تکراری و روتین نباشد. حتی مسئله بر سر این بود که اساساً شعار انتخاب کنیم یا خیر. اصلاح‌طلبان به این جمع‌بندی رسیدند که به هر صورت باید شعاری انتخاب شود. لذا با توجه به نگاه جریان اصلاح‌طلبی این شعار برگزیده شد.
وی همچنین گفته است: انتخابات بار دیگر می‌خواهد به مردم بگوید که می‌خواهد زندگی مردم بچرخد؛ خواستار رفاه و رونق اقتصادی است؛ به دنبال درمان رکود است؛ مسائل ازدواج جوانان و درمان ناهنجاری‌های اجتماعی همه در گروی رونق اقتصادی است. لذا جریان اصلاحات این شعار را انتخاب کرد. موضوعات زیادی مطرح بود ولی تصمیم نهایی بر این سه پیام بود.
اصرار افراطیون مدعی اصلاح‌طلبی بر ادامه سیاست شعاردهی و در باغ سبز نمایی در حالی است که پس از 2 سال و نیم هیاهو، دعاوی این طیف باید به ثمر می‌نشست و مردم ثمر رونق اقتصادی- و نه رکود اقتصادی تشدید شده به شهادت آمار و ارقام دولتی- را مشاهده می‌کردند.
اخیراً حسین راغفر از اقتصاددانان اصلاح‌طلب در مصاحبه با روزنامه اطلاعات تصریح کرد: «نتیجه سیاست‌های اقتصادی دولت، تشدید فقر و نابرابری است. سیاست خروج از رکود کاملاً بی‌خودی است... بانک‌ها، پتروشیمی‌ها و بنگاه‌های بزرگ، سیاست‌های اقتصادی را به دولت دیکته می‌کنند؛ گرچه اسم این سیاست، خروج از رکود است اما اینها عملاً باعث می‌شود که جامعه فراتر از مرزهای نگرانی برود. اخیراً بحث خصوصی‌سازی آموزش و پرورش و بهداشت مطرح شده که نتیجه این خصوصی‌سازی چه می‌تواند باشد جز بدتر شدن وضعیت جامعه».
وی با تأکید بر اینکه بازار اقتصاد، از دستفروشان تا پتروشیمی را دربر می‌گیرد، افزود: متأسفانه امروز فقط پتروشیمی را می‌بینیم و نامه چهار وزیر به رئیس جمهوری نیز در راستای حمایت از این پتروشیمی‌ها بود نه چیز دیگر؛ در حالی که برای حمایت از پتروشیمی‌ها، گازوئیل کشاورز چند 10 برابر شده و کسی به آن اشاره نمی‌کند.
وی همچنین گفته است متأسفانه در طرح‌های اقتصادی، اصلاً مردم دیده نمی‌شوند.

  
نمایندگان مجلس تاکید کردند: مردم اجازه نخواهند داد تا مجلس دهم تریبون شیفتگان آمریکا و غرب شود از این رو با حساسیت و دقت نمایندگان مجلس آتی را انتخاب خواهند کرد.

سرویس سیاسی -

نگاه به پرونده عملکرد مجلس ششم می تواند مولفه های اساسی لازم جهت ایجاد یک مجلس معیار را نشان دهد. مجلس ششم با کارنامه ای پرحاشیه و ساختار شکن در نزد افکار عمومی شناخته می شود؛ از حاشیه سازی های مجلس ششم می توان اعتراض به اعتبار نامه نمایندگان اصولگرای مجلس، اصلاح قانون مطبوعات،  نامه موسوم به جام زهر نمایندگان به رهبر انقلاب و نیز تحصن در اعتراض به شورای نگهبان در رد صلاحیت ها را نام برد که همگی در جهت ضربه زدن به منافع ملی می تواند ارزیابی شود.
رهبر معظم  انقلاب شنبه هفته جاری (19 دی) در دیدار با مردم قم  فرمودند: مجلسی که در قضیه هسته ای و دیگر مسائل مقابل دشمنان بایستد و شجاع، مستقل و آزاد، حرفها و مواضع ملت را بیان کند با مجلسی که در مسائل گوناگون حرفهای دشمن را تکرار می کند، از زمین تا آسمان تفاوت دارد.
بیان رهبر معظم انقلاب به خوبی نشانگر اهمیت مجلس و نمایندگان حاضر در آن در ساخت آینده یک کشور است، از این رو مردم جامعه باید با نگاهی تیز بین و بهره گیری از تجربه مجالس گذشته دست به گزینش زده و افرادی را به عنوان وکلای ملت به مجلس بفرستند که بتواند از اقتدار و عزت کشور دفاع کند.
در همین ارتباط اسماعیل کوثری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با کیهان ابراز داشت:  مجلس ششم نه تنها به نفع مردم کار نمی کرد بلکه در جهت ضرر مردم و کشور حرکت می کرد و اقداماتی انجام می داد که در جهت منافع بیگانگان بود .
وی با اشاره به اینکه مجلس ششم در روز روشن  در پازل دشمن  حرکت می کرد اظهار داشت : مجلس ششم از ابتدا تا انتها به دنبال بحران سازی و ضربه زدن به نظام بود و متاسفانه در آن دوره عده ای به دنبال تعطیلی مجلس بوده و  لوایحی را مطرح می کردند که به ضرر منافع ملی کشور بود .
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به اینکه امروز نیز جریانی قصد دارد تا نمایندگانی از همان تبار را در غفلت دستگاه‌های اجرایی وارد مجلس بکند خاطرنشان کرد: مردم با دقت و حساسیت نمایندگان را انتخاب و به آنها رای دهند و افرادی را به عنوان وکلای ملت برگزینند که به ضرر منافع ملی اقدام نکنند.
کوثری با تاکید بر اینکه نمایندگانی باید به مجلس وارد شوند که در قبال نظام و انقلاب امتحان خوبی پس داده باشند تصریح کرد : همه دستگاه های نظارتی باید به خوبی به وظایف خود عمل کنند و از سوی دیگر مردم نیز با آگاهی و شناخت انتخاباتی انجام دهند که راه نفوذ عوامل دشمن به مجلس را ببندند.
در ادامه زهره طیب زاده نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با کیهان با اشاره به اینکه مردم به مجلسی که سخنگوی آمریکا باشد رای نخواهند داد گفت : مجلسی در راس امور است که خواست آحاد جامعه را بیان کند و تاریخ نظام اسلامی نشان داده است که خواست مردم در مبانی و آرمان های انقلاب اسلامی و جهت گیری های نظام اسلامی خلاصه می شود .
وی با اشاره به اینکه هرساله مردم با حضور در راهپیمایی روز قدس و 22 بهمن مطالبات اصیل خود را فریاد می‌زنند اظهار داشت : بدون تردید مجلسی که نتواند حرکت خود را نسبت به آرمان های انقلاب اسلامی و نیز مبانی روز قدس هماهنگ کند قطعا از سوی مردم طرد خواهد شد .
طبیب زاده با اشاره به اینکه مجلس ششم تنها دوره ای در تاریخ مجلس شورای اسلامی است که پر تنش و مغایر با آرمان های انقلاب حرکت می‌کرد تاکید کرد : ملت ایران ثابت کرده اند که با هیچ فردی عقد اخوت نبسته‌اند و هرکسی اگر خارج از آرمان‌های انقلاب شعار بدهد صف شان را از آنها جدا خواهند کرد .
این نماینده مجلس نهم اضافه کرد: مردم اجازه نخواهند داد که مجلس دهم تریبون شیفتگان آمریکا شود.
وی در پایان تصریح کرد :  مردم در انتخابات مجلس دهم انتخابی توام با بصیرت و آگاهی انجام خواهند داد و نخواهند گذاشت مجلسی به مانند مجلس ششم به وجود بیاید .
همچنین بهرام بیرانوند نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مجلس باید خلاصه فضائل مردم باشد اظهار داشت : مجلس در نظام اسلامی باید با صدای بلند حرف‌های مردم را بزند و اهداف آنان را دنبال کنند که در غیر این صورت شاهد هستیم که مردم با مجلسی ناهمگون برخورد خواهند کرد همان‌طور که با مجلس ششم رفتار کردند .
وی با اشاره به اینکه مشکل اصلی مجلس ششم این بود که همچون دولت وقت اولویت خود را مسایل دیگری قرار داده بود، در حالی که مردم با مشکلات اقتصادی دست به گریبان بودند، خاطرنشان کرد : مجلسی می تواند نمره قبولی از افکار عمومی بگیرد که خطوط قرمز نظام اسلامی را رعایت کند و در مقابل دشمنان منافع ملی ایستادگی کند که در این صورت از حمایت مردم برخورددار است ودر غیر این صورت ملت با هیچ کسی عقد اخوت نبسته اند.
حمید رضا حاجی بابایی نماینده سابق مردم همدان در مجلس ششم شورای اسلامی در گفت و گو با کیهان بااشاره به اینکه مجلس ششم، جنجالی‌ترین دوره قانون‌گذاری در تاریخ انقلاب بود گفت : مجلس ششم در بین مجالس از ویژگی‌های خاص و شرایط ویژه ای  برخوردار بود .
وی افزود : نمایندگان مجلس ششم در مجموع از مسیر انقلاب و گفتمان امام و رهبری خارج شدند ؛متاسفانه در مجلس ششم مسائلی مطرح شد که با چهارچوب های اصلی نظام در تضاد بود .
حاجی بابایی اظهار داشت : در آن دوره اکثریت مجلس که در دست اصلاح طلبان بود طرح دو فوریتی را مطرح کردند که به دنبال آن بود تا بحث هسته ای را ملغی کند و کشور را از گردونه پیشرفت خارج سازد.
وی با تاکید بر اینکه بزرگ ترین اشتباه مجلس ششم بعد از جنجال سازی و حاشیه سازی برای نظام اسلامی به استعفای دسته جمعی نمایندگان اصلاح طلب مجلس و سعی آنان در تعطیل کردن مجلس بود، ابراز داشت : پایان دوره مجلس ششم با جنجال آفرینی و سناریوی تحصن و طرح استعفای دسته جمعی همراه بود این تنها نمونه ای بود از عملکرد جناحی و سیاسی مجلس ششم که آن را نزد افکار عمومی و قضاوت مردم نامطلوب جلوه داد.
وی ادامه داد :  این در حالی بود که مطالبات حقیقی مردم از سوی این مجلس نادیده گرفته شده و حرکتی جدی در حل مشکلات معیشتی مردم و رفع فقر و بیکاری و تورم و... انجام نگرفت.
حاجی بابایی با اشاره به اینکه نمایندگان اصلاح طلب مجلس به دنبال  آن بودند تا جام زهر دیگری را به نظام اسلامی تحمیل کند خاطر نشان کرد : در سال 1381،  127 تن از نمایندگان اصلاح طلب مجلس ششم نامه ای برای رهبر معظم انقلاب اسلامی  نوشتند مبنی بر اینکه شرایط به گونه‌ای شده که ضروری است رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز همانند امام (ره) جام زهر دیگری را بنوشد.
وی تاکید کرد : ما شاهد بودیم که چند روز بعد از نوشتن آن نامه ، رهبر معظم انقلاب اسلامی، در بیاناتی صریح با تاکید مواضع اصولی انقلاب و نظام اسلامی در برابر نظام سلطه و آمریکا، فرمودند؛ امروز آمریکا به مراتب ضعیف تر از قبل شده و جمهوری اسلامی مقتدرتر از گذشته می باشد و اگر آمریکا به ملت ایران حمله کند، شکست سختی خواهد خورد.
نماینده مجلس ششم  با اشاره به اینکه تاکیدات رهبر انقلاب مبنی  برشکل گیری مجلس خوب و انقلابی برای آن است تا جلوی دسیسه های دشمنان گرفته شود تصریح کرد : فتنه 88 نشان داد که هنوز توطئه‌های نظام سلطه بر علیه ملت ایران به پایان نرسیده است و آمریکایی‌ها هرگاه فرصتی پیدا کنند به بهانه های مختلف به دنبال نفوذ و ضربه زدن به کشور هستند که به همین خاطر مجلس باید با شجاعت و بصیرت از دستاوردهای انقلاب اسلامی پاسداری کند .

  




طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ