سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مدیر وبلاگ
 
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 299
بازدید دیروز : 415
کل بازدید : 138036
کل یادداشتها ها : 545
خبر مایه


< << 6 7 8 >
آیا دخالت مستقیم وزیر اطلاعات در انتخابات و حضور در همایش یک حزب سیاسی عدم رعایت قانون نیست؟

 

 

گروه سیاسی مشرق - حجت‌الاسلام سید محمود علوی وزیر اطلاعات و کاندیدای پنجمین دوره انتخابات خبرگان رهبری عصر دیروز (سه‌شنبه) در مراسم انتخاباتی صدای ملت در ورزشگاه شیرودی تهرانخطاب به حاضرین گفت: «کسانی را به مجلس بفرستیم که به جای هیجانات و فریادهای عاطفی با سرپنجه عقلانیت و در پیش گرفتن اعتدال سؤال‌های کشور را عاقلانه حل کند و ان‌شاءالله با مشارکت حداکثری مردم یاران اعتدال وارد مجلس شوند.» [1]

  

این بخش از صحبت‌های وزیر اطلاعات باعث تعجب شد و نکاتی را به ذهن متبادر کرد که در ادامه ملاحظه می‌فرمایید:

1.  این اقدام وزیر اطلاعات با قانون انتخابات مجلس در دو موضع مغایرت دارد. در ماده 59 قانون انتخابات مجلس آمده است: 

  «انجام هرگونه فعالیت تبلیغاتی از تاریخ اعلام رسمی اسامی نامزدها برای نامزدهای نمایندگی مجلس از صداوسیما و میز خطابه نمازجمعه و یا هر وسیله دیگری که جنبه رسمی و دولتی دارد و فعالیت کارمندان در ساعات اداری و همچنین استفاده از وسایل و سایر امکانات وزارتخانه‌ها و ادارات، شرکت‌های دولتی و مؤسسات وابسته به دولت و شهرداری‌ها و شرکت‌ها و سازمان‌های وابسته به آن‌ها و نهادها و مؤسساتی که از بودجه عمومی (به هر مقدار) استفاده می‌کنند و همچنین در اختیار گذاشتن وسایل و امکانات مزبور ممنوع بوده و مرتکب مجرم شناخته می‌شود.»

بر اساس این ماده‌قانونی اقدام وزیر اطلاعات در تبلیغ فهرست صدای ملت و حضور در این همایش انتخاباتی غیرقانونی است.

از سوی دیگر در قانون انتخابات مراجعی چهارگانه برای تشخیص صلاحیت افراد در نظر گرفته شده است و وزارت اطلاعات یکی از این مراجع چهارگانه است. در ماده 48 قانون انتخابات مجلس آمده است:

«وزارت کشور و شورای نگهبان پس از وصول مشخصات داوطلبان، روزانه لیست کامل آنان را تهیه و به منظور بررسی سوابق آنان در رابطه با صلاحیت‌های مذکور در این قانون به وزارت اطلاعات، دادستانی کل، سازمان ثبت‌احوال کشور و اداره تشخیص هویت و پلیس بین‌الملل در مرکز ارسال می‌دارد. مراکز مزبور موظف‌اند ظرف پنج روز نتیجه بررسی را با دلیل و سند به وزارت کشور و شورای نگهبان اعلام نمایند.» [2]

در این ماده یکی از مراجع استعلام وزارت کشور و شورای نگهبان، وزارت اطلاعات اعلام شده و بر این اساس از وزیر اطلاعات انتظار می‌رود که جانب بی‌طرفی را نسبت به گروه‌های مختلف رعایت کرده و در همایشی که وابسته به یک گروه انتخاباتی است حضور پیدا نکنند، زیرا با حضور وزیر اطلاعات در این‌گونه همایش‌ها این شائبه به وجود می‌آید که ممکن است وزارت اطلاعات درباره نتایج استعلام کاندیداهای «صدا ملت» تساهل و یا کم‌کاری را روا داشته است.

                  حضور غیر قانونی وزیر اطلاعات در تجمع انتخاباتی/ حمایت نماینده دولت از یک جریان سیاسی!

2. دولت یازدهم بارها و بارها شعار قانون‌گرایی را مطرح کرده است، اما در عمل به این شعار عمل نکرده است. رییس‌جمهور در همایش استانداران و فرمانداران در اوایل بهمن ماه در اعتراض به عملکرد شورای نگهبان گفته بود:

«کسی که می‌خواهد برود نماینده مجلس شود، می‌گویند باید متعهد به دین بوده و التزام به قانون اساسی را داشته باشد، اما پس محیط‌زیست، بیکاری، صنعت، مدیریت چه می‌شود؟

... ما باید بهترین‌ها را به مجلس بفرستیم، به ویژه در چنین شرایط منطقه‌ای و فشار نفت باید افرادی شایسته به مجلس ورود پیدا کنند و همان‌طور که رهبری فرمودند؛ مر قانون اما نه مر سلیقه در نظر گرفته شود.» [3]

با توجه به این شعارهای رییس‌جمهور سؤالی که در اینجا مطرح می‌شود این است که آیا دخالت مستقیم وزیر اطلاعات در انتخابات و حضور در همایش یک حزب سیاسی عدم رعایت قانون نیست؟

3. در نکته سوم باید متذکر شد که این تنها وزیر اطلاعات دولت یازدهم نبوده که فعالیت علنی انتخاباتی داشته و به نفع جناح مدنظر خود تبلیغ کرده است، بلکه از معاون اول دولت گرفته تا سخنگو و برخی دیگر از مسئولین دیگر دولت به دنبال دخالت در مجلس دهم هستند. به مثال‌های زیر توجه کنید:

نوبخت، سخنگوی دولت، می‌گوید: «دولت همواره از اصلاح‌طلب‌های معتدل به‌دلیل نوع نگاهی که به دولت دارند سپاسگزار است و اینکه در مجلس آینده اصلاح‌طلب‌ها و اصول‌گرایان معتدل حضور داشته باشند برای مجلس یک نقطه قوت است، همان‌گونه که حضورشان برای دولت یک نقطه قوت است.»

جهانگیری، معاون اول رییس‌جمهور، در همایش کارگزاران می‌گوید: «کارگزاران امسال باید این نقش را بیش‌ازپیش ایفا کنند، زیرا امسال سال انتخابات است، اگر مجلس خوبی شکل نگیرد کار دولت ناتمام خواهد بود. باید به یک هم‌گرایی بین اصلاح‌طلب‌های معتدل و اصول‌گرایان اصیل اندیشید. باید به دنبال یک مجلس معتدل بود.»

یونسی، دستیار ویژه رییس‌جمهور در امور اقلیت‌ها و اقوام، می‌گوید: «مهم‌ترین برنامه‌ای که اکنون باید آن را پی گیریم انتخابات مجلس شورای اسلامی است که باید همان‌گونه که در انتخابات ریاست جمهوری با شعار اعتدال مردم به پای صندوق‌های رأی آمدند در انتخابات مجلس نیز چنین اتفاقی بیفتد.» [4]

این اظهارات نشان می‌دهد که مسئولین دولتی قصد ورود مستقیم به عرصه انتخابات مجلس و دخالت در این قوه را دارند و معلوم نیست قانون و بی‌قانونی چه معنایی دارد؟ تحلیل‌گران معتقدند به‌واسطه رفتار غیرقانونی وزیر اطلاعات، شورای محترم نگهبان می‌تواند بنا بر نظارت استصوابی، به عدم صلاحیت علوی برای ورد به خبرگان رهبری رأی دهد.

باید صبر کنیم و ببینیم وزیر اطلاعات درباره این رفتار خود چه جوابی برای افکار عمومی دارد و آیا شورای نگهبان واکنشی به این اقدام نشان خواهد داد؟

 

 


 


  
آقای روحانی! در جلسات دوشنبه های دفتر جنابعالی با حضور آقای سیروس ناصری چه تصمیماتی برای قراردادهای بزرگ کشور گرفته می شود؟
به گزارش مشرق، علیرضا زاکانی، الیاس نادران، حسین نجابت و احمد امیرآبادی چهارتن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نامه سرگشاده ای خطاب به حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور، با تشریح برخی موارد ویژه خواری و مفسده آمیز در حوزه های منتسب به دولت و نزدیکان دولتمردان، خواستار پاسخگویی شفاف مسئولان عالی اجرایی درباره این شبهات و ابهامات و نیز برخورد قاطع با مفاسد اقتصادی احتمالی شدند. متن کامل این نامه در پی می آید:

باسمه تعالی

جناب آقای دکتر روحانی

رئیس جمهور محترم

باسلام و احترام؛

در مدت بیش از سی ماهی که از ریاست جمهوری حضرتعالی می­گذرد به کرات جنابعالی، معاون محترم اولتان و  نیز برخی نزدیکان شما به درستی از ضرورت مبارزه با مفاسد اقتصادی سخن گفته اید اما در حوزه مبارزه با مفاسد اقتصادی چه  اقدام عملی را می توانید گزارش دهید؟ در مقابل شاهد حذف سامانه های ضدفساد "ایران کد" و "شبنم" توسط وزیر هزار میلیاردی صنعتی شما بوده ایم ودر کنارآن برخی اظهارات "بگم بگم" شبیه دولت قبل ـ که خدای را شاکریم معاون اول متخلف آن دولت هم با پیگیری های ما به مجازات رسید ـ و همچنین کنایه زدن به تعدادی از نهادهای انقلابی از جانب شما مشاهده شده است؟

سوال ما این است: آیا فساد ریشه کن شده است یا رانت خواری وجود ندارد؟ چرا قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز بعد از دو سال عملیاتی نشده است؟ چرا موسسات مالی غیرقانونی که مردم ضعیف کشور را به خاک سیاه نشاندند ولی بانک مرکزی اقدام بایسته ای در مورد آنان نکرده است؟ چرا بانک مرکزی در مقابل عدم اجرای بخشنامه های مبارزه با پولشویی توسط بعضی از بانک ها سکوت اختیار کرده است؟ در عوض رانت های ششصد و پنجاه میلیون یورویی و امتیاز خرید محموله های کلان برنج­های تاریخ مصرف گذشته به افراد خاص داده شد و برداشت غیرقانونی از منابع صندوق توسعه ملی انجام گرفت. راستی دلالان بزرگ ارزی دبی و رابط آنها در بانک مرکزی دولت قبل الان در دولت جنابعالی چه می کنند؟

البته علت آن کم و بیش برای ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی روشن شده است؛ چراکه در انجام وظیفه نمایندگی خود و در راستای صیانت از دستاوردهای انقلاب و منافع مردم عزیزمان با تحقیقات گسترده به اطلاعات مهم و مستندی از شبکه بزرگ فساد اقتصادی سازمان یافته لانه کرده در اطرافیان نزدیک و نیز جریان سیاسی حامی شما دست یافته­ایم که اکنون تلاش دارند عناصر مدنظر خود را برای هموار کردن اقدامات اقتصادی خطرناک و رانت­خواری­های بعدی و حرکت­های افراطیون و حداقل سکوت در برابر آن­ها، تحت نام زیبا و فریبنده اعتدال به مجلس شورای اسلامی بفرستند.

برای شناخت دقیق تر از این جریان باید موارد زیر که گوشه ای از اقدامات ایشان می باشد مورد توجه قرار گیرد. خواهشمندیم دستور پیگیری را صادر نموده و پاسخ شفاف را ارایه نمایید.

الف) یکی از قراردادهای بزرگ نفتی قدیم

جنابعالی آیا از وزیر نفت کنونی خود آقای بیژن نامدار زنگنه سوال نمودید که در قرارداد ننگین کرسنت که بر خلاف مصوبه شورای عالی اقتصاد؛ مفاسد اقتصادی بسیار و خسارتهای امنیتی و تعرض امارات به آبهای سرزمینی کشور؛ چرا فروش گاز ایران در 7 سال نخست قرارداد کرسنت را با یک پنجم قیمت گاز ایران و با قیمت نازل 17.5 دلار در هر هزار مترمکعب(یک پنجم قیمت گاز ایران) و در 18 سال بعد از آن هم تقریبا با اندکی بیش از دو برابر قیمت هفت سال اول  به امارات تعهد(بسیار کمتر از قیمت واقعی)  کرده است؟ آیا می دانید در همان زمان بهای گاز تحویلی روسیه به اروپا معادل 230 دلار بوده است که سیزده برابر بهای گاز قرارداد کرسنت است؟ آیا خبر دارید برابر محاسبات دستگاههای نظارتی حداقل ضرر این قرارداد برای کشور بالغ بر پنجاه میلیارد دلار یعنی صد و هشتاد و پنج هزار میلیارد تومان برآورد کرده­ اند (یعنی نزدیک به دو و نیم میلیون تومان به هر فرد ایرانی بوده است تا در سایه این خسارت کلان یکی از رانت خواران بیست و پنج هزار میلیارد تومان به جیب بزند) که با تبانی و فساد شرکت کرسنت به مدیر عاملی حمیدضیاءجعفر و طرف­های ایرانی در دوره مسولیت آقای زنگنه در وزارت نفت رخ داده است؟ تازه شرکت کرسنت که عامل مستقیم این­همه ضرر و زیان به ملت مظلوم ایران بوده – که نه تنها درهم و دلاری حق ندارد و باید با شکایت و پیگیری حقوقی خسارت های این قرارداد فسادآلود را به ایران بپردازد –  مدعی است تا دریافت خسارت کند و متاسفانه علی رغم تذکرات و هشدارهای ما در بی دقتی جنابعالی در معرفی آقای زنگنه  برای وزارت نفت– که در این خصوص از متهمان این پرونده می باشد- و تبانی صورت گرفته در دادگاه لاهه توسط شرکت کرسنت و عدم پیگیری درست وزیر محترم نفت محکومیت کشور ما صادر شده است.

بر اساس ضمیمه k قرارداد کرسنت که بین حمیدضیاءجعفر مدیرعامل کرسنت و فرزند جناب آقای هاشمی رفسنجانی ریاست محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام؛ آقای مهدی هاشمی بسته شده است و در پنج هفته رسیدگی و استماع در دادگاه لاهه تبانی و فساد آلود بودن اقدامات مهدی هاشمی برای دادگاه روشن شده و در اسناد دادگاه ثبت شده است و بعنوان دلیلی آشکار توسط وکیل ایرانی پرونده آقای دکتر ملک برای فساد آلود بودن قرارداد کرسنت مورد استناد قرار گرفت؛ می­بایست دو دلال در ایران به ترتیب از هر پنجاه سنت دریافت ملت ایران؛ هشت سنت از شرکت کرسنت پورسانت دریافت کرده و دیگری از کل قرارداد یک تا یک ونیم درصد پورسانت و حق دلالی دریافت نماید. از آقای زنگنه بپرسید دلال اول کیست که به تنهایی باید با دریافت هشت سنت پورسانت به تنهایی معادل یک ششم سهم کل مردم مظلوم ایران دریافت نماید؟ و سوال کنید جمع کل این پورسانت در 25 سال که با اندکی تامل حداقل بالغ بر بیست و پنج هزار میلیارد تومان می­شده است  قرار بوده در کجا هزینه شود؟ همچنین از وزیر محترم نفتی خود سوال نمایید یک تا یک و نیم درصد پورسانت کلی از قرارداد کرسنت قرار بوده به جیب چه شخص یا جریانی برود؟ یا سوال فرمایید بر چه مبنایی باید بخاطر دریافت پول کثیف توسط افراد رانت خوار و جریانی سیاسی که متاسفانه اینک در اطراف جنابعالی هستند؛ مردم عزیز ایران متحمل چنین خسارت بزرگی شوند؟ و دست کثیف رانت خواران جیب ملت ایران که شایسته خدمت هستند را خالی کند و چنین خیانتی به آنان روا دارند؟

از آقای مهدی هاشمی رفسنجانی که با حکم دادگاه برای اندکی از جرایمش در زندان بسر می برد تحقیق نمایید چرا با حمید ضیاءجعفر (مدیرعامل کرسنت) قرار تاسیس شرکت مشترک از سرجمع پول دلالی کرسنت را گذاشته اند؟ آیا نسبت عباس یزدان پناه یزدی با مهدی هاشمی را جویا شده­اید یا از مستندات کشف شده در رایانه شخصی ایشان در لندن که توسط اداره مبارزه با کلاهبرداری کلان انگلستان (SFO) در ارتباط با قراردادهای نفتی و گازی ایران که همیشه آقای زنگنه با عنوان محرمانه بودن از دسترس همه نهادهای نظارتی کشور و نمایندگان مردم پنهان می­کرد؛ اطلاعی دارید؟ پیرامون نقش مهدی هاشمی در قراردادهای فساد آلود دیگر از جمله قرارداد استات اویل وجود دارد آگاهی دارید؟
لطفاْ از آقای دکتر محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت محترم و معاونتان بپرسید قریب صد میلیون تومان رشوه دریافتی را برابر اسناد موجود برای کدام فعالیت خداپسندانه در حزب جنابعالی (اعتدال و توسعه) از دیگر دلال فراری قرارداد کرسنت (علی ترقی جاه) دریافت کرده است؟ آیا این همان جریانی از معتدلین است که جنابعالی اظهار تمایل کرده­اید به مجلس دهم راه یابند تا حافظ منافع کشور باشند؟

چرا آقای زنگنه برخلاف تعهد دو هفته­ ای ابتدای دوره جدید وزارت خود معضل حقوقی کرسنت را در لاهه حل نکرد؟ مگر نه این است که حضور دوباره متهمین داخلی کرسنت (جوادی، کاظم پور اردبیلی، حسینی و ...) در مصادر مهم وزارت نفت دستاویز محکومیت ایران در دادگاه بین المللی شده است؟ چرا لایحه دفاعیه ایران در دادگاه لاهه را ترجمه نمی­کنند تا مردم ببینند چه چیزی در این لایحه سیصد و پنجاه صفحه ای نوشته شده تا اطرافیان حضرتعالی را بهتر بشناسند و با علم و آگاهی بالاتری امروز کشور را به جریان سیاسی مدعی اعتدال بسپارند تا روند زشت گذشته که با شتاب بیشتری امروز در جریان است به دور از چشمان نظارتی نمایندگان مجلس دهم و در نبود نمایندگان فساد ستیز و بدون هیچ مانعی به چپاول اموال عمومی و تاراج بیت المال بپردازند؟

ب) برخی از اتفاقات بسیار خطرناک جدید

آیا اطلاع دارید که قراردادهای جدید نفتی توسط کدام شبکه و افراد فعال در فعالیتهای غیرشفاف اقتصادی کشور در حال پیگیری است؟ چرا مشروح مذاکرات قراردادهای نفتی و متن فارسی آنها را برای مردم منتشر نمی کنید؟ آیا می دانید این قرارداد ها برخلاف قانون اساسی و سیاست های کلان ابلاغی و قوانین موجود؛ ملت ایران را از سرمایه های خود محروم کرده و کشور را برای ده­ها سال وابسته می­نماید؟ آیا آگاهی دارید که اطرافیان جنابعالی بویژه وزیر محترم نفت در تاسیس باشگاه نفت و نیرو بناست بعنوان قیوم مردم؛ مالک نفت و گاز کشور شده تا هرکس در آینده در دولت و مجلس بود تابع باندهای قدرت و ثروت شوند؟ نقش آقای سیروس ناصری را در این صورت قراردادهای تنظیمی که در گذشته متهم دریافت رشوه پانصد هزار دلاری در پرونده اورینتال کیش بوده و سال ها از ایران متواری بود را می دانید؟

ارتباط آقای ناصری با شرکت بدنام و وابسته به دستگاه امنیتی انگلیس و رانت خوار «هندوجا» در انگلیس برای دلالی و بخصوص تنظیم قراردادهای نفتی ایران چیست؟ آقای ناصری چه نسبتی با سران راس الخیمه و رقیبان ما در بهره‌برداری از میادین مشترک در حاشیه خلیج فارس دارد؟ آیا آقای زنگنه نباید پاسخگوی عدم اولویت دادن به بهره‌برداری از میادین مشترک و اینکه چه کسانی پورسانت می‌گیرند که نگذارند سیاست ما درباره برداشت از میادین مشترک عملی شود، باشد؟

آقای رئیس جمهور چرا اطرافیانتان باید پای جنابعالی را به مذاکرات با شرکت های خارجی - بر خلاف عرف بین المللی و شان رییس جمهور-  باز کنند و آیا از خود پرسیده اید پورسانت جوش دادن قرارداد ایرباس قرار است به جیب چه کسی واریز شود؟ چرا باید همه چیز در این دولت محرمانه باشد؟ چرا مشروح مذاکرات قرارداد ادعایی ایرباس و پژو را منتشر نمی کنید و یا حتی به اطلاع شرکاء و هیات مدیره شرکت­های طرف قرارداد ایرانی نمی ­رسانید؟ چرا باید در حوزه راه و ترابری و بخش‌های ریلی آن و جذب سرمایه گذاری همین گروه‌های دلال واسطه باشند؟ چرا در حوزه ارتباطات و زیرساخت یک عده دنبال این هستند که با همراهی گروهی وابسته به دستگاه‌های جاسوسی اختیارات حاکمیتی نظام را سلب کنند؟ وقتی مشکل اصلی این افراد وابستگی به باندهای قدرت و ثروت و پول است، چرا دولت جلوی این افراد را نمی‌گیرد و نمی‌گذارد در شرایط اقتصادی کشور شفافیت وجود داشته باشد؟ رابطه این افراد با وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی و شرکت شستا و همچنین وزارتخانه های ارتباطات و فن آوری اطلاعات و صنعت، معدن و تجارت چیست؟

آقای روحانی در جلسات دوشنبه های دفتر جنابعالی با حضور آقای سیروس ناصری چه تصمیماتی برای قراردادهای بزرگ کشور گرفته می شود؟ نقش مسول دفتر جنابعالی در قراردادهای بزرگ و جلسات محرمانه با شرکت های خارجی چیست؟ مگر دانستن حق مردم نیست؟ آقای روحانی! نمی خواهید با مردم شفاف باشید و کاسبان برجام را به جامعه معرفی کنید؟ در قرارداد جدید فروش گاز به صورت FLNG که برابر اسناد موجود توسط جناب آقای دکتر نهاوندیان مسول محترم دفتر جنابعالی پیگیری خاص می شود آیا از پورسانت هفت و نیم درصدی آقای سیروس ناصری اطلاع دارید؟ مبلغ این پورسانت برای آقای ناصری از فروش 4 میلیون تن FLNG در سال بالغ بر شش صدو پنجاه میلیارد تومان در سال خواهد شد که برای ده سال اول حداقل شش هزارو پانصد میلیارد تومان و برای بیست و پنج سال مورد نظر شرکاء  شانزده هزار و دویست و پنجاه میلیارد تومان خواهد بود؟ اگر لازم دیدید بفرمایید تا اسناد آن را خدمتتان ارسال کنیم. اعطای امتیاز شهروندی اتریش به آقای سیروس ناصری در سال 2014 در اثر کدام خوش خدمتی ایشان به غربی ها بوده است؟ نامه تضمین عدم پیگرد قضایی آقای رود. جی روزنشتاین دادستان ایالات متحده آمریکا به ایشان برای چیست؟ چرا مردم را از این اقدامات ارزنده نیروهای دلال خارج از کشور برای بیگانگان که سابقه حضور در تنظیم قطعنامه 598 که بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی از آن تعبیر جام زهر نمودند و نقش محوری ایشان در مذاکرات هسته ای در دهه هشتاد و نود را داشته ­اند و خود را منتسب به جنابعالی می­دانند و تشکیل جلسات هفتگی در دفتر جنابعالی و نقش آفرینی­ های جدید آنان موید آن است؛ آگاه نمی کنید یا اگر ابهام دارید اسناد رسمی آن را که در اختیار داریم را برای جنابعالی ارسال نماییم؟

آیا از اقدام برادرتان آقای حسین فریدون و تیم اقتصادی همراهش در دلالی­ ها بویژه در حوزه ارز در سال های قبل بعنوان کاسبان تحریم برای دور زدن تحریم­ها و امروز بعنوان کاسبان برجام مطلع هستید؟ آیا از ارتباطات ایشان و نقش آفرینی فوق ­العاده بالای وی برای گره ­زدن سرنخ­های اقتصادی در کشور و خارج از ایران اطلاعی دارید؟ اخبار بسیار تکان دهنده و اسناد دقیقی است که روشن می­ نماید یکی از گردانندگان پشت صحنه این رانت خواری­ ها اخوی محترم و برادر عزیزتان آقای فریدون می باشد؛ چرا با ایشان برخورد نمی­ کنید؟

آیا اخذ امتیاز تاسیس شرکت سمگا و بانک گردشگری در دولت قبل توسط برادر معاون اول دولت جنابعالی آقای مهندس جهانگیری که البته رییس کارگروه مبارزه با مفاسد اقتصادی نیز هستند در یک فرآیند کاملا قانونی و بدور از رانت صورت گرفته است؟ خواهشمندیم به مردم بیان کنید شرکای برادر جناب معاون اولتان در دولت قبل چه کسانی بوده و مسولیت­هایی داشته اند؟

این برگی از کتابی­ است که در برابر دیدگانمان مشاهده می­ کنیم و با این رویه آینده انقلاب اسلامی؛ کشور ایران و مردمان عزیزمان را در مخاطره می بینیم؛ برای این جمع مهمترین انگیزه آن است که به وصیت نورانی حضرت امام خمینی(رحمه الله علیه) عمل نموده و بواسطه اطلاعات در اختیار و مسولیت الهی به مردم شریفمان و جنابعالی که منتتخب مردم عزیز برای امانت ریاست جمهوری هستید کمک کنیم که نگذاریم انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بیافتد.

تاکید می شود  نویسندگان این نامه بنا ندارند خدمات دولت جنابعالی را نادیده بگیرند ولی شرایط خطیر کنونی و فشار اقتصادی بالا در جامعه؛ رشد بالای بیکاری در دولت شما و دوبرابر بودن نرخ بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی و سابقه رانت خواری و یا بی تفاوتی مدیرانتان در مقابل رانت خواری ما را بر آن داشته است که مطالب زیر را تقدیم نماییم و معتقدیم با توجه به توانمندی ها و موفقیت های چشمگیر نظام اسلامی و خط مقاومت در منطقه در کنار شکوفایی ورشد و پیشرفت چشمگیر ایران عزیز شایسته نیست شاهد معظلاتی همچون فقر و فساد و تبعیض باشیم لذا  لازم است همه مسولان کشور در سه قوه از جمله حضرتعالی مبارزه بی امان و واقعی با فساد را از اطراف خود شروع کرده و نتایج آن را به مردم گزارش نمایید.    

والسلام  علیکم و رحمه الله و برکاته

نمایندگان مجلس نهم شورای اسلامی

الیاس نادران
حسین نجابت
علیرضا زاکانی
احمد امیرآبادی 

منبع: فارس


  

سرویس سیاسی-
مدعیان اصلاحات و حامیان دولت در حالی رونق اقتصادی را یکی از اهداف انتخاباتی خود عنوان می‌کنند که نه تنها برنامه‌ای در این زمینه ندارند بلکه حتی در لیست آنها یک اقتصاددان نیز به چشم نمی‌خورد!
توسعه اقتصادی همواره از دغدغه‌های اصلی جامعه ما محسوب می‌شود و قرار دولت تدبیر و امید نیز بر این بوده که در دوران پسابرجام ایران وارد عرصه رونق و توسعه اقتصادی شده و چرخ‌های کارخانجات و صنایع به کار بیفتد که البته تا به حال که اثری از این امر دیده نشده.
در روزهای اخیر که لیست‌های مختلفی برای معرفی داوطلبان حضور در مجلس شورای اسلامی در رسانه‌ها به افکار عمومی ارائه می‌شود یک نکته قابل تامل در لیست اصلاح طلبان وجود دارد و آن این است که لیست سی نفره اصلاح طلبان برای تهران فاقد حتی یک اقتصاددان است.
اصلاح طلبان از زمان ابراز وجود در صحنه سیاسی و اجتماعی کشور همواره خود را نگران توسعه سیاسی نشان داده‌اند در صورتی که امکان نیل به توسعه سیاسی بدون توسعه اقتصادی امری ناممکن است و این امر  را حتی مطالعات اندیشمندان غربی نیز اثبات کرده و نیازی به تکرار آن وجود ندارد. گویا اصلاح طلبان میل و رغبتی به فاصله گرفتن از این نوستالژی شکست خورده خود که همان میل به توسعه سیاسی و سیاسی کاری است، بر نخواهند داشت چرا که اگر عطف توجه‌ای هر چند کوچک و کوتاه به توسعه اقتصادی داشتند باید حداقل یک اقتصاددان که شناخت عمیق از وضعیت اقتصاد کشور داشته باشد در لیست خود می‌گنجاندند ولی این اتفاق نیفتاد.
این در حالی است که حمیدرضا جلایی‌پور، فعال سیاسی اصلاح‌طلب اخیراً در بخشی از یک مصاحبه که روزنامه آرمان آن را منتشر کرده، گفته است: «اقتصاد ایران یک اقتصاد رانتی است. اصلاح‌طلبان قولی به منظور حل مشکلات نمی‌دهند. تنها قولی که آنها می‌دهند این است که وضعیت امور با کیفیت بهتری اداره خواهد شد. اگر مجلس میانه‌رو تشکیل شود وضع مردم بهتر خواهد شد»!
این اظهارات در واقع تکلیف مردم را معلوم می‌کند و صادقانه روشن می‌کند که اصلاح‌طلبان هیچ برنامه‌ای برای آینده اقتصادی کشور ندارند.
توهین و تحقیر نگرانی مردم در خصوص معیشت در جناح اصلاح طلب سابقه‌ای به اندازه تاریخ تکوین این جناح دارد و مربوط به امروز و دیروز نیست. ماجرای توهین یک نماینده به مردم اولین بار از مجلس ششم آغاز شد. مزروعی که پس از حوادث فتنه 88 به خارج از کشور پناهنده شد، در پاسخ به این پرسش منتقدان که چرا به مشکلات اقتصادی مردم رسیدگی نمی‌کنید، پشت تریبون رفت و گفت: «اگر مرگ موش هم توزیع شود، مردم برای گرفتن آن صف می‌بندند!» دوستان او نیز از مردم مستضعف با عنوان «لشکر قابلمه به دست ها» یاد کردند. همچنین افکار عمومی از یاد نبرده‌اند که مطهری نیز در مصاحبه‌ای با ایسنا در خصوص طرح سبد کالای دولت یازدهم با تکرار ادبیاتی مشابه گفت: ما مردم خود را می‌شناسیم اگر الان بگوییم که فلان جا جارو توزیع می‌شود همه می‌آیند و صف می‌بندند.
مطهری روز گذشته نیز گفت؛ مطالبات اقتصادی مردم هیچ وقت تمام نمی‌شود!
علی نوبخت عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه و کاندیدای دهمین دوره انتخابات مجلس نیز در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا در لیست اصلاح‌طلبان و حامیان دولت یک اقتصاددان نیز حضور ندارد گفت: بالاخره همه پزشکان اقتصاددان نیز هستند و از طرفی همه ملت خودشان را در موضوع اقتصاد صاحب تخصص می‌دانند و حتی در این باره راه‌حل‌هایی را نیز ارائه می‌کنند. و در ادامه نیز بیان داشت: حضورم در فهرست اصلاح طلبان، اراده ذات اقدس الهی بود!
بادامچیان مسئول ستاد انتخابات حزب مؤتلفه اسلامی با انتقاد از موضع صرفاً سیاسی اصلاح‌طلبان  در باره عدم نگاه اقتصادی نامزدهای اصلاح‌طلب در مجلس آینده اظهار داشت: اصلاحات از اول دنبال توسعه سیاسی بود و بعد نیز متوجه شدند که باید توسعه متوازن مورد نظر قرار گیرد.
همچنین احمد توکلی در این خصوص  با اشاره به برخی لیست‌های ارائه شده از طیف‌های مختلف برای حضور در مجلس آینده اظهار داشت: در شرایطی که با مشکلات اقتصادی و معیشتی فراوانی دست و پنجه نرم می‌کنیم لیستی که هیچ اقتصاددانی در آن وجود نداشته باشد جای تعجب دارد.
رضا روستاآزاد عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه  در برخی لیست‌ها به خصوص لیست اصلاح‌طلبان کاندیداهایی حضور دارند که بیشتر از جنس سیاسی هستند تا اقتصادی، افزود: سابقه سیاسی برخی از این افراد مشخص است و در دوره‌های قبلی نیز توسعه سیاسی را بر توسعه اقتصادی مقدم می‌دانستند و عقیده دارند مادامی که هنجار سیاسی حاکم بر کشور به این صورت است نباید از نظر اقتصادی توسعه داشته باشیم و باید ابتدا وضعیت سیاسی را متحول کنیم و این اندیشه، بسیار خطرناک است.
فروزنده عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی مشکل اصلی امروز کشور را اقتصاد خواند و با تاکید براینکه اصلاح طلبان  «اقتصاد حل‌ بکن» نیستند گفت: در همین دو سال گذشته 15 هزار واحد صنعتی تعطیل شده است که هیچ ربطی به تحریم‌ها نداشته است.
اهمیت داشتن نگاه اقتصادی و تفکر رونق محور در اقتصاد کشور به اندازه‌ای است که رئیس جمهوری نیز در گردهمایی «کارگران و آینده اقتصاد ایران» در مجموعه فرهنگی ورزشی شهید معتمدی با اشاره به برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در روز 7 اسفند، اظهار کرد: از همه ملت ایران، کارگران عزیز، بانوان عزیز، مردان غیور، جوانان عزیز و روستائیان و شهریان می‌خواهم تا هفتم اسفند همراه هم پای صندوق آراء حاضر شویم تا کسانی را انتخاب کنیم که دغدغه آنها رونق اقتصادی و اشتغال جوانان است.
اصلاح طلبان حتی در گردهمایی‌های انتخاباتی خود نیز ساز و آواز را مقدم بر دغدغه‌های معیشتی مردم می‌دانند، چنانچه در همایش ائتلاف فراگیر اصلاح طلب‌ها با عنوان «اصلاح طلبان و حامیان دولت» که با حضور عارف و  همراه با ساز و آواز و تنبک برگزار شد،اغلب حاوی شعارهای سیاسی بود تا برنامه‌ای برای رسیدگی به معیشت مردم و بهبود و افزایش کمیت و کیفیت نان و آب آنها.
 یکی از بزرگ‌ترین انتقاداتی که بین مردم به اصلاح طلبان و حامیان دولت مطرح شده این است که گویی اینان بیگانه از مشکلات مردم بوده و تمام هم خود را در رفع حصر عده‌ای فتنه‌گر و سیاسی بازی قرار داده‌اند. اصلاح طلبان که از دغدغه مردمی آگاهی نداشته و اهداف حزبی را در نظر گرفته‌اند بیش از این توقع نمی‎رود تا در لیست خود اقتصاددان نداشته باشند و از دلایل عمده این است که فاقد تخصص مربوطه هستند. فقدان تفکر اقتصاد اندیش، نبود باور اقتصاد مقاومتی و مهمتر از  آنها،  پررنگ نمودن شعار «ما نمی‎توانیم» این جناح سیاسی در داخل را مرعوب افکار و کالای بیگانگان ساخته است.
اصلاح طلبان این روزها در حالی هیچ صحبتی از معاش مردم و رونق اقتصادی در کشور به میان نمی‌آورند که با فرض اجرایی شدن برجام همه مشکلات اقتصادی را حل شده تصور می‌کردند، در حالی که حتی بعد از گذشت زمان از تاریخ روز اجرایی شدن برنامه جامع اقدام مشترک(برجام) نیز اتفاقی در اقتصاد کشور نیفتاد و ماحصل آن صرفاً قراردادهایی به منظور افزایش واردات خودرو و هواپیما که در این شرایط جزء مایحتاج مورد نیاز اساسی کشور نیست، شد.
به گزارش جام نیـوز به نقل از روزنامه «فایننشال تایمز» و وب سایت آمریکایی «اینترنشنال بیزینس تایمز» هر کدام در تحلیل جداگانه به رکود اقتصادی حاکم در ایران در پسابرجام اشاره کرده و به تاثیر بد رکود اقتصادی بر تب انتخابات اشاره کردند.  فایننشال تایمز در گزارش خود با عنوان «رکود اقتصادی، بر شور و اشتیاق انتخابات ایران، تاثیر گذاشته است» نوشت: باربر‌هایی که انتظار داشتند در بازارهای ایران در آستانه شب عید و انتخابات، کار آنها رونق بگیرد، بازهم گاری‌های آنها خالی باقی مانده است و معلوم است که همچنان بهبود اوضاع اقتصادی ایران راه زیادی را باید طی کند. این روزنامه افزود: با توجه به فرارسیدن فصل بهار و عید ایران، همچنان رکود بدی در بازارهای ایران حاکم است و این روند بر شور و شوق انتخابات ایران نیز تاثیر گذاشته است. این در حالی است که ایران در آستانه دو انتخابات بسیار مهم مجلس و خبرگان قرار دارد.
وب سایت آمریکایی اینترنشنال بیزینس تایمز نیز در مطلبی با عنوان «با وجود پیروزی دیپلماتیک، رکود بد اقتصادی بر روح انتخابات ایران چیره شده است» نوشت: بعد از انجام توافق هسته‌ای بین ایران و آمریکا و آماده شدن جاده‌ای برای بازگشت ایران به اقتصاد جهانی، رهبران ایران و مردم آن به شدت انتظار رونق اقتصادی را داشتند اما هنوز این مهم محقق نشده است و این می‌تواند خبر ناخوشایندی برای رئیس جمهور اصلاح طلب ایران، حسن روحانی و متحدان وی، آنهم در این برهه زمانی حساس تلقی شود.
این وب سایت آمریکایی افزود: ایران در آستانه انتخاباتی بسیار مهم قرار دارد، اما باید گفت شرایط بد رکود اقتصادی بر تب انتخابات ایران تاثیر گذاشته است.
جناح اصلاح طلبان گویی از افرادی فارغ از دغدغه معاش تشکیل شده؛ افرادی که ادراکی نسبت به سبک زندگی مستضعفین و زندگی کسانی که با حداقل درآمد و حتی افرادی که تنها با یارانه امورات زندگی خود را می‌گذرانند، ندارد چرا که غرق در سیاسی کاری و مشغول تحقیر اقشار پائین دست هستند فارغ از اینکه رفاه زدگی اینان حاصل اعتماد همین اقشار ضعیف از آنهاست.
حال با این اوصاف که مردم و حتی رئیس دولت نیز به خوبی می‌دانند که نیاز امروز کشور حضور نمایندگانی اقتصاددان و آشنا به مسائل اقتصادی و عمرانی است چگونه می‌توان لیستی سی نفره به مردم ارائه کرد که در آن هیچ داوطلبی شناختی دقیق، عمیق و علمی در حوزه اقتصاد ندارد. فقدان شناخت نشانگر این است که این افراد اگر در مجلس نیز حضور بیابند به عنوان وکلای ملت، مجلس را قربانی سیاسی‌کاری کرده و موضوع اقتصاد، رونق و اشتغال را به حاشیه خواهند راند.

 


  

از بده‌ بستان با شهرام جزایری تا ائتلاف با طالبان در مجلس ششم

نایب رئیس مجلس ششم گفت: اصلاح‌طلبان می‌خواهند مجلسی را تشکیل بدهند که حامی قانون‌شکنی، فساد، جنگ و تحریم نباشد.


به گزارش ایلنا محمدرضا خاتمی، با اشاره به فضای انتخاباتی کشور گفت: متاسفانه انتخابات در شرایطی نابرابر در حال برگزاری است. دست اصلاح‌طلبان برای ورود این میدان آن چنان پر نیست ولی به خاطر علاقه به جمهوری اسلامی ایران و پایبندی به اصول دموکراسی علیرغم همه مشکلات و محدودیت‌ها وارد میدان انتخابات شده‌اند.
وی با بیان اینکه اصلاح‌طلبان می‌خواهند مجلسی را تشکیل بدهند که حامی قانون‌شکنی، فساد، جنگ و تحریم نباشد، تصریح کرد: این مجلس باید در عین انجام وظایف خود و نظارت بر دولت و سایر نهادهای حاکمیتی همراه خوبی برای دولت یازدهم برای از بین برداشتن محدودیت‌ها و مشکلات باشد تا حاصل آن گشایش در معیشت مردم فضای سیاسی و اجتماعی و فرهنگی و همچنین گشایش‌های بیشتر در سیاست‌های خارجی باشد.
این اظهارات در حالی است که اولا مجلس ششم آلوده به بزرگ‌ترین مفاسد اقتصادی - از ریاست بهزاد نبوی بر یک شرکت نفتی با رانت 8 میلیارد دلاری تا رشوه‌های کلان و هنگفت شهرام جزایری به شماری از نمایندگان این مجلس بود. ثانیا بزرگان همین مجلس و حامیان آنها در رسانه‌های اصلاح‌طلب با صراحت‌ می‌گفتند شعارهای ما در انتخابات، توسعه سیاسی بوده و بنابراین نباید مردم، انتظارات اقتصادی از مجلس داشته باشند. ثالثا برخی از نمایندگان همین مجلس صراحتا خواستار حضور در کنار طالبان و جنگ با آمریکا بودند؛ که مشابه آن قبلا در حمله آمریکا به عراق و خالد بن ولید توصیف شدن صدام از سوی جریان موسوم به چپ پیش آمده بود. مجلس ششم همچنین با تسلیم‌طلبی باعث گستاخی و طلبکاری و فشار آمریکا و غرب علیه ایران شد و سرانجام  برخی اعضای آن در آمریکا و اروپا پناهندگی گرفتند. اهمیت خیانت‌های مجلس ششم و برخی دست‌اندرکاران آن نظیر رضا خاتمی به حدی بود که اروپایی‌ها با اشاره به رد صلاحیت‌ همین‌ ها در انتخابات مجلس هفتم مدعی شدند این انتخابات را به رسمیت نمی‌شناسند.

 


  


درست یک سال از روزی که رحمانی فضلی، وزیر کشور دولت اعتدال از ورود «پول‌های کثیف» به فرایند سیاسی انتخابات سخن گفت می‌گذرد. او در آن زمان مدعی شده بود: «اگر می‌خواهیم به اقتصاد سالم برسیم، باید دریچه ورود پول‌های کثیف به اقتصاد را ببندیم... باید بانک‌هایی که قانون ضد پولشویی را اجرا نکرده‌اند، پاسخگو باشند بخشی از پول‌های کثیف به حوزه امنیتی می‌رود. آنهایی که در حوزه مواد مخدر هستند، عمدتا شرارت دارند و سلاح هم حمل می‌کنند ... با حضور و ورود این پول‌ها به حوزه سیاست نیز روبه‌رو هستیم. اگر این پول‌ها کنترل نشود به همه حوزه‌ها وارد خواهد شد. قاچاق و تروریست به دنبال کسب قدرت برای ایجاد حاشیه امن است و حتما برای این موضوع پول خرج می‌کند. اگر هوشیار نباشیم و مواظبت نکنیم حتما بخشی از این پول کثیف عزم ورود به حوزه قدرت و سیاست را خواهد کرد... یکی از مواردی که در مجمع تشخیص مصلحت نظام مورد بررسی قرار گرفته و تاکید شده است، شفافیت مالی کسانی است که وارد حوزه انتخابات می‌شوند... در لایحه جدید احزاب که به دولت تقدیم کردیم نیز تاکید داشتیم که همه احزاب باید شفافیت مالی داشته باشند.» هرچند وی چند روز بعد در عقب‌نشینی آشکاری، حرف قبلی خود را پس گرفت و گفت: «در حوزه سیاسی این مسئله را مطرح کردم که اگر ما مراقب نباشیم قاچاقچیان و کسانی که به دنبال پول‌های کثیف هستند محتاج به حامی بوده و حامی خود را در حوزه قدرت جست‌وجو می‌کنند و اگر هوشیار نباشیم امکان دارد تا این افراد از طرق مختلف در حوزه سیاسی من جمله از طریق انتقال قدرت که این امر در قالب انتخابات صورت می‌گیرد، اعمال نظر و اعمال نفوذ داشته باشند... البته این موضوع در همان روز از سوی رسانه‌های مختلف به گونه‌ای مطرح شد که هم ناقص، هم جهت‌دار و هم تحریف‌شده بود. ما در تاریخ 93/12/18 به خبرگزاری که این خبر را منتشر کرده بود نامه نوشتیم و گلایه خود را از این اتفاق ابراز کردیم و عنوان کردیم که چرا امانت در انتشار خبر رعایت نشده است... مسئله مهمی که من در آن نشست بیان کردم امروز به بازی‌های سیاسی کشیده شده که این اصلاً درست نیست.» اما رسانه‌های زنجیره‌ای اصلاح‌طلبان، سوژه خوبی برای خاطره‌بافی و تهمت‌زنی پیدا کرده بودند و تا مدت‌ها آن موضوع را دست‌مایه تسویه حساب سیاسی با هرکس که حرفی خلاف آنها می‌زد کرده بودند!
آنها البته هرگز فکر نمی‌کردند که خیلی زودتر از آنچه فکرش را بکنند، در دامی که خودشان گسترده‌اند خواهند افتاد و تمام سرنوشت سیاسی و اجتماعی‌شان به صاحبان پول‌های کثیف و مفسدان اقتصادی پیوند بخورد. اکنون و در آستانه انتخابات هفتم اسفند، اخبار تکان‌دهنده و گزارش‌های معتبری از همراهی و سرمایه‌گذاری بدنام‌ترین مفسدان اقتصادی در ستادهای انتخاباتی اصلاح‌طلبان و ارتباط نزدیک و فشرده آنها با بالاترین مقامات دولتی و منصوبین آنها به گوش می‌رسد که خوب است به مناسبت یکمین سالگرد سخنان جناب رحمانی فضلی(!) با مروری بر آنها، واقعیت پول‌های کثیف و ارتباط آن با جریانات سیاسی را بهتر بشناسیم.
پول‌های تمیز شهرام جزایری!
اسم شهرام جزایری برای مردم ما ناآشنا نیست. همان جوان کمتر از سی‌ساله‌ای که با ده‌ها نماینده مجلس اصلاح‌طلب ششم و برخی مقامات سیاسی دوران اصلاحات، نرد عشق می‌باخت و به برخی چند صد میلیون داده بود و برخی را به مهمانی‌های داخلی و خارجی برده بود و ...! طبیعتا آن رفتار زشت و قبیح از یاد مردم نرفته اما اکنون در لیست اصلاح‌طلبان، کسانی قرار دارند که جزایری رسما اعلام کرده بود که به آنها پول داده است! به عنوان نمونه جزایری در جریان دادگاهش از الیاس حضرتی اسم آورد و اعلام کرد که 180 میلیون تومان (در دهه هفتاد) به وی پول داده است. موضوعی که از سوی حضرتی تکذیب نشد و برعکس، درخواست کرده بود که لطفا مطرح نکنید! اما موضوع وقتی جالب‌تر می‌شود که یک حامی دیگر دولت با افتخار سرش را بالا می‌گیرد و می‌گوید پول شهرام جزایری کثیف نیست! محمدجواد حق‌شناس در پاسخ به این سوال که پول‌های اعطایی شهرام جزایری مصداق پول‌های کثیف است یا نه، خاطرنشان کرد: خیر فرق می‌کند، شهرام جزایری پول چه کسی را برداشته است(!؟) آیا از جیب شما برداشته است(!؟) وی به هفتاد نفر پول داده است... از پول اقتصادی متعلق به خودش(!) و در یک چهارچوب مشخص ...»
کرباسچی، حامی پاک‌دستان!
اما ماجرا تنها به ورود یک نفر محدود نمی‌شود و کار  وقتی جالب‌تر می‌شود که بدانیم غلامحسین کرباسچی، عضو مرکزیت حزب کارگزاران سازندگی و شهردار اسبق تهران، مرد پشت پرده لیست اصلاح‌طلبان است و در شکل‌گیری این آرایش سیاسی نقش اساسی و محوری دارد! طبیعتا نقش‌آفرینی وی برای مدعیان اصلاح اقتصادی و پاک‌دستی، رسوایی و بی‌آبرویی بزرگی به حساب می‌آمد و به همین خاطر بود که برخی بزرگان قوم اصلاح‌طلب، با ابراز برائت از وی، نقش او در لیست‌بندی را انکار کردند! به عنوان نمونه، موسوی لاری در سخنانی  دخالت وی در تنظیم لیست را رد کرد و وقتی با این پرسش منطقی مواجه شد که کرباسچی یکی از اعضای شورای سیاست‌گذاری است پس چگونه نظری درباره لیست اصلاح‌طلبان نداده است!؟ اظهار داشت: نماینده حزب کارگزاران آقای مرعشی است که در جلسات حضوری فعال دارد. آقای کرباسچی هیچ‌گاه در جلسات شورا نبوده است، چرا که آقای مرعشی از این حزب در جلسات حضور فعال داشتند. موضع‌گیری‌های کرباسچی به شخص خودش مربوط می‌شود!» البته همین مقدار برائت‌جویی اصلاح‌طلبان از مفسدان اقتصادی را هم باید غنیمت دانست اما کاش ماجرا در عالم واقع هم به همین شکل بود و پای مفسدان و کلان‌بدهکاران به ستادهای انتخاباتی حامیان دولت نمی‌رسید.
دلال کرسنت، اسپانسر معتدلین!
چند روز قبل بود که دکتر علیرضا زاکانی، نماینده پرکار مجلس شورای اسلامی در یک نشست خبری ابعاد تازه‌ای از نفوذ دلالان و مفسدان اقتصادی به بخش‌های مهمی از دولت را افشا کرد. زاکانی در قسمتی از سخنانش به فساد تاریخ کرسنت  پرداخت و گفت: «عده‌ای در کرسنت گاز ایران را به یک پنجم قیمت فروختند، در قرارداد کرسنت مقرر شده در 7 سال اول به ازای هر 28 مترمکعب، قیمت گاز  50 سنت باشد و در 18 سال بعد 109 سنت باشد... مسیری که در قرارداد کرسنت دنبال کردیم- که البته آقای زنگنه و تیمشان و کسانی که در دادگاه حکم انفصالشان از خدمت صادر شده بود، هنرنمایی‌هایی داشتند!- شفاف بود. در این مسیر، حداقل دو گروه دلالی کردند. در سال 80 «مهدی هاشمی» و «عباس یزدان‌پناه یزدی» دلالی کردند و در سال 83 «علی ترقی‌جاه» دلالی کرده است. باید گفت آن حزبی که امروز داعیه لیست دادن در کشور را در آستانه انتخابات دارد و البته آقای رئیس‌جمهور هم اهتمام دارد، از «ع- ت» پول گرفته و اسناد آن وجود دارد. آقای نوبخت باید به این سؤالات پاسخ دهد. احترام و رفاقت سر جایش، اما آقای نوبخت باید به این پرسش‌های اساسی ملت پاسخ دهند.» زاکانی در بخش دیگری از سخنانش به صورت سربسته گفت: «با توجه به اطلاعی که کسب کردم، مافیای قدرت و ثروت می‌خواهد در انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، لیست‌های انتخاباتی منتشر کند. اصل فساد در کشور ما بسیار زشت، ننگین و پلید است و البته رهبر معظم انقلاب نیز پیش از این به صراحت فرمودند که سران سه قوه، وجهه همت خود را در مبارزه با فساد قرار دهند، اما متأسفانه کسی با فساد مبارزه نکرد تا اینکه در انتهای دهه 80 با گلایه‌های رهبر معظم انقلاب مواجه شدیم.»
ساختمان آقای بدهکار، ستاد انتخاباتی جریان اعتدال!
اما تنها زاکانی نبود که گوشه‌ای از پرده را بالا زد! اندکی بعد، الیاس نادران دیگر نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، ابعاد دیگری از این پدیده شوم را روشن کرد. وی با نام بردن از یکی از کلان‌بدهکاران بانکی گفت: «برادر رئیس‌جمهور ستاد انتخاباتی فهرست حامیان دولت را در ساختمان یکی از بزرگ‌ترین بدهکاران بانکی دولت یعنی آقای« ش» قرار می‌دهد؛ آیا اینها می‌خواهند اشتغال ایجاد و با فساد مبارزه کنند!؟» نادران سپس به نکته دیگری اشاره می‌کند که جای تامل جدی دارد و نشان از آن دارد که ظاهرا برخی مفسدان  بزرگ اقتصادی، در پناه برخی مقامات دولتی هستند و لاجرم امروز روز تلافی و جبران آن محبت‌هاست! وی با تاکید بر ضرورت تعیین میزان بدهی« ش» به نظام بانکی کشور خاطرنشان کرد: «چه کسی از او حمایت کرده است که به زندان نیفتد؟ اگر آقای حسین فریدون این حمایت را نکرده پس چه کسی کرده است؟ دولت به قوه قضاییه اجازه دهد که همین امروز آقای « ش» را بازداشت کند و حقوق ملت را استیفا کند.» اما این همه سخنان نادران نبود و وی از برخی تخلفات دیگر هم پرده برداشت
باج‌گیری انتخاباتی!
نادران که ناگفته‌های بسیاری از این دست با خود داشت، بازهم اشاره‌ای گذرا به یک تخلف مالی دیگر کرد:« چرا هیئت دولت و بانک مرکزی جرأت نمی‌کنند تا اسامی بدهکاران بانکی را اعلام کنند!؟... در مقطعی که پرونده کرباسیان مورد بررسی قرار می‌گرفت جعل سند شد تا اقدامات غیرقانونی این فرد توجیه شود! حتی این آقایی که از سایپا از قطعه‌سازان خودروساز پول برای انتخابات می‌گیرد چرا معرفی نمی‌شود؟ ما انتظار داریم در دولت روحانی صراحتاً اگر مفاسد دیده می‌شود اعلام شود.» اکنون جای این پرسش است که کدام مقام دولتی برای تبرئه یکی از هم‌حزبی‌هایش دست به جعل سند زده است؟ چه کسی و با کدام پشتیبانی دولتی، به خود جرات داده که از قطعه‌سازان باج‌گیری کند و پول حاصله را در انتخابات خرج کند!؟ آیا قطعه‌سازان به قصد قربت این پول را داده‌اند یا اشخاص مذکور به آنها وعده‌ای داده‌اند و قرار است طلب امروز آنها، فردا از کیسه مردم پرداخت شود!؟ واقعا چه کسی است که نداند در پی هر یک از این وعده‌ها  و هر یک از این کمک‌ها(!) و یا باج‌ها، فردا وجوه هنگفت و شگفت‌آور یا امتیازات عجیب و غریب از جیب مردم به جیب رانت‌خواران و مفسدان خواهد رفت!؟
تا نباشد چیزکی....!
سخنان و اطلاعات نمایندگان مذکور که به شمه‌ای از آنها اشاره شد، بیش از هر چیز یادآور برخی اخبار و سخنان مطرح در بن مردم و شبکه‌های اجتماعی بود که اکنون و با این سخنان جدید، باورپذیر‌تر از هر وقت دیگری به نظر می‌رسد. مثلا در برخی خبر‌ها از کمک یک میلیارد تومانی «ج.ت» معروف به شیخ استخاره- که اکنون به اتهام ارتکاب جرائم متعدد در انتظار اجرای حکم اعدام است- به ستاد روحانی در انتخابات ریاست جمهوری، سخن به میان آمده بود! یا از کمک پنج میلیاردی بابک زنجانی به همین ستاد و ....! معلوم نیست چقدر این سخنان مقرون به صحت باشد و ما امیدواریم که از اساس دروغ باشد اما افشاگری نمایندگان مجلس، راه را بر هر ادعا و شایعه‌ای باز می‌کند.
 اکنون وقت آن است که آقای رحمانی فضلی که روزگاری به دنبال رد پای پول‌های کثیف بود، با چشم باز و وسواس همیشگی، موارد مطرح‌شده از سوی نمایندگان مردم را مورد بررسی و موشکافی قرار دهد. البته می‌توان مصادیق و موارد مشکوک متعدد را به ایشان آدرس داد تا رد پای احتمالی برخی مقامات دولتی و تاثیر انتخاباتی را در آن پیگیری کند. به عنوان نمونه در سال 93 گردش مالی قاچاق در کشور، 4  برابر گردش مالی از مبادی رسمی بوده است که بی‌شک امکان تحقق آن بدون نگاه مثبت برخی مسئولان با قاچاق‌چی‌های خدمتگزار ممکن نبوده است! 
به هر حال اکنون زمینه برای پیگیری رد پای پول‌های کثیف در ستاد انتخاباتی اصلاح‌طلبان، کاملا مهیا است.

 


  

تو زیبایی انگلیس!



1- انتخابات معجونی غریب از «جشن» و «جنگ» است. جشن است برای ملت بزرگ ایران؛ همه آنها - اعم از نامزد و رأی دهنده- که به قصد اعتلای کشور و انقلاب و اسلام وارد این عرصه می‌شوند و نگاهی امانتدارانه به «حق- تکلیف» انتخابات دارند. در عین حال جنگ است به اعتبار اینکه برگزار شدن  خوب یا نامطلوب آن در مراحل مختلف، کمر دشمنان را می‌شکند یا آنها را به طمع دست‌درازی می‌اندازد. دو سر بُرد است برای همه اهالی صداقت و وفاداری به عهد اسلامی- ملی فارغ از اینکه آنها یا نامزدهایشان انتخاب شوند یا نشوند. و قطعاً از همین حالا دو سر باخت است برای سیاست‌بازانی که در مصاف بزرگ ملت ایران با دشمنان،‌خود و وطن و ملت خود را فروختند برای به هر قیمت بودن و دیده شدن. برندگان اینها نیز بازنده‌اند، چندان که بنی‌صدر و قبیل او خود را قمار کردند و باختند. ملت- دولت جمهوری اسلامی کسانی بزرگ‌تر از برخی مخالف‌خوان‌های امروزی را در هاضمه قدرتمند خویش هضم و دفع کرده است. چنین جماعتی در شمار «خسرالدنیا و الاخره ذلک هوالخسران المبین» هستند.
2- «فاوست» و دکتر فاستوس در اصل داستانی آلمانی است که بعدها به شیوه‌های گوناگون بازنویسی شده است. فاوست تحصیل کرده یا دانشمندی است که از سر جاه‌طلبی و برای کسب موقعیت و قدرت فزون‌تر، روح خود را به شیطان و نماینده او (مفیستوفل) می‌فروشد. مفیستوفل قدرتی جادویی به فاوست (دکتر فاستوس) می‌بخشد اما در پایان دوره، روح او به شیطان تعلق می‌گیرد و فاوست به صورت ابدی، دوزخی و ملعون می‌شود؛ تا سرانجام شیطان او را به سوی جهنم همراهی می‌کند. فاوست برای رسیدن به موقعیت و قدرت، هر بار گناه و خیانت را بیشتر پرورش می‌دهد و فربه‌تر می‌کند و هر بار در اعماق بیشتری سقوط می‌کند.‌ مسخ‌شدگی فاستوس به حدی می‌رسد که با التماس و گریه به نماینده زشت‌سیرت شیطان می‌گوید «بمان! تو بسیار زیبایی!».
اگر فاوست افسانه باشد، شیطان و شیطان‌پرستی افسانه نیست. به تعبیر قرآنی انسان زیر و رو شده و دارای نگاه وارونه نسبت به معروف‌ها و منکرها، به مرتبه نفاق می‌رسد تا آنجا که برخلاف اهل صلاح و ایمان، در زمره «یأمرون بالمنکر و ینهون عن‌المعروف» درمی‌آید (آیه 67 سوره توبه). منافقین به تعبیر امیر مؤمنان «شیطان را ملاک و پشتوانه کار خود گرفتند و شیطان هم آنها را در دام‌های خود قرار داد؛ پس در سینه آنان تخم کرد و جوجه گذاشت و به تدریج در خردهای آنان رخنه کرد و با چشمانشان نگریست و با زبانشان سخن گفت؛ آنان را گرفتار خطا و لغزش کرد و نادرستی و ناراستی‌ها را در نگاهشان آراست» (خطبه 7 نهج‌البلاغه). از جمله ویژگی‌های کسانی که مستعد اختلاط با شیطانند، خودشگفتی است. «ای مالک از خودشگفتی و اعتماد به چیزی که تو را به خودپسندی کشاند و علاقه به تملق‌گویی دیگران بپرهیز که همانا از مطمئن‌ترین فرصت‌ها برای شیطان است تا کارهای خوب نیکوکاران را نابود سازد» (نامه 53 نهج‌البلاغه)
3- خالق هستی، دنیا را قاعده‌مند آفریده است چندان که گندم از گندم و جو از جو بروید. قانون الهی است که کار جفاکاران و عهدشکنان به لعنت‌شدگی و سنگدلی بینجامد چرا که تحریف حقایق می‌کنند. «فبما نقضهم میثاقهم لعنّاهم و جعلنا قلوبهم قاسیهًْ، یحرّفون الکلم عن مواضعه... به خاطر اینکه پیمان خود را شکستند، آنان را از رحمت خویش دور ساختیم و سنگدل قرار دادیم ]که قادر به توبه و جلب رحمت الهی نباشند[؛ آنان کلام حق را تحریف و جا به جا می‌کنند» (آیه 13 سوره مائده). در تاریخ خودمان بارها دیدیم که چگونه شخصیت‌هایی وکیل مدافع تروریست‌های جانی سازمان منافقین شدند یا به آغوش جنایتکارترین دشمنان ملت ایران پناه بردند یا درست در بحبوحه خباثت‌ها و قساوت‌های مستکبران عالم به بزک سیمای زشت آنان پرداختند و گفتند ای آمریکا! ای انگلیس! شما چه قدر زیبایید! دیدیم که چگونه با سابقه انقلابی ادعا کردند «صدام به خاطر شعار صدور انقلاب ما به ما حمله کرد» و «اگر غرب نمی‌گذارد ما فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای داشته باشیم، به این خاطر است که تقوای اتمی خود را به آنها نشان ندادیم وگرنه حتی اجازه می‌دادند سلاح اتمی داشته باشیم» و «امام مخالف مرگ بر آمریکا بود» و «داستان کربلا، ماجرای مذاکره و آشتی با یزید و عمر سعد بود» و «می‌شد با میانه‌روهای آمریکایی و اروپایی توافق عادلانه کرد اما افراطیون و ماجراجوها و کاسبان تحریم 37 سال مانع شدند» و از این قبیل!
4- وقتی پیمان با امام(ره) و شهیدان به خاطر جاه‌طلبی و دیده شدن و قدرت گرفتن به هر قیمت شکسته شد، آنگاه لاجرم این «انحراف» به «تحریف» حقایق و «تزئین» باطل نیازمند است. مگر درد بی‌درمان شریح قاضی چه بود؟ عالم حقیقت‌شناسی که در مقدمات فاجعه‌‌بار ماجرای کربلا، در خدمت جبهه باطل سخن گفت و شهادت واژگونه داد حال آن که با گفتن حقیقت درباره هانی بن عروه- که در زندان ابن زیاد بود - می‌توانست طومار پسر زیاد را در هم بپیچد و از یک سقوط بزرگ جلوگیری کند. آن رجل سیاسی که سال 1388 در پستو به دوستان خود می‌گفت امکان ندارد در انتخابات 11 میلیون تقلب شده باشد اما در علن به همراه طیف خود، دروغ تقلب و دستبرد به امانت مردم را در میان مردم شایعه کردند و بی هیچ عار و ننگی قدم به قدم با نقشه آمریکایی و انگلیسی آشوب همراهی و هم‌آهنگی کردند، به شریح‌ها اقتدا کردند و آتش دشمن شادکن فتنه را برافروختند. حکم قرآن روشن است. «شهادت را کتمان نکنید و هر کس آن را کتمان کند، قلب او گناهکار است». و به تعبیر حدیث شریف «هرکس کتمان شهادت کند یا به ناحق شهادت دهد تا خون مسلمانی بریزد یا مال آن مسلمان تباه شود، روز قیامت در حالی که تاریکی بر صورت او مستولی است، محشور می‌شود». کسانی که چوب حراج به امنیت و منافع ملی یک بار در سال 78 و سپس با ابعاد وسیع‌تر در سال 88 زدند، روح خود را به شیاطین فروخته بودند که جباران اسرائیل و آمریکا و انگلیس با اسم و رسم، از آنها تمجید کردند و پشت‌شان را گرفتند تا از وطن‌فروشی کوتاه نیایند. 
5- یک قلم از این خیانت بزرگ همان است که رابرت گیتس (وزیر وقت دفاع و رئیس پیشین سازمان جاسوسی آمریکا) بلافاصله پس از ماجرای ننگین شعار نه غزه نه لبنان و شقاق‌افکنی فتنه‌گران در روز قدس با صدای بلند گفت: «ما تا به حال تصور می‌کردیم، تحریم‌ها بی‌فایده است اما این ماجرا و اختلاف نشان داد تحریم موثر است». 27 شهریور این اتفاق پیش آمد و 21 مهر 88 لس‌آنجلس تایمز از قول مقام آمریکایی نوشت «نمایندگان رهبران جنبش سبز در نشست مشترک با حضور سران اپوزیسیون در اروپا به ما گفتند تحریم‌ها باید تشدید شود اما نه به صورت تدریجی که مانند واکسن عمل کند بلکه باید فلج‌کننده باشد». مدتی بعد هیلاری کلینتون وزیرخارجه آمریکا از پروژه تحریم‌های فلج‌کننده رونمایی کرد؛... تا شریکان تازه شیطان بزرگ و مشّاطه‌های آن مدتی بعد لاف بزنند که بعله! می‌شد ماجراجویی نکرد و تحریم‌ نشد و ما اکنون آماده‌ایم ضمن شراکت با میانه‌روها در آمریکا، تحریم را برطرف کنیم؛ چیزی در قواره میانجی‌ها و دلال راهزنان! یا همان بازجوی خوب! به راستی از خودمان پرسیده‌ایم آن آقازاده فراری چگونه از لندن سردرآورد و چرا در تماس‌هایی که برخی فایل‌های صوتی آن منتشر شده از تقسیم  کار جریان‌های معارض در داخل سخن می‌گوید و اظهار عجز می‌کند که رهبری به کسی باج نمی‌دهد و سرانجام هم می‌گوید باید فشار تحریم‌ها را به واسطه رایزنی با آمریکایی‌ها بیشتر کرد؟  یا این سوال که اگر خبرنگار بی‌بی‌سی به خاطر مصوبه جدید کنگره و کاخ‌سفید با مشکل ویزا جهت ورود به خاک آمریکا مواجه می‌شود، چگونه آن یکی آقازاده- که تا دیدار «مزار شاه»  در قاهره رفت و با دوستان خوب بهایی و سازمان مجاهدین خلقی پیوند خورد- 2 هفته مانده به انتخابات به راحتی ویزای آمریکا می‌گیرد و مدتی را در آن کشور سپری می‌کند؟!
6- روزنامه‌هایی که در سال‌های اخیر به واسطه همکاران از کشور خارج شده خود، کادر شبکه‌های دولتی BBC  و VOA  و رادیوفردا و... را تأمین کرده و احزابی که اعضای آنها - از نمایندگان مجلس ششم، تا وزیر و معاونان دولت اصلاحات - پس از فرار از کشور اتاق فکر جنبش سبز را در لندن (یا واشنگتن و پاریس و برلین و بروکسل و آمستردام) تشکیل داده‌اند، چه نسبتی با دولتمردی مانند میرزاتقی‌خان امیرکبیر یا نماینده مجلسی چون آیت‌الله سیدحسن مدرس می‌توانند داشته باشند، جز تضاد و تناقض؟ و چگونه است که در سالگرد شهادت امیرکبیر یا مدرس که هر دو به دست دست‌نشاندگان انگلیس به شهادت رسیدند، همین جماعت قیافه صاحبان عزا را به خود می‌گیرند یا در فصل انتخابات یادشان می‌افتد که مدرس مرد بزرگ و مبارزی بود و باید تابلوی او را بلند کرد و در تبلیغات انتخاباتی به نام و تصویر وی آویخت؟!  به راستی مدرس با رضاخانِ گماشته انگلیس و مدعی تجدد ضددین، سرستیز داشت یا با اسلام و استقلال کشور؟!  آیا بی‌بی‌سی  به عنوان بی‌سیم رسمی کودتای 28 مرداد 32 (عملیات آژانس) تغییر ماهیت داده یا جماعتی که به عکس و نام مدرس می‌آویزند اما همین بی‌بی‌سی آنان را «شجاع» و «اصلاح‌طلب جدید» توصیف می‌کند؟! گیریم که چند صباحی و به هر قیمت کامروا می‌شدند. ثم ماذا؟! آیا عوضی‌تر و مسخ شده‌تر از تقی‌زاده هستند که بعدها درباره خیانت واگذاری قراردادهای نفتی زبان به اعتراف گشود و گفت «المأمور و معذور. مأمور بودم و معذور»؟!
7- ملت ما از شهیده بزرگ این ایام حضرت فاطمه زهرا(سلام‌الله علیها) آموخته است که «من اصعد الی الله خالص عبادته، اهبط الله عزّ و جلّ الله افضل مصلحته». هر فرد یا جامعه‌ای که بندگی خالصانه خدا کند، خداوند هم بهترین مصلحت را برای او فرو می‌فرستد. این قانون الهی است؛ «آنها که کفر ورزیدند و از راه خدا باز داشتند، اعمال آنان را نابود می‌کند. و آنان که ایمان آوردند و عمل صالح پیشه کردند و ایمان آوردند به آنچه بر محمد]ص[  نازل شده و آن حق و از جانب پروردگارشان است، خداوند بدی‌هایشان را می‌پوشاند و کارشان را به صلاح و سامان می‌رساند. این بدان خاطر است که کافران دنباله‌رو باطل شدند و مومنان، حقی را که از جانب خداوند است پیروی کردند» (آیات 1 تا 3  سوره محمد). ما یقین داریم و به تواتر تجربه کردیم که هر جا برای رضایت خدا به میدان آمدیم- هر چند کم گذاشتیم یا برخی از ما بد عمل کردند- خداوند عیب و ضعف‌های ما را پوشاند و عاقبت پیروزمند را برای جبهه انقلاب رقم زد.
این باور ملت ماست که حضور در میدان انتخابات، بیعت با جمهوری اسلامی و امام و شهیدان و در حقیقت بیعت با رسول خدا(ص) و ائمه معصومین(ع) است - اگر کسی هم در گوشه و کناری بلافد که برای دشمنی و معارضه رأی می‌دهم، به او می‌گوییم شما رأی بده و، بمیر و بده! - این وعده تخلف‌ناپذیر پروردگار تا همیشه تاریخ است؛ «لقد رضی‌الله عن المومنین اذیبایعونک تحت‌الشجرهًْ فعلم ما فی قلوبهم فانزل السکینهًْ علیهم و اثابهم فتحا قریبا و مغانم کثیرهًًْ یأخذونها...» (آیات 18 و 19 سوره فتح). ملت ما اهل تشخیص دقیق است که چگونه بیعت رضوان با رسول خدا(ص) به پیروزی بزرگ (فتح‌المبین مکه) ختم شد و چگونه بدعهدی و پیمان‌شکنی و خیانت برخی خواص به صلح غمبار امام حسن(ع) انجامید. میان این وفای به عهد و آن پیمان‌شکنی زمین تا آسمان فاصله است. روز انتخابات، روز جشن و جهاد، روز نه به اموی‌ها و انگلیسی‌ها و آمریکایی‌ها‌ و «نو اشراف» هم‌افق با آنان است.
محمد ایمانی

 


  

مناظره را لغو کردند/

حرف های تازه

شریعتمداری تلویزیونی

نشد

حسین شریعتمداری طی روزهای اخیر در یادداشت ها و گزارش های روز کیهان و نیز سخنرانی در چند شهر کشور، محورهای کلیدی تازه ای درباره آرایش سیاسی جدید و وضعیت نگران کننده اقتصاد کشور مطرح کرده بود که گمان می رفت این موارد به صورت منسجم تر در مواجهه روردرو با یک چهره حامی دولت بیان شود.

خبرگزاری فارس: مناظره را لغو کردند/ حرف های تازه شریعتمداری تلویزیونی نشد

 

 

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، مناظره بین حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان و حسین رحمانیان مدیرمسئول روزنامه شرق که قرار بود امشب در قالب برنامه «نگاه یک» شبکه اول سیما انجام شود، بنا به دلایل نامعلومی لغو شد.

حسین شریعتمداری طی روزهای اخیر در یادداشت ها و گزارش های روز کیهان و نیز سخنرانی در چند شهر کشور، محورهای کلیدی تازه ای درباره آرایش سیاسی کشور در آستانه انتخابات، پیوندهای پنهان بین برخی جریان های سیاسی داخلی و لیست های انتخاباتی آنان با خارج کشور، ورود پول های کثیف و آلوده به عرصه انتخابات، وضعیت نگران کننده اقتصاد کشور خصوصاً در حوزه اشتغال جوانان و بحران رکود و... مطرح کرده بود که گمان می رفت این موارد به صورت منسجم تر در مواجهه روردرو با یک چهره اصلاح طلب و حامی دولت بیان شود.

با توجه به اطلاع رسانی گسترده درباره این مناظره در رسانه ها و شبکه های اجتماعی، انتظار می رفت این برنامه به یکی از پرمخاطب ترین برنامه های تلویزیونی مرتبط با انتخابات هفتم اسفند تبدیل شده و تاثیر قابل توجهی در شفاف سازی افکار عمومی در آستانه این آزمون ملی داشته باشد.

اگرچه تاکنون از سوی صدا وسیما دلیل قابل توجهی در خصوص لغو مناظره شریعتمداری و رحمانیان مطرح نشده اما برخی تجربه ها و سوابق مشابه گذشته بیانگر آن است که هرگاه برنامه ای در صدا و سیما امکان نقدی جدی رویکردهای کلان دولت و دولتمردان را فراهم سازد، با فشارها و حاشیه های گسترده ای مواجه شده و دست های پشت صحنه تمام تلاش خود را برای لغو چنین برنامه هایی به کار می گیرند.

بر اساس گزارش های دریافتی خبرنگار فارس، لغو مناظره شریعتمداری با رحمانیان اعتراضات زیادی را در شبکه های اجتماعی برانگیخته است.

/انتهای پیام/

http://fna.ir/6JSOTP

 


  

مردم ایران جنازه نیستند

که انگلیسی‌ها برای آنها

لیست تعیین کنند/

انتخابات مجلس دهم؛

حادثه‌ای تاریخی در

تعیین سرنوشت انقلاب

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با تأکید بر اینکه مردم ایران جنازه نیستند که انگلیسی‌ها برای آنها لیست تعیین کنند، گفت: انتخابات مجلس دهم، حادثه‌ای تاریخی در تعیین سرنوشت انقلاب است.

خبرگزاری فارس: مردم ایران جنازه نیستند که انگلیسی‌ها برای آنها لیست تعیین کنند/ انتخابات مجلس دهم؛ حادثه‌ای تاریخی در تعیین سرنوشت انقلاب

 

 

به گزارش گروه امنیتی و دفاعی خبرگزاری فارس، سردار محمدرضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین عصر امروز در نشست روشنگری هیأت عاشقان ولایت در جمع بسیجیان ناحیه مقاومت قدس طی سخنانی اظهار داشت: در آستانه یک قدم دیگر هستیم؛ یک آزمایش بزرگ، انتخابات مجلس دهم صرفاً رقابتی متداول بین جناح‌ها و تفکرات نیست، حادثه‌ای تاریخی در تعیین سرنوشت انقلاب است چرا که امریکا و غربی‌ها به آن چشم طمع دوخته‌اند.

وی با اشاره به صف‌بندی‌های مهم امروز، تصریح کرد: رهبرمان فرمودند درگیری اصلی برای جمهوری اسلامی، درگیری بین استکبار و اسلام است؛ با تلویزیون فلسطین مصاحبه می‌کردم و گفتم سال 2015 بیت‌المقدس دست مسلمانان خواهد بود، خندید و گفت ما در غزه شیر خشک نداریم چطور ممکن است و این رؤیاپردازی است.

سردار نقدی ادامه داد: گفتم قبل از انقلاب اسلامی، ایران دست آمریکایی‌ها بود، اما الآن چگونه است؟ عراق چند سال پیش در تسخیر آمریکا بود و الآن در اختیار شیعیان است؛ لبنان در گذشته در تصاحب اسرائیل بود، اما الان اسرائیلی‌ها را بیرون کرده است، همین‌طور غزه که مقاومت کرد و انها را بیرون راند؛ یمن در استعمار آل‌سعود بود اما الآن اینگونه نیست، الآن ناوهای اسرائیل در اقیانوس مدیترانه و ناو عربستان در دریای سرخ توسط مسلمانان غرق می‌شود و ... اگر همین‌طور پیش رویم، 10 سال آینده بیت‌المقدس دست مسلمانان است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به مقابله استکبار به جمهوری اسلامی خاطرنشان کرد: 4.5 سال از تحریم‌ها گذشت اما دیدند که تحریم‌ها اثر نداشته است و خودشان اعتراف کردند که انتظار داشتند مردم از گرسنگی به خیابان‌ها بریزند اما شکست خوردند.

نقدی ادامه داد: مقامات روسیه بعد از تحریم‌هایی که علیه آنها وضع شد از ایران می‌پرسیدند، شما در دوران تحریم چه کردید که هنوز سر پا هستید؛ خب همه اینها به دلیل عنایت الهی است که با وجود این همه توطئه در کشور اما همچنان سر پا هستیم.

وی ادامه داد: حالا که آمریکا شکست خود را در برابر ایران قبول کرده راه جدیدی را در پیش گرفته است که آخرین بخشش نفوذ است؛ اگر از این شرایط حساس و نفوذ دشمن عبور کنیم با دشمن خلع سلاح شده روبرو می‌شویم و کار آمریکا و اسرائیل تمام خواهد بود.

سردار نقدی با اشاره به زمینه‌های نفوذ تصریح کرد: کسانی که زمینه برای نفوذ ایجاد کردند عبارتند از کسانی که در تدین ضعیف بوده و به قدرت‌های غربی خوش‌بین هستند و با دشمن خارجی مرزبندی ندارند؛ کسانی که سابقه فتنه‌گری و چالش با نظام را دارند،کسانی که ترسو هستند و از دشمن می‌ترسند و کسانی که به دلیل مفاسد مالی اخلاقی و غیره مجازات شده‌اند.

وی با انتقاد از عملکرد دیپلماسی دولت در 2.5 سال گذشته اظهار داشت: دیپلماسی داخلی کشور بر خلاف اینکه خودشان تصور می‌کنند ضعیف است؛ اینکه در اوج مذاکرت می‌گویند آمریکا با یک دکمه می‌‌تواند نیروهای مسلح ایران را نابود کند؛ این چه نوع دیپلماسی است که به جای اینکه خود را قوی نشان بدهند، ضعیف نشان می‌دهند. اگر آمریکا می‌توانست، لبنان را نابود می‌کرد چه برسد به نیروهای مسلح ایران!

رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: دیپلماسی ضعیف یعنی اینکه هنوز 24 ساعت از زمانی نگذشته بود که نخست‌وزیر فرانسه کاریکاتور پیامبر را در دست گرفت و از آن نشریه حمایت کرد و وزیر خارجه ما در این شرایط به دیدار او می‌رود؛ در حالی که جهان اسلام منتظر بود تا واکنش ایران را در آن شرایط بداند.

نقدی با اشاره به نفوذ جریان گفت: نفوذ جریانی یعنی اینکه فکرمان را عوض کنند؛ یعنی تغییر نگاه، آرمان، سبک زندگی؛ یعنی همانطور فکر کنیم که آمریکا فکر می‌کند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به رفتار آمریکا در پسابرجام، گفت: آمریکا وحشی‌تر از دوران قبل از برجام شده است.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به برخی افراد که در داخل مکمل پروژه نفوذ هستند، گفت: برخی به حزب‌اللّهی‌ها می‌گویند تندرو آن هم به این دلیل اینکه انتقاد می‌کنند و حرف حق می‌زنند؛ آقا فرموده‌اند که افراطی خواندن بسیج هم مکمل نفوذ است.

سردار نقدی در پایان خاطرنشان کرد: مردم تهران و ایران جنازه نیستند که انگلیسی‌ها و ملکه انگلیس برای ما لیست تعیین کنند که به چه کسی رأی دهیم یا ندهیم؛ ما باید هوشیار باشیم و خلاف خواست انگلیس عمل کنیم.

انتهای پیام/

http://fna.ir/WW6TFS

 


  

واکنش علما و روحانیون

به یک «حمایت

شرم‌آور»/ «مردم

برخلاف خواسته

انگلیسی‌ها عمل کنند»

علما، روحانیون و اعضای مجلس خبرگان رهبری به دخالت های اخیر بی بی سی فارسی و هجمه به برخی کاندیداهای انتخابات مجلس خبرگان واکنش نشان دادند.

خبرگزاری فارس: واکنش علما و روحانیون به یک «حمایت شرم‌آور»/ «مردم برخلاف خواسته انگلیسی‌ها عمل کنند»

 

 

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری گروه های مختلف سیاسی سرگرم تبلیغ فهرست و کاندیداهای مورد حمایت خود هستند.

اما طی چند روز گذشته بی بی سی فارسی نیز که از چند هفته قبل اقدام به ایجاد صفحه ویژه برای انتخابات ایران کرده بود، در اقدامی قابل تامل سعی کرد خود را وارد گردونه انتخابات کند.

هفته گذشته بی بی سی فارسی در اقدامی جهت دار و مداخله جویانه اقدام به تبلیغ کمپین رای ندادن به کاندیداهایی خاص در انتخابات مجلس خبرگان رهبری کرد؛ کمپین‌هایی که عموما از سوی یک جریان خاص در داخل کشور حمایت می شد و تاکید داشت که نباید به حضرات آیات جنتی، یزدی و مصباح رای داد.

از دیگر سو این رسانه فارسی زبان ضدانقلاب در اقدامی دیگر برای فهرست 16 نفره نزدیک به یک چهره خاص سیاسی نیز رپوتاژ رفت و رای دادن به این فهرست را موجب رای نیاوردن افراد تندرو عنوان کرد.

این دخالت آشکار بی بی سی فارسی در انتخابات ایران ابتدا با واکنش جدی رهبر معظم انقلاب مواجه شد و ایشان با اشاره به این دخالت آشکار تصریح کردند: «رادیوی انگلیسی دارد به مردم تهران دستورالعمل میدهد به فلانی رأی بدهید، به فلانی رأی ندهید! معنای این چیست؟ انگلیسی‌ها دلشان تنگ شده برای دخالت کردن در ایران... حالا از راه رادیو به مردم دارند دستور میدهند به فلانی رأی بدهید، به فلانی رأی ندهید. اینکه ما عرض میکنیم در انتخابات، مردم با بصیرت، با آگاهی، با دانایی وارد بشوند، به‌خاطر این است؛ بدانند دشمن چه میخواهد؛ وقتی شما دانستی دشمن چه میخواهد، عکس او عمل میکنی؛ معلوم است.»

اما در مرحله بعدی علما و روحانیون برجسته کشور و کاندیداهای نمایندگی مجلس خبرگان رهبری نیز به صورت جدی به این اقدام بی بی سی واکنش نشان دادند که برخی از این واکنش ها در ادامه می آید:

 

آیت‌الله موحدی کرمانی:

رسانه‌های بیگانه با حضرات آیات جنتی، یزدی و مصباح به دلیل خدماتشان دشمن‌اند/ مردم برخلاف گفته‌های بی‌بی‌سی عمل می‌کنند

آیت‌الله محمدعلی موحدی کرمانی نایب‌رئیس مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزابخبرگزاری فارس، با اشاره به حمایت بی‌بی‌سی از برخی کاندیداهای مجلس خبرگان و همچنین تاکید بر عدم رای دادم مردم به برخی دیگر از کاندیداها گفت: مردم باید برخلاف گفته بی‌بی‌سی عمل کنند و این کار را نیز انجام خواهند داد چون ملت ما مخالف صددرصد آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی است.

وی درباره دلیل این اقدام رسانه سلطنتی انگلیس تصریح کرد: کار بی‌بی‌سی و انگلیسی‌ها اختلاف‌افکنی در بین ملت ماست و با همین هدف مسائل این چنین را در آستانه انتخابات مطرح می‌کنند.

آیت‌الله موحدی کرمانی با اشاره به درخواست بی‌بی‌سی مردم مبنی بر عدم رای دادن به حضرات آیات جنتی، یزدی و مصباح، پیرامون دلیل این درخواست گفت: رسانه‌های بیگانه و دشمن با افرادی نظیر آیت‌‌الله جنتی، یزدی و مصباح به این دلیل که در حال خدمت به نظام بوده و عناصر مفیدی هستند دشمنی می‌کنند و در مجموع نیز با هر کسی که انقلابی عمل می‌کند. این چنین دشمنی‌هایی وجود دارد.

نایب‌رئیس مجلس خبرگان رهبری درپاسخ به این سوال که چه توصیه‌ای برای کسانی که بی‌بی‌سی از آنها حمایت کرده دارید؟ خاطرنشان کرد: این افراد باید از حمایت بی‌بی‌سی ابراز برائت کنند و بگویند که ما حمایت رسانه‌های بیگانه را نمی‌خواهیم.

 

آیت‌الله طبرسی:

بی‌بی سی غلط کرده برای مردم ما تعیین تکلیف کند/ محکومیت حملات بیگانه به آیات جنتی، یزدی و مصباح

 آیت الله طبرسی امام جمعه شهرستان ساری و  کاندیدای مورد حمایت جامعه مدرسین در انتخابات خبرگان استان مازندارن در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس ضمن محکوم کردن دخالت شبکه‌های خارجی در انتخابات گفت: بی‌بی سی غلط می‌کند که برای مردم ما تعیین تکلیف کند که به حضرات آیات جنتی، مصباح و یزدی رای ندهید.

وی ادامه داد: حضور حداکثری مردم در انتخابات 7 اسفند جواب دندان‌شکن به این یاوه گویان و دخالت‌های آنان خواهد بود.

نماینده ولی فقیه دراستان مازندارن با تاکید بر اینکه مردم ما خوب می دانند که دشمنان به دنبال چه چیزی هستند اظهار داشت: عمل کردن و سرلوحه قرار دادن فرامین رهبرمعظم انقلاب و حمایت از جایگاه رفیع  ولایت فقیه، توطئه شیاطین و دشمنان را خنثی می‌کند.

 

آیت‌الله اعرافی:

نام آیات جنتی،‌ مصباح و یزدی را در انتخابات خبرگان اولویت می‌دهیم

آیت‌الله علیرضا اعرافی کاندیدای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزابخبرگزاری فارس، با اشاره به اهمیت و جایگاه مجلس خبرگان رهبری و انتخابات 7 اسفند اظهار داشت: امیدوارم ملت ما با هوشمندی و بصیرت خود همانطور که در 22 بهمن حماسه آفریدند در 7 اسفند نیز برای انقلاب حماسه‌ و برگ زرین دیگری رقم بزنند.

آیت‌الله اعرافی درباره اهمیت جایگاه مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: ولایت و رهبری پشتوانه مشروعیت این نظام است و در واقع الگوی جدیدی از زعامت و حکومت را به جهان عرضه کرده است.

وی در ادامه با اشاره به تخریب چهره برخی از علما از جمله آیات جنتی، یزدی و مصباح از سوی رسانه‌های بیگانه خاطرنشان کرد: این افراد استوانه و ارکان انقلاب هستند که جوانی، عمر و نشاط خود را هزینه این انقلاب کرده‌اند و ما باید این مسئله را قدر بدانیم.

آیت‌الله اعرافی با بیان اینکه هر گاه سرانگشت اشاره بیگانگان به سمت فرد یا چیزی می‌رود موجب واکنش منفی مردم می‌شود، تاکید کرد: ملت ما این دخالت‌ها را به عکس آن تبدیل می‌کند چرا که آیات جنتی،‌مصباح و یزدی از ارکان اساسی انقلاب هستند و ما باید در انتخاب خود نام آنها را در اولویت قرار دهیم و ملت ما این هوشمندی را دارد.

آیت‌الله دری نجف آبادی:

علما تحت تاثیر بی بی سی قرار نمی گیرند/ کار بی بی سی فتنه افکنی است

آیت الله دری نجف آبادی عضو مجلس خبرگان رهبری در گفت و گو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس با اشاره به تلاش دشمن برای تخریب وجهه آیات جنتی، یزدی و مصباح تصریح کرد: این بزرگواران و سایر عزیزان که در لیست‌های متعددی دیگری هستند مانند آیات امینی و میرمحمدی، شخصیت‌های شناخته شده‌ای هستند که در 50 سال گذشته از شاگردان وفادار امام بوده اند.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی این شخصیت‌ها را مصداق فقهای خدمتگزار و وفادارترین چهره‌ها به آرمان‌های امام دانست و گفت به نظر می‌آید: اگر بی بی سی و سایر رسانه‌ها فتنه می‌کنند، سیاست‌شان اختلاف افکنی است؛ اما باید بدانند که همان طور که با این سیاست در 100 سال گذشته نتوانستند طرفی ببندند، باز هم نمی‌توانند.

عضو مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: علمای ما آگاه‌تر از آن هستند که تحت تاثیر رسانه‌های بیگانه و استعمار پلید پیر قرار بگیرند چرا که از هر طرفی باد بیاید ‌آنها نیز حزب باد هستند، نه به دنبال خدمت به مردم ما.

 

آیت‌الله کعبی:

حضرات آیات یزدی، جنتی و مصباح دژهای محکم ولایت، اسلام و ایران هستند/ افراد مورد حمایت انگلیس اعلام برائت کنند

آیت‌الله عباس کعبی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، با بیان اینکه رهبر انقلاب با اقتدار، عزت، هوشمندی و اشراف عالی تمام برنامه‌های دشمنان اسلام و ایران را خنثی کرده است، اظهار داشت: یاران ولایت، امنای ملت و بازوان رهبری در بصیرت‌افزایی و تبیین حقایق برای مردم فهیم نسبت به توطئه‌های اسلام و ایران نقش بالایی دارند.

وی افزود: طبعا دشمنان اسلام و ایران همیشه از روحانیت اصیل شیعه ضربه دیده‌اند و روحانیت اصلی شیعه ظرفیت بالایی برای خدمت به اسلام و ایران دارد.

آیت‌الله کعبی با تاکید براینکه این نشانه دشمنی بدخواهان و کینه‌توزان با روحانیت اصیل شیعه و بزرگان آن است، خاطرنشان کرد: آیت‌الله یزدی، آیت‌الله جنتی و آیت‌الله مصباح یزدی دژهای مستحکم ولایت، اسلام و ایران هستند و جنگ روانی بی‌بی‌سی و یاوه‌گویان و سخن‌پراکن‌های دشمن نتیجه معکوس دارد.

عضو مجلس خبرگان رهبری در پاسخ به سوالی پیرامون علت حمایت بی‌بی‌سی از لیست خاصی در انتخابات خبرگان تصریح کرد: جریان غرب‌گرا، نفع‌گرا و عمل‌گرا در مقابل خط ولایت برای استحاله جمهوری اسلامی با هدایت رسانه‌های دشمن صف‌آرایی کرده‌اند.

وی با تاکید براینکه کسانی که در لیست‌های مورد حمایت بی‌بی‌سی قرار گرفته‌اند باید اظهار برائت شفاف و علنی کنند، گفت: به صرف گفتن اینکه ما نمی‌دانیم و با ما هماهنگ نکرده‌اند کافی نیست. همه مردم ایران بصیر و هوشمندند و به برنامه‌های ضد انقلاب توجه نکرده و به توصیه‌های دشمنان رای نمی‌دهند.

آیت‌الله کعبی در پایان با اشاره به اینکه جامعه مدرسین یک نهاد ریشه‌دار، علمی، سیاسی و اجتماعی روحانیت اصیل شیعه است خاطرنشان کرد: جامعه مدرسین مرجع‌شناس و خبره‌شناس است و لیست اعلامی آن همه رصدهای لازم را برای معرفی خبرگان امین ملت و پشتیبان ولایت انجام داده است و از بهترین کاندیداهای خبرگان شهرستان‌ها افرادی برای این لیست انتخاب شده‌اند.

آیت الله حمیدی:

حضرات آیات جنتی، یزدی و مصباح با هجمه بی بی سی تخریب نمی شوند

آیت الله حمیدی کاندیدای پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در پاسخ به سوالی درباره حمایت رسانه‌های انگلیسی از لیست ارائه شده توسط آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و تاکید بر عدم رای دادن به حضرات آیات جنتی، مصباح و یزدی،گفت: زمانی که می‌خواستند اسم بنده را د‌ر آن لیست بگذارند من مخالفت کردم و گفتم راضی نیستم و می‌خواهم مستقل وارد انتخابات شوم و نمی‌خواهم با کسانی که آبروی روحانیت را هم خود و هم فرزندانش برده است در یک لیست قرار بگیرم؛ حتی آنها حاضر شدند برخی هزینه‌های تبلیغاتی من را پرداخت کنند اما من راضی نشدم.

آیت الله حمیدی در پاسخ به سوالی درباره اینکه برخی از افراد که در لیست انتخاباتی هاشمی قرار گرفته‌اند از آن اعلام برائت نکرده‌اند گفت: مقام معظم رهبری بارها بر این موضوع تاکید داشتند کسانی که می‌خواهند شورای نگهبان و نظام را تضعیف کنند درجهت خواسته آمریکایی‌ها حرکت می‌کنند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برخی هجمه‌ها به آیات عظام جنتی، یزدی و مصباح یزدی از سوی رسانه‌های غربی و داخلی وارد می‌شود، افزود: این اشخاص افراد سالم و برجسته‌ای در نظام هستند و با این هجمه‌ها جایگاه آنها تخریب نمی‌شوند.

آیت‌الله مدرسی یزدی:

افراد، حمایت بی بی سی از خودشان را محکوم کنند/ چرا در دهان دشمن نمی زنید

آیت‌الله سید محمد رضا مدرسی یزدی عضو فقهای شورای نگهبان نیز در سخنرانی‌های اخیر خود در مسجد علی‌بن‌الحسین و مسجد شهید بهشتی نسبت به دخالت انگلیسی‌ها در انتخابات جمهوری اسلامی واکنش نشان داد و خواستار هوشیاری همگان شد.

وی با اشاره به تلاش انگلیس برای تأثیرگذاری در انتخابات افزود: باید رسما اعلان کرده و محکوم کنند، همچنین کسانی که همان روش را تبلیغ می‌کنند را نیز باید محکوم کرد؛ اگر محکوم نکنند یعنی اینکه حداقل در نبرد حق و باطل ساکت هستند.

وی همچنین در مسجد علی بن الحسین(ع) عنوان کرد: شرم‌آور است که دولت پر سابقه در تزویر و جنایت انگلیس بیاید مردم ایران را هدایت کند که به چه کسی و چگونه رأی بدهند تا چه کسانی وارد مجلس خبرگان رهبری یا مجلس شورای اسلامی نشوند.

عضو فقهای شورای نگهبان خاطرنشان کرد: عده‌ای هم نشسته‌اند و حرفی نمی‌زنند، باید محکوم کنند و در دهان آنها بزنند و آنها را رسوا کنند تا سبب بیداری بیشتر مردم شود؛ چرا این چنین است که برخی خواب هستند، چرا هیچ حرکتی و هیچ بیانی روشنگرانه و جدی از خودشان نشان نمی‌دهند.

وی اضافه کرد: چرا برخی در طرح‌هایی که دشمن برای ملت آماده می‌کنند عامل می‌شوند و خلأهای دشمن را پر می‌کنند؛ رسما اعلام کنید، و به دهن انگلیس و بنگاه‌های تبلیغاتی آنان بزنید و از آنها تبری بجویید؛ هرکس صادقانه تبری جست می‌تواند مورد تأیید ملت قرار گیرد و هرکس تبری نجست ملت ایران نباید روی خوشی به او نشان دهد.

انتهای پیام/

http://fna.ir/BKGL03

 


  
هاشمی رفسنجانی که در انتخابات جاری رسانه‌های انگلیسی و آمریکایی از وی حمایت می‌کنند به جای برائت از این حمایت‌ها به منتقدان تاخته است.

به گزارش مشرق، رسانه ضدانقلاب BBC هفته گذشته در صفحه ویژه انتخابات خود مطلبی با قلم حسین باستانی از اصلی‌ترین اعضای سایت ضدانقلاب روزآنلاین و کارمند رسانه دولتی انگلیس منتشر کرد؛ در این یادداشت با عنوان «یک محاسبه: حذف یزدی، جنتی و مصباح از خبرگان چگونه ممکن است؟» آمده است: «دعوت از رأی‌دهندگان در تهران به رأی دادن به 16 نفر "غیر از" آقایان یزدی، جنتی و مصباح بوده تا با کاهش آرای آن‌ها در مقایسه با رقبا، امکان حذفشان از فهرست نهایی 16منتخب تهران میسر شود.» و سپس به پیشنهادها پیرامون تحقق آن پرداخت.

حمایت بی بی سی از لیست هاشمی

همچنین بی بی سی فارسی رسانه سلطنتی دولت انگلیس هفته پیش در کانال تلگرامی خود لیست خبرگان آقای هاشمی رفنسجانی را منتشر کرد.

هاشمی رفسنجانی به جای برائت از انگلیس به منتقدان تاخت

پس از آن اکبر گنجی از عناصر وابسته به انگلیس در سایت ضدانقلاب رادیو زمانه به تبیین چگونگی گام برداشتن برای حذف سه فرد موردنظر دولت انگلیس پرداخت و در همین راستا نوشت: ارائه لیست کامل 16 نفره مجلس خبرگان برای تهران از سوی اصلاح‌طلبان و اعتدالیون که فاقد این سه تن باشد. این لیست باید به طور علنی از سوی محمد خاتمی، هاشمی رفسنجانی، حسن خمینی، عبدالله نوری و… مورد تأیید قرار گیرد.

ابراز برائت نامزدهای خبرگان از لیست انتخاباتی مورد حمایت انگلیس

بعد از آنکه بی‌بی‌سی فارسی روند تخریب چهره‌های شاخص خبرگان و حمایت از لیست منتسب به هاشمی را در دستورکار خود قرار داد، چهره‌های شاخص که نامشان در فهرست انتخاباتی هاشمی جای داده شده بود، از جمله آیات عظام موحدی کرمانی، تسخیری، بطحایی گلپایگانی، اعرافی، دری نجف‌آبادی و حمیدی، نسبت به حمایت انگلیسی‌ها موضع‌گیری کرده و از فهرست مزبور اعلام برائت کردند.

در این بین برخی تشکل‌ها و شخصیت های سیاسی از هاشمی رفسنجانی در خواست کردند تا در مقابل حمایت دشمنان ایران بویژه شبکه بی بی سی فارسی از لیست وی واکنش نشان دهد.

هاشمی به جای برائت از انگلیس به منتقدان تاخت

هاشمی رفسنجانی به جای برائت از انگلیس به منتقدان تاختهاشمی پیش از ظهر امروز در دیدار نامزدهای اصلاح‌طلب و اعتدال‌گرا (لیست امید) در سخنانی تعبیر لیست انگلیسی را توهین به فهم و شعور مردم ایران دانسته و گفته است: تبلیغ بر این ماجرا که دشمنان برای مردم ایران تعیین تکلیف می‌کنند، بسیار زشت و زننده است، چون به گونه‌ای دارند القاء می‌کنند که انگلیسی‌ها در سراسر کشور ایران نفوذ دارند و نامزد معرفی می‌کنند.

این اظهارات هاشمی در حالی مطرح می‌شود که وقتی پای دخالت آشکار یک دشمن دیرینه در امور داخلی کشور در میان است، انتظار می‌رفت پاسخ درخوری از سوی هاشمی رفسنجانی داده می‌شد که متأسفانه به جای برائت از دشمنان به منتقدان تاخته است.
کارشناسان معتقدند بواسطه تنفر مردمی از انگلیس در ایرانف حمایت بی‌بی‌سی از لیست منسوب به هاشمی باعث نگاه منفی به این لیست خواهد شد.



  




طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ