پيام دوستان
+
[تلگرام]
رئيسجمهور (8 اسفند): کاش به جاي وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي مي گفتيم وزير سلامت.
رئيسجمهور (12 اسفند): کاش به جاي وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي مي گفتيم وزير ادب!
#بيشعور
ااااا
اميرحسن محمدپور | طنزيم | @tanzym
+
[تلگرام]
آيتالله علمالهدي :دشمنان ايران امروز درصدد هستند جامعه را دوقطبي کنند و در يک قطب ضدانقلاب و در مقابل قطب ولايتمدار را قرار دهند.
برخي از مسئولان عزيز ما چرا حرفهايشان را نگاه نميکنند. بناست به خرمن دشمن اينها باد بوزانند؟
مقام معظم رهبري در افطار ماه رمضان امسال فرمودند ما نقض برجام نميکنيم، اما اگر آنها برجام را نقض کنند ما برجام را آتش ميزنيم.
يکي از عزيزان مسئول ما در شنبه گذشته ميگويد برخي فکر کردند منقل آتشي درست شده تا برجام را داخل آن بيندازند؛ اين حرف از يک مسئول اين نظام بعيد است و چه معنايي دارد؟
در درس خارج فقه مقام معظم رهبري ايشان نسبت به همدردي با مردم خوزستان نظراتي ابراز داشتند و خواستار حل مسائل و مشکلات شدند؛ در مجمعي که در تالار رازي تشکيل شد يکي از مسئولان مسائلي را عنوان کرده که در نقطه مقابل فرمايشات مقام معظم رهبري است.
مسئله التزام به ولايتفقيه در قانون اساسي ما جزء شرايط مسؤولين ممتاز درجهيک کشور است، آنوقت درباره نظر ولايتفقيه اين حرف را بزنند؟
اينطور دهان به دهان رهبري گذاشتن؟ اينطور مشت بهصورت رهبري زدن؟ اينطور ايستادن؟ همه عظمتي که مردم براي اين نظام و مسؤولين قائلاند، به گل روي رهبري است
اگر اين حرفها گفته ميشود تا يک قشر لائيک نفوذ و اردوکشي انتخاباتي کنند اين خيانت به خون شهدا است. ايستادن در مقابل رهبري خطر تحقق هدف دشمن را بهدنبال دارد.
نشريه عبرتهاي عاشورا @ebratha_org
ارتباط با ما @ebratha_orgadmin
حداقل براي يکنفر ارسال کنيد
+
[تلگرام]
آيت الله علم الهدي :چرا برخي مسئولان با حرف هاي خود در مقابل رهبري مي ايستند؟/تعبير«منقل آتش»از يک مسؤول نظام در برابر حرف رهبري چه معنايي دارد؟
اينجا بخوانيد goo.gl/UNX8uw
@Rajanews_com

+
[تلگرام]
"طرح بي معني آشتي ملي" و چند سوال!
در يک ماه گذشته، چهره ها و افرادي از ضرورت "آشتي ملي" سخن گفته اند، از جمله: آقاي روحاني، جهانگيري (معاون اول)، رييس جمهور اصلاحات، تاج زاده (شش سال زندان به جرم اقدام عليه امنيت ملي کشور)، سيد حسن خميني، صالحي اميري (وزير ارشاد)، علي مطهري، مجيد انصاري (معاون رئيس جمهور)، ابطحي، محسن غرويان و...
با نگاهي به اين ترکيب، چند سوال جدي و نکته مهم شکل مي گيرد.
الف. "وجه مشترک" ، "دغدغه مشترک" و "هدف مشترک" اين چهره ها و افراد در چيست که به نقطه مشترک "طرح بي معني آشتي ملي" رسيده اند؟
ب. طراح و پيشنهاد دهنده اصلي طرح بي معني آشتي ملي (رييس جمهور اصلاحات) کيست که رئيس جمهوري در سخنراني مهم روز ملي بهمن، طرح و سخن او را بيان و حمايت مي کند؟
ج. آيا علت حمايت رئيس جمهور از "طرح بي معني آشتي ملي"، احساس بدهکاري ايشان به جريان فتنه و نيازمندي به حمايت و راي آنها در انتخابات آتي است؟
پاسخ به اين سوالات، موضوع اين نوشتار نيست اما اشاره به چند نکته مهم است:
الف. طرح آشتي ملي، اولويت و دغدغه چند درصد از مردم است؟ در حالي که کشور در شرايط بسيار سخت اقتصادي، رکود، گراني، تبعيض، بيکاري و بي اعتنايي به مشکلات و... بسر مي برد، چگونه عده اي از مسئولين و غيرمسئولين، تلاش مي کنند اولويت اصلي کشور و مردم را به انحراف کشانده و موضوعات فرعي بي معني را اولويت کشور قرار دهند؟
ب. اقتصاد مقاومتي، حل واقعي مشکلات مردم و نه "گفتاردرماني"، "وعده درماني"، "آماردرماني"، رفع تبعيض و... مسائلي است که توسط رهبري معظم بعنوان اولويت عاجل و ضروري کشور تعيين شده و پيگيري مي شوند. طرح مسائلي چون آشتي ملي، يعني نديدن! دغدغه و مشکلات مردم و مديريت از سر شکم سيري!
ج. (مهم) بزرگترين مشکل جنس اين تفکر و مديريت، سياسي بازي، فريب بودن و... آن نيست، بلکه اين است که دقيقا نقطه مقابل آموزه هاي ديني، مباني انقلاب اسلامي، عدالت اسلامي و انديشه هاي امام راحل است. ابتدائي ترين نتيجه و خسارت اين نوع تفکر و عمل، ضربه به اعتماد عمومي به کارآمدي نظام است. خطر اينجاست.